30 Nisan 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir13°C

AKHİSAR, 5-6 OCAK DA YAPILACAK YAŞ GRUPLARI SATRANÇ ŞAMPİYONASINA EV SAHİPLİĞİ

Akhisar, 5-6 Ocak tarihleri arasında Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan Akhisar-Kırkağaç ve Soma ilçeleri yaş grupları satranç şampiyonasına ev sahipliği yapacak....

Akhisar, 5-6 Ocak da  yapılacak Yaş Grupları Satranç Şampiyonasına Ev Sahipliği

19 Aralık 2007 Çarşamba 00:55

Bu haber toplam 2658 defa okunmuştur

Akhisar, 5-6 Ocak da  yapılacak Yaş Grupları Satranç Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak!
>>Tuncay Şen

Akhisar, 5-6 Ocak tarihleri arasında Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan Akhisar-Kırkağaç ve Soma ilçeleri yaş grupları satranç şampiyonasına ev sahipliği yapacak.

Türkiye Satranç Federasyonu ilçe temsilcisi Mesut Avcı başkanlığında Akhisar,Kırkağaç ve Soma ilçeleri satranç antrenör ve hakemleri Gazi Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilköğretim Okulunda toplanarak yapılacak turnuvanın hazırlıkları değerlendirildi.

TSF İlçe temsilcisi Mesut Avcı, “ geçen yıl ilk kez ev sahipliğini yaptığımız yaş grupları turnuvasına Akhisar,Kırkağaç, Soma ve Selendi ilçelerinde öğrenciler yarışmışlardı.Bu yıl da aynı turnuvaya ev sahipliği yapacak olmanın sevincini ve heyecanını taşımaktayız.Turnuvaya katılacak öğrencilerin vakit geçirmeden okullarında ki satranç öğretmenlerine başvurmalarını istiyorum.. Geçen seneki  turnuvamıza güçleri oranında sponsor olan kurum, kuruluş ve kişilerin  satranca olan desteğinin bu yıl ki yaş grupları turnuvamız da da devam etmesi temennimizdir” dedi.





Yorumlar