03 Mayıs 2024
  • Manisa17°C
  • İzmir17°C

AKARSU TAEKWONDO TAKIMINDA KUŞAK SINAVI HEYECANI

Akarsu Taekwondo takımı 2010 yılı 3. dönem kuşak sınavını yaptı. Yaklaşık 31 öğrencinin katıldığı sınavda öğrenciler tüm hünerlerini sergilediler. Ailelerinde büyük ilgi gösterdiği kuşak sınavı komisyonunda Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hüseyin

Akarsu Taekwondo Takımında Kuşak Sınavı Heyecanı

30 Eylül 2010 Perşembe 18:30

Bu haber toplam 4102 defa okunmuştur

Akarsu Taekwondo Takımında Kuşak Sınavı Heyecanı
Akhisar (Pınar GEZİCİ)

Akarsu Taekwondo takımı 2010 yılı 3. dönem kuşak sınavını yaptı. Yaklaşık 31 öğrencinin katıldığı sınavda öğrenciler tüm hünerlerini sergilediler. Ailelerinde büyük ilgi gösterdiği kuşak sınavı komisyonunda Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hüseyin Tavlı, Akhisar Belediyespor Taekwondo Takımı Antrenörü Hüseyin Yüksel ve Akarsu Taekwdono Takım antrenörü M. Emin Akarsu katıldı.

19 yıllık Taekwondo hayatında Akhisar gençliğine spor ile birlikte disiplin aşılamayı hedef bildiklerini belirten Akarsu Taekwondo Spor Kulübü yöneticisi ve takım antrenörü Emin Akarsu “Zamanımızın herkes iyi veya kötü belirli mesleklerde teşekkür ediyor. Spor ve savunma açısından çocuklarımızı bu spor eğitim merkezlerine gönderiyoruz. Akhisar gençliğine 19 yıldır antrenörlük sürecimde Akhisar Belediyespor Antrenörü Hüseyin Yüksel hocamız ile birlikte disiplinli bir ortam içerisinde güzel yerlere gelmek için ve şampiyonlar çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaktayız. İşimizin maddi boyutunu hiçbir zaman gözetmedik, amacımız buraya gelen kardeşlerimizi disiplinli bir şekilde, aileler olarak ve antrenör olarak ben de dahil takipçisi olursak devamı itibari ile her idman biz buradayız. Tüm Akhisarlı ailelerinde çocuklarını sadece taekwondo değil tüm spor branşlarına yönlendirmeleri konusunda duyarlı olmalarını diliyorum. Hakikaten başarılı bir çocuk yetiştirmek istiyorsak, temelinde spor olması gerekmektedir” dedi.

Program sonunda öğrencilere verilen başarı belgeleri ile birlikte ailelere de teşekkür belgeleri takdim edildi.









































Yorumlar