08 Mayıs 2024
  • Manisa29°C
  • İzmir30°C

AKARSU TAEKWONDO KULÜBÜNDE KUŞAK SINAV HEYECANI

Akarsu Taekwondo İhtisas Spor Kulübünde 30 öğrenci kuşak sınavı heyecanı yaşadı. İmtihan Komisyonu Başkanı Hüseyin Yüksel, üyeler Emin Akarsu, Tebernuş Topaktaş, Vahit Eren ve Onur Konuğu Güngör Ege' nin gözetiminde yapılan sınava aileler büyük ilgi göste

Akarsu Taekwondo kulübünde kuşak sınav heyecanı

03 Haziran 2009 Çarşamba 16:54

Bu haber toplam 5153 defa okunmuştur

Akarsu Taekwondo kulübünde kuşak sınav heyecanı
Akhisar (Kenan MOLLA)

Akarsu Taekwondo İhtisas Spor Kulübünde 30 öğrenci kuşak sınavı heyecanı yaşadı. İmtihan Komisyonu Başkanı Hüseyin Yüksel, üyeler Emin Akarsu, Tebernuş Topaktaş, Vahit Eren ve Onur Konuğu Güngör Ege' nin gözetiminde yapılan sınava aileler büyük ilgi gösterdi.

Yapılan imtihanda iki anne çocuklarıyla birlikte sınava tabi tutuldu. 38 yaşında Sibel Durmuş Yeşil Mavi Kemer, 34 yaşındaki Necla Özgür sarıyeşil kemer ile çocuklarıyla birlikte ilk kez sınava girme heyecanı yaşadı. Akarsu Spor Kulübü yöneticisi Emin Akarsu yaptığı açıklamada “sporun yaşının olmadığı bugün annelerimizin de çocukları ile birlikte bugün burada bizim ile olması bizler çok mutlu etti. Örnek teşkil eden bu çalışma ile tüm sporseverleri taekwondo öğrenmeye davet ediyoruz. Kulübümüzde şuanda spor eğitimi alan 47 öğrencimiz ile devam ediyoruz” dedi.


































 

Yorumlar