30 Nisan 2024
  • Manisa13°C
  • İzmir15°C

AKARSU TAEKWONDO KULÜBÜNDE 32 ÖĞRENCİ KUŞAK SINAVINDAN GEÇTİ

Akhisar' da faaliyet gösteren Akarsu Taekwondo İhtisas Kulübü 2010 yılının ilk kuşak sınavını öğrenci ve velilerin katılımı ile yaptı. 32 sporcu çeşitli kemer dalarlında sınava tabi tutulduğu kuşak sınavı komisyonunda Akhisar Belediyespor Taekwondo kulübü

Akarsu Taekwondo kulübünde 32 öğrenci kuşak sınavından geçti

24 Ocak 2010 Pazar 01:19

Bu haber toplam 4227 defa okunmuştur

Akarsu Taekwondo kulübünde 32 öğrenci kuşak sınavından geçti
Akhisar (Kenan MOLLA)

Akhisar' da faaliyet gösteren Akarsu Taekwondo İhtisas Kulübü 2010 yılının ilk kuşak sınavını öğrenci ve velilerin katılımı ile yaptı. 32 sporcu çeşitli kemer dalarlında sınava tabi tutulduğu kuşak sınavı komisyonunda Akhisar Belediyespor Taekwondo kulübü öğreticisi Hüseyin Yüksel, Federasyon Gözlemcisi Diş Doktoru Hüseyin Tavlı, Akhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Arif Zeyrek ve Emin Akarsu yer aldı.

Öte yandan Akarsu Taekwondo kulübü bünyesin federasyon tarafından kemer alan Siyah Kemer 2. dan İbrahim Atamer, Siyah Kemer 1. Dan Dilara Almılakös, Siyah Kemer 1. Dan Emirhan Yazıcı, Siyah Kemer 1. Dan Cafer Tırpanç, Siyah Kemer 1. Pum Hilal Karsu ve Siyah Kemer 1. Pum Aleyna Yazıcı' nın yeni kemerlerini usta öğreticileri Emin Akarsu taktı.

Kuşak imtihan sınavında 10 beyaz kemer, 7 satı kemer, 5 yeşil kemer, 3 yeşil-mavi kemer, 4 mavi kemer, 2 mavi-kırmızı kemer ve 1 kırmızı kemer olmaz üzere toplam32 öğrenci yer aldı.

İmtihan sonrası söz alan imtihan komisyon başkanı Hüseyin Yüksel “çocukları ile gurur duyan ve onları hiçbir zaman yalnız bırakmayan ailelerine buraya katıldıkları için teşekkür ediyorum. Sporcu bir kişi hayatta her zaman istediği hedefi yakalamada daha kolay bir yol çizmektedir. Gençlerimizi spora yönelterek hayat çizgisinde daha sağlıklı ilerlemesi için mutlaka gerekli bir yaşam koşuludur. Bugün burada bu salonda bulunan tüm sporcuları yürekten alkışlıyorum. İnşallah tüm gençlerimizin hayat boyu spor içinde olmalarını diliyorum” dedi.


















































Yorumlar