02 Mayıs 2024
  • Manisa26°C
  • İzmir25°C

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SAVAŞ ALTUNDAĞ, AKHİSAR ESNAFI İLE BULUŞTU

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı aolan Eczacı Savaş Altundağ Akhisar çarşı esnafını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Savaş Altundağ, Akhisar esnafı ile buluştu

13 Mayıs 2018 Pazar 13:57

Bu haber toplam 3974 defa okunmuştur

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Savaş Altundağ, Akhisar esnafı ile buluştu
Haber Merkezi

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı aolan Eczacı Savaş Altundağ Akhisar çarşı esnafını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Çarşı esnafı ve vatandaşların ihtiyaçlarını dinleyen AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Eczacı Savaş Altundağ, vatandaşların yoğun ilgisiyle  karşılaştı. Savaş Altundağ “durmadan, azimle, inançla kutlu yürüyüşe devam ediyoruz. Gerek ilçemiz merkezi gerekse belde ve köylerde sürekli vatandaş ziyaretleriyle halkın ayağına giderek istek ve sorunları yerinde dinleyip çözüm üretiyoruz” dedi.

ak-parti-milletvekili-aday-adayi-savas-altundag,-akhisar-esnafi-ile-bulustu-(1).jpgak-parti-milletvekili-aday-adayi-savas-altundag,-akhisar-esnafi-ile-bulustu-(2).jpgak-parti-milletvekili-aday-adayi-savas-altundag,-akhisar-esnafi-ile-bulustu-(3).jpgak-parti-milletvekili-aday-adayi-savas-altundag,-akhisar-esnafi-ile-bulustu-(4).jpgak-parti-milletvekili-aday-adayi-savas-altundag,-akhisar-esnafi-ile-bulustu-(5).jpgak-parti-milletvekili-aday-adayi-savas-altundag,-akhisar-esnafi-ile-bulustu-(6).jpgak-parti-milletvekili-aday-adayi-savas-altundag,-akhisar-esnafi-ile-bulustu-(7).jpgak-parti-milletvekili-aday-adayi-savas-altundag,-akhisar-esnafi-ile-bulustu-(8).jpgak-parti-milletvekili-aday-adayi-savas-altundag,-akhisar-esnafi-ile-bulustu-(9).jpgak-parti-milletvekili-aday-adayi-savas-altundag,-akhisar-esnafi-ile-bulustu-(10).jpg

ak-parti-milletvekili-aday-adayi-savas-altundag,-akhisar-esnafi-ile-bulustu-(11).jpg

Yorumlar