02 Mayıs 2024
  • Manisa26°C
  • İzmir25°C

AK PARTİ AKHİSAR HEYETİ ÇAĞLAK FESTİVALİ STANTLARINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Akhisar İlçe teşkilatı 554. Çağlak Festivali kapsamında Gölet alanında açılan sergileri gezdi. AK Partili Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve AK Parti yönetim

AK Parti Akhisar Heyeti Çağlak Festivali Stantlarını Ziyaret Etti

30 Mayıs 2013 Perşembe 12:13

Bu haber toplam 4433 defa okunmuştur

AK Parti Akhisar Heyeti Çağlak Festivali Stantlarını Ziyaret Etti
Akhisar Haber Ajansı - AHA

AK Parti Akhisar İlçe teşkilatı 554. Çağlak Festivali kapsamında Gölet alanında açılan sergileri gezdi. AK Partili Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri tek tek tüm standları gezerek esnaf ile kısa sohbetler yaptı.

Akhisar Belediyesinin her yıl bir yıl öncesine göre daha verimli geçen bir festival organizasyonuna imza attığına dikkat çeken AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit şunları kaydetti; “Belediye Başkanımız ve ekibi bundan 9 yıl önce çok sönük bir şekilde kutlanan festivali bugünlere canlı bir şekilde taşımıştır. Her yıl, bir yıl öncesine göre daha farklı ve renkli geçiyor. İnşallah bundan sonraki yıllardır yine daha renkli ve coşkulu bir festivaller yaşayacağız. Gölet alanında kutlanan festival etkinliklerine halkımız büyük rağbet ediyor” dedi.

















































































































Yorumlar