20 Mayıs 2024
  • Manisa31°C
  • İzmir33°C

AK PARTİ AKHİSAR BAŞKAN ADAYI SALİH HIZLI; BÜYÜKŞEHİR KÜLFET DEĞİL, HİZMET GETİRECEK

2014 yerel seçimlerin önemli bir süreç olduğunu altını çizen AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı; üçüncü dönem başkanlık süreci için önemli projelere imza atacaklarını dile getirerek yeni dönemde köylere hizmet için çok iyi bir ekip hazırla

AK Parti Akhisar Başkan Adayı Salih Hızlı; Büyükşehir Külfet Değil, Hizmet Getirecek

18 Şubat 2014 Salı 13:55

Bu haber toplam 3074 defa okunmuştur

AK Parti Akhisar Başkan Adayı Salih Hızlı; Büyükşehir Külfet Değil, Hizmet Getirecek
Haber Merkezi

2014 yerel seçimlerin önemli bir süreç olduğunu altını çizen AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı; üçüncü dönem başkanlık süreci için önemli projelere imza atacaklarını dile getirerek yeni dönemde köylere hizmet için çok iyi bir ekip hazırladıklarını altını çizdi.

Başka Adayı Salih Hızlı ve AK Parti Akhisar heyeti ile birlikte Sakarkaya, Işıkköy, Kapaklı, Doğuca ve Bekirler Köyü ziyaretlerini yaparak destek istedi. Manisa Valiliği bünyesinde, Akhisar Kaymakamlığı ve İl Özel İdaresi nezdinde köylerin çok düşük bütçelerle yönetilmesinin geçen dönemlerde ne kadar zor bir süreç yaşandığını dile getiren AK Parti Adayı Salih Hızlı; Büyükşehir Kanunu ile birlikte Akhisar Belediyesinden büyük bütçelerle köylerin hizmete doyacağını işaret etti.

Projelerini çok yakında broşür halinde Akhisar halkına sunacaklarını kaydeden Başkan Adayı Salih Hızlı; Büyükşehir yasası ile artık belediye bütçelerinin en az yüzde 10 kısmının köylere aktarılması zorunluluğunun da bulunduğunun dile getirdi. 31 Mart itibariyle köylerde olan bütün yapıların oldukları haliyle ruhsatlı olarak kabul edileceğini kaydeden Hızlı, büyükşehir kanununun külfet değil, hizmet getireceğini kaydetti.







































































Yorumlar