03 Mayıs 2024
  • Manisa25°C
  • İzmir26°C

AK KADINLARDAN MÜFTÜLÜĞE ZİYARET

​Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Akhisar AK Parti kadın kolları başkanı Arzu Kokaz ve yönetimi, AK Parti Akhisar ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri Nefise Şükran Füzün ve Mustafa Pekçetin ile birlikte Akhisar ilçe Müftüsü Yusuf Eviş’i Ziy

AK Kadınlardan Müftülüğe Ziyaret

05 Ekim 2015 Pazartesi 16:53

Bu haber toplam 3010 defa okunmuştur

AK Kadınlardan Müftülüğe Ziyaret 
Haber Merkezi

​Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Akhisar AK Parti kadın kolları başkanı Arzu Kokaz ve yönetimi, AK Parti Akhisar ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri Nefise Şükran Füzün ve Mustafa Pekçetin ile birlikte Akhisar ilçe Müftüsü Yusuf Eviş’i Ziyaret Etti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz ziyarette; "Akhisar'ımıza Hoş geldiniz. Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Sizin nezrinizde bütün din görevlilerinin haftasını kutlarız" dedi. 

Akhisar Müftüsü Yusuf Eviş, AK Parti kadın kollarına ve ilçe teşkilatına yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederken Camilerin toplum hayatındaki yeri ve öneminin altını çizdi.

Eviş; Camilerde kütüphane oluşturulması, kitap dağıtımı, konferans ve paneller, toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik etkinlikler, cami onarım ve temizliği, organ ve kan bağışı kampanyaları, ödüllü şiir ve kompozisyon yarışmaları, radyo ve TV programları, spor aktiviteleri hafta münasebetiyle gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

2011 yılından itibaren Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle toplumun ihtiyacı olan bir konu belirlenmeye başlanmış, belirlenen bu tema ekseninde hafta boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Bu kapsamda Camiler ve Din Görevlileri Haftası 2011 yılında “Cami ve Çocuk”, 2012 yılında “Cami ve Engelli”, 2013 yılında “Cami- Kadın ve Aile” ana teması ekseninde etkinliklerle kutlanmıştır. Bu konular ile ilgili kamuoyunda farkındalık oluşturulmuştur.

fullsizerender-002.jpgimg_5575.jpgimg_5576.jpg

Yorumlar