03 Mayıs 2024
  • Manisa14°C
  • İzmir16°C

ADD GENÇLİK KOLLARINDAN BASIN AÇIKLAMASI

Akhisar Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gençlik kolları başkanı Bahattin Yılmazoğlu ve arkadaşları Devrim Koçak, Deniz Aras, Özge Genç, Merve Seven ile birlikte Ahmet Kayalı İş Hanın Birinci katında Dernek Lokalinde Saat 15.30’da toplanarak basın açıklama

ADD Gençlik Kollarından Basın açıklaması

28 Ekim 2016 Cuma 17:25

Bu haber toplam 2956 defa okunmuştur

ADD Gençlik Kollarından Basın açıklaması
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Akhisar Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gençlik kolları başkanı Bahattin Yılmazoğlu ve arkadaşları Devrim Koçak, Deniz Aras, Özge Genç, Merve Seven ile birlikte Ahmet Kayalı İş Hanın Birinci katında Dernek Lokalinde Saat 15.30’da toplanarak basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını Akhisar ADD Gençlik Kolları Başkanı Bahattin Yılmazoğlu okudu. 

Bahattin Yılmazoğlu'nun okuduğu basın açıklamasının tam metni;

Değerli dostlar, Akhisar Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik Kolları olarak Cumhuriyetimizin 93.yılını kutluyoruz. Bu anlamlı günde farklı il ve ilçelerde çektiğimiz videoları genç arkadaşlarımızla birlikte tüm yasaklara rağmen yine seslendiriyoruz. Bizler cumhuriyetin yılmaz neferleriyiz. Her sabah yağmur altında okuduğumuz andımızla gurur duyuyoruz. Gençler olarak Cumhuriyet'in bekçisiyiz. Her daim var olacağız.

"Efendiler yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz" diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bizler hiç bir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız. Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Cumhuriyet.

(KM)

kmo_4738.jpgkmo_4740.jpgkmo_4742.jpgkmo_4743.jpgkmo_4745.jpg

Yorumlar