08 Mayıs 2024
  • Manisa11°C
  • İzmir14°C

9. ZEYTİNYAĞLI YEMEK YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI

5-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan 559. Çağlak Festivali çerçevesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen 9. Zeytinyağlı yemek yarışması başvurularının başladığı bildirildi.

9. Zeytinyağlı yemek yarışması başvuruları başladı

26 Nisan 2018 Perşembe 15:56

Bu haber toplam 4223 defa okunmuştur

9. Zeytinyağlı yemek yarışması başvuruları başladı
Haber Merkezi

5-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan 559. Çağlak Festivali çerçevesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen 9. Zeytinyağlı yemek yarışması başvurularının başladığı bildirildi. Akhisar Belediyesi ve Akhisar Ticaret Borsası’nın ortaklaşa düzenlediği yarışmanın jüri başkanı olarak her yıl olduğu gibi şef ve gurme Ahmet Güzelyağdöken yapıyor.

Akhisar Belediyesi lezzet ustası ödüllerinin verileceği yarışmada her kategoride ilk üçe girenlere altın, ve ayrıca jüri özel ödülü ve tüm katılımcılara hediyeler takdim edilecek. 9. Zeytinyağlı yemek yarışması Zeytinyağlı sıcak ve soğuk yemek, Zeytinyağlı Hamur işi ile Zeytinyağlı tatlılar olmak üzere 3 kategoride yapılacak.

Bu yıl restore edilen Dombaycıoğlu hanında yapılacak

9. Zeytinyağlı yemek yarışmasına başvurulan 10 Mayıs 2018 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar Akhisar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne yapılması gerektiği bildirildi. Her yıl Gölet Büyük Salonda yapılan yarışmanın bu yıl Dombaycıoğlu hanında yapılacağı bildirildi. Öte yandan festival ve yarışmalar ile ilgili tüm detayların caglakfestivali.com resmi internet sitesinden duyurulacağı bildirildi.


9.-zeytinyagli-yemek-yarismasi-basvurulari-basladi-(1).jpg9.-zeytinyagli-yemek-yarismasi-basvurulari-basladi-(2).jpg9.-zeytinyagli-yemek-yarismasi-basvurulari-basladi-(3).jpg

Yorumlar