05 Mayıs 2024
  • Manisa19°C
  • İzmir21°C

19 SATRANÇCIYA AHŞAP PLAKETLER, VE KATILIM BELGELERİ VERİLDİ.

Akhisar Sağlık Eğitim Kültür (AK-SEK) Vakfının 5. sini düzenlediği üç gece süren“AK-SEK Vakfı Satranç Geceleri” sona erdi. 19 satranç ustasının katıldığı turnuva sonunda dereceye girenlere ahşap plaketler, ve katılım belgeleri verildi......

19 Satrançcıya Ahşap Plaketler, ve Katılım Belgeleri Verildi.

11 Aralık 2006 Pazartesi 14:36

Bu haber toplam 3393 defa okunmuştur

19 Satrançcıya Ahşap Plaketler, ve Katılım Belgeleri Verildi.
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

AK-SEK Vakfının Paşa Mahallesi 11 sokaktaki Bakırlıoğlu Apartmanındaki iki dairesinde yapılan, 3 gece süren turnuva 5 tur üzerinden yapıldı. İlk gece bir, diğer iki gece ikişer tur yapılan müsabakaların baş hakemliğini (FİDE) hakemi Mesut Avcı yaparken Mecit Şahin ve Hakan Kesiciler de aday hakem olarak görev yaptılar.

Turnuvanın son gecesinde 5. tur müsabakaları sonunda Baran Suat Sevgil birinci olurken, Tuncay Şen ikinci, Ahmet Halit Muhaciroğlu’da üçüncü oldu. Turnuvada bayan müsabıklar içinde Ecem Altun ile, en küçük müsabıklar içindede Barış Taşkınlar Plaket aldılar.

Turnuva birinci Baran Suat Sevgil’in Palaket ve katılım belgesini annesi Bengü Sevgil, ikinci Tuncay Şen’le üçüncü Ahmet Halit Muhaciroğlu’nun plaketlerini ve katılım belgelerini Baş Hakem Mesut Avcı, En İyi bayan yarışmacı Ecem Altun’nun plaket ve katılım belgesini AK-SEK Vakfı Genel Sekreteri Sabahat Uzun, en küçük yarışmacı Barış Taşkınlar’ın plaket ve katılım belgesini annesi Hatice Taşkınlar verdi.


Yorumlar