Akhisar (Kenan MOLLA)
Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başkan Adayı Mansur Onay Ulucami Mahallesi Güplüce düğün salonunda vatandaşlara hitap etti. Akhisar için mücadele vereceğine vurgu yapan MHP Başkan Adayı Onay şehir planlama mühendisleri ile çalışmalarına başladıklarını kaydetti.
Yapacağı projelerde söz vermediğini projelerinin altına bizzat imza attığını belirten MHP Adayı Onay Bizler bazıları gibi çocuklarıma gemicikler bırakamadık, ancak şerefli bir soyadı bıraktık. Ömrümü Akhisar' a ve Akhisarlılar için geçireceğim, Akhisar için mücadele edeceğim. Buraya yıllarca siyasetçiler geldi, hepsi sizlere söz verdiler, yapacağız edeceğiz dediler. Mansur hoca farkını size fark ettirmek için söz vermiyorum sözlerimin örneği olsun diye tüm Ulucami mahallemizin alt yapısı yok bunlar için söz değil altına imza atıyorum. Ben aday öncesi Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve kendi üniversitemden şehir planlama mühendisliği bölümünden profesör arkadaşlarımı ben buraya getirdim, günlerce burada kaldılar, günlerce çalıştık yani dersimize çok güzel çalıştık.
Kendim için değil, kentim için çalışacağım
İlçemize yeni fakülte ve yüksekokul kazandırabilmek için gerekli bina, derslik, tesis ve yurtlar belediyemiz öncülüğünde yapılarak üniversiteye tahsis edilecektir. Üniversitelerde okuyan, ihtiyaç sahibi Akhisarlı öğrencilere verilmekte olan burs miktarı ve sayısı günümüz şartlarına uygun hale getirilecektir. Çağlak festivali panayır havasından kurtarılarak, Akhisar' ı dünya' ya tanıtacak fuar niteliği kazandırılacaktır. Akhisar bir kültür ve eğitim merkezi haline getirilecektir.