• BIST 9350.01
  • Altın 4292.273
  • Dolar 39.3997
  • Euro 45.5765
  • Manisa 19 °C
  • İzmir 22 °C
  • Bitki Koruma Ürünlerinin Uygulanması
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi
  • Futbol Hakem Kursu Açılıyor
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi Bursluluk Sınavı
  • Vasıflı Vasıfsız Personel Alınacaktır

MHP 13 askerimizin şehit edilmesini kınadı

Okunma Sayısı: 3481
MHP 13 askerimizin şehit edilmesini kınadı
Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Yönetimi Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde teröristler ile çatışmada 13 Mehmetçiğimizin şehit olması ile ilgili saat 18:30'da parti lokalinde basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına MHP İlçe Başkanı Ali
MHP 13 askerimizin şehit edilmesini kınadı
Akhisar: (Kenan MOLLA)

            Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Yönetimi Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde teröristler ile çatışmada 13 Mehmetçiğimizin şehit olması ile ilgili saat 18:30'da parti lokalinde basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına MHP İlçe Başkanı Ali Çavdar, Yönetim kurulu üyeleri, Mahalle Temsilcisi Fikret Göç, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Halil Alpay, Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı İskender Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde teröristler ile çatışmada 13 Mehmetçiğimizin şehit olması nedeniyle düzenlenen basın açıklamasını MHP Akhisar İlçe Başkanı Ali Çavdar'ın okudu.

MHP Akhisar İlçe Başkanı Ali Çavdar'ın okuduğu basın açıklamasının tam metni:

            Değerli basın mensupları ve saygı değer Akhisarlı hemşerilerimiz.

Yine acı bir terör olayı ile canımız yandı, umutlarımız kırıldı,analarımızın göz yaşları sel oldu,yüce Türk milletinin bağrına hançer saplandı,bildiğiniz gibi dün yani 14 temmuz 2011 Perşembe günü kaçırılan iki askerimizi sağlık memurumuzu ararken Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde askerlerimiz güpe gündüz teröristler tarafından pusuya düşürülmüş ve terör saldırısın da 13 askerimizin şehit edilmesi ve 7 askerimizin yaralanma haberini aldık.
Türkiye'yi bölmek ve parçalamak isteyenler gün geçmiyor ki yeni bir tezgah yeni bir oyun sergilemesinler, askerlerimizin pusuya düşürüldüğü saate Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu Meclisi protesto eden zihniyet demokratik toplum kongresi adı altında toplanan sözde barış sever PKK destekçileri Diyarbakır'da adeta yeni bir meclis oluşturmuş ve sözde özerklik ilanında bulunmuşlardır.

            Bunlar İmralı canisinin direktifleri ile hareket edip, yüce meclisi hiçe sayıp her yerde tehditler savurmakta, pervasızca tehditler yağdırmakta ve meydan okumaktalardır.

Halen memleketimizi idare etmekte olan siyasi irade terör ile müzakere etmekte, İmralı'nın yol haritalarıyla yola çıkmakta, anaların gözyaşları dinecek diye bu oyunu oynamaya devam etmekten de çekinmemektedirler.

Halbuki ne demişlerdi?

            Biz müzakere ile anaların gözyaşlarını dindireceğiz. Sorarım analarımızın ,gönüllerimizin acısı dindi mi? Maalesef,dinmedi, evet böyle devam ederse hiç dinmeyecek, daha çok o bölgede insanlarımız kaçırılacak, PKK'lılar devletin yerine geçecek ve Türkiye Cumhuriyetini acze düşmüş göstermeye devam edeceklerdir.

            Terörle mücadele yerine müzakere edelim diyen zihniyet ne zaman gerçekleri görecek bu müzakere sonucu iyi şeyler olacak diyenler! daha kaç şehidin gelmesini beklemekteler.
Milliyetçi Hareket Partisi ülkeyi yönetenlere bir kez daha seslenmektedir, bir kez daha bu gaflet ve delaletten uyanmalarını hatırlatır. Memleketin bir yerinde sözde meclis kuranlara, yandaşlarına ve taşeronlarına bu memleketin bölünmez bütünlüğünü, tek dil, tek devlet ve tek millet olduğunu hatırlatmayı tarihi ve millî bir sorumluluk olarak bilmekteyiz.

            Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu haince yapılan saldırıları şiddetle kınıyoruz, Allah bu memlekete ve annelere böyle bir acı daha yaşatmasın dileği ile Berat kandilinizi kutlar Türk İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını temenni eder saygılar sunuyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene!













  • Yorumlar 9
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.