Akhisar (Kenan MOLLA)
Akhisar Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen E-tutor for life long learning: competence and methodology konulu Proje kapsamında Akhisar' a gelen İtalya ve Slovakya' lı misafirler Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı' yı makamında ziyaret etti.
Akhisar' da yabancı uyruklu misafirleri konuk eden Halk Eğitim Müdürü Arif Çivi Akhisar Belediyesinin katkılarından dolayı Belediye Başkanı Salih Hızlı' ya misafirler ve halk eğitim müdürlüğü adına teşekkür etti.
Misafirperlikten çok büyük mutluluk duyduğunu belirten İtalyan ve Slovak misafirler projenin istenilen seviyede olduğunu ve kendi ülkeleri ile Türkiye' nin teknolojik açıdan hiçbir farkı olmadığını kaydetti.
Seçimlerden dolayı misafirler ile fazla ilgilenemediklerini kaydeden Belediye Başkanı Salih Hızlı ortaya koyulan projeyi desteklediklerini kaydetti. Ziyaret sonrası Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı Akhisar anısına misafirlere zeytin şilti takdim etti.