İşçi Partisi Dick Cheneyin Türkiye ziyareti ile ilgili basın açıklaması!
>>>>>Kenan MOLLA
Akhisar İşçi Partisi İlçe Yönetimi Ragıbbey Mahallesi 15 Sokak Bilgin pasajındaki ilçe Lokalinde İlçe Başkan Ergun Karakaşlar, Tahir Özkan Acar, üyeler Abdül Koçak, Hakan Karaer, Uğraş Yıldır ile birlikte Türkiyeye ziyarete gelen (ABD) başkan yardımcısı Dick Cheneyi hakkında basın açıklaması yaptı.
Basın Açıklamasını İşçi Partisi İlçe Başkanı Ergun Karakaşlar yaptı. Ergun Karakaşlar "ABD'nin Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) gereği Irak'ı işgal etmiştir. Bu işgalle 1 milyon Irak'lı öldürülmüş, milyonlarcası yaralanmış ve sakat kalmış, milyonlarca insan yerinden yurdundan olmuştur. Yine yüz binlerce Filistinli İsrail'in bombardımanlarına hedef olmakta, acılar çekmektedir. İşte Dick Cheney bu katliamların sorumlusudur. Dick Cheney'in son Ortadoğu ziyareti yeni katliamlara yol açacak bir sürecin başlayacağının bir işaretidir. Çantasında Afganistan'a Türk askerinin sürülmesi ile İran'a karşı yapacağı saldırıda TSK'yı kullanma planları vardır. Bu plan Ortadoğudaki mazlum halkları çok büyük acılara, yıkımlara neden olacaktır. Bütün Ortadoğu halkları kardeştir. Bu kardeşliği bozacak projenin mimarının Türkiye'yi ziyaretine karşı çıkıyoruz. Dick Cheney'e "Get Out" (DEFOL) diyoruz. Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye dedi.
İşçi Partisi; Dick Cheney 'Get Out' (DEFOL)

Akhisar İşçi Partisi İlçe Yönetimi Ragıbbey Mahallesi 15 Sokak Bilgin pasajındaki ilçe Lokalinde İlçe Başkan Ergun Karakaşlar, Tahir Özkan Acar, üyeler Abdül Koçak, Hakan Karaer, Uğraş Yıldır ile birlikte Türkiyeye ziyarete gelen (ABD
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.