Hayat Televizyonu Yeniden Yayında!
>>>>>Kenan MOLLA
16 Temmuz da yayın faaliyetine son verilen Hayat Televizyonu alınan yeni karar ile tekrar 6 Ağustos da yayın hayatına geçti. Hayat TV Akhisar Temsilcisi Kenan Çetin ve Eğitim Sen, Tek Gıda-İş, Çimse-İş Belediye-İş, Halkevleri, ÖDP ve Emep olmak üzere Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi Tekel Binası önünde yapılan basın açıklamasında televizyonun tekrar yayın hayatına başlamasının mutluluğu yaşandı.
Hayat Televizyonunun tekrar yayın hayatına başlamasından büyük mutluluk duyduklarını belirten ve basın açıklaması yapan Hayat TV Akhisar Temsilcisi Kenan Çetin Halkın televizyonu Hayat' ın 16 Temmuz'da hukuk dışı ve keyfi biçimde yayınının durdurulmasına karşı, üç haftadır, başta emek ve basın örgütleri olmak üzere toplumun birçok kesimi tarafından tepki gösterilmişti.
Birleştik kazandık!
Hayat Televizyonu' nun gerçek sahipleri olan işçilerin, emekçilerin kısacası tüm halkımızın birleşerek; hukuk dışı bir uygulamayla ekranımızın karartılarak yayınımızın durdurulmasına karşı vermiş olduğu mücadele sonunda, yetkili makamların yayın durdurma kararını geri almasıyla, 6 Ağustos 2008 günü saat 21.00dan itibaren Hayat Televizyonunun ekranı tekrar aydınlandı.
Bu başarı sizin!
Hayat Televizyonuna karşı verilen yayın yasağının kaldırılması için tepki gösteren, kanalımıza destek veren, yanımızda olan; başta Akhisar halkına, basın ve ifade özgürlüğünü savunmak için yerel platform oluşturarak bize güç veren Eğitim Sen, Tek Gıda-İş, Çimse-İş, Belediye-İş, SES, Halkevleri, ÖDP ve EMEP olmak üzere tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederiz. Televizyonumuz Turksat 11996 frekans 26000 sembolrate Dikey (V) polarizasyon da yayındadır dedi.
Hayat Televizyonu Yeniden Yayında!

16 Temmuz da yayın faaliyetine son verilen Hayat Televizyonu alınan yeni karar ile tekrar 6 Ağustos da yayın hayatına geçti. Hayat TV Akhisar Temsilcisi Kenan Çetin ve Eğitim Sen, Tek Gıda-İş, Çimse-İş Belediye-İş, Halkevleri, ÖDP ve Emep olma
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.