Genel Cerrah Op. Dr. İ. Ekmel Tüzer Vefat Etti!
>>>>>Kenan MOLLA
Akhisarda 30 yıldır Genel Cerrah olarak görev yapan Op.Dr. İ. Ekmel Tüzer (64) Paşa mahallesi 12 sokaktaki evinde gece saat 19:00da vefat etti. 6 aydır tedavi gördüğü amansız hastalıktan kurtulamayarak vefat eden, Akhisar Devlet Hastanesi Çocuk Mütehassısı Dr. Müyesser Tüzer ile Evli iki çocuk babası ve 3 torun sahibi Op. Dr. İ. Ekmel Tüzer denizi çok sevdiğinden vasiyeti üzerine Dikilide toprağa verildi.
Op. Dr. İ. Ekmel Tüzer için ilk tören görev yaptığı Akhisar Devlet Hastanesinde saat 11:30da yapıldı. Mesai arkadaşları, Hastane personeli ve çok sayıda sevenin katıldığı törenden sonra Yeni Gülruh Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Dikili şehir Mezarlığında toprağa verildi.
Genel Cerrah Op.Dr. İ.Ekmel Tüzer Akhisar Hastanesinde Genel Cerrah Uzman Doktor olarak göreve başladı. Bu görevi devam ediyordu.. Çocuk Mütehassısı Dr. Müyesser Tüzer ile evlenen ve İstanbulda Makine Mühendisi olan iki oğlu Ömer ve Murat Tüzer ve 3 torun sahibiydi.
Genel Cerrah Op. Dr. İ. Ekmel Tüzer Vefat Etti!

Akhisarda 30 yıldır Genel Cerrah olarak görev yapan Op.Dr. İ. Ekmel Tüzer (64) Paşa mahallesi 12 sokaktaki evinde gece saat 19:00da vefat etti. 6 aydır tedavi gördüğü amansız hastalıktan kurtulamayarak ve
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.