• BIST 9311.88
  • Altın 4335.731
  • Dolar 39.3965
  • Euro 45.5633
  • Manisa 34 °C
  • İzmir 36 °C
  • Bitki Koruma Ürünlerinin Uygulanması
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi
  • Futbol Hakem Kursu Açılıyor
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi Bursluluk Sınavı
  • Vasıflı Vasıfsız Personel Alınacaktır

DSP Esnaf ziyaretleri devam ediyor

Okunma Sayısı: 3226
DSP Esnaf ziyaretleri devam ediyor
Demokratik Sol Parti (DSP) Akhisar Belediye Başkan Adayı Bülent Ciğeroğlu, DSP İlçe Başkanı Kadir Arat yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nevin Kerti, İl Genel ve Belediye Meclis Üye adayları ile birlikte Birinci Nakliye ve İkinci nakliye Cadd
DSP Esnaf ziyaretleri devam ediyor
Akhisar: (Kenan MOLLA)

            Demokratik Sol Parti (DSP) Akhisar Belediye Başkan Adayı Bülent Ciğeroğlu, DSP İlçe Başkanı Kadir Arat  yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nevin Kerti, İl Genel ve Belediye Meclis Üye adayları ile birlikte Birinci Nakliye ve İkinci nakliye Caddesindeki esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

            DSP Akhisar Belediye Başkan Adayı Ciğeroğlu;” Akhisar'ın Büyük caddelerinden Birinci ve İkinci Nakliye caddelerindeki  bulunan tüm esnafımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik ve benimle birlikte çalışacak arkadaşlarımızı tanıttık. Esnafımızın sıkıntılarını yerinde dinledik, ve yapacağımız çalışmaları anlattık” dedi.

Akhisar'ın kaybedecek zamanı olmadığını söyleyen Ciğeroğlu, kaydettiğimiz her zaman bizim aleyhimizedir. Belediyenin başına gelmesi gereken başkanın cebinde projeleri ve finans kaynakları olması gerekir. İşte oda bizde mevcuttur. Kendime güveniyorum. Akhisar halkı için buradayım ”diye konuştu.

























































  • Yorumlar 14
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.