Akhisar: (Kenan MOLLA)
Demokratik Sol Parti (DSP) Akhisar Belediye Başkan Adayı Bülent Ciğeroğlu, DSP İlçe Başkanı Kadir Arat yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nevin Kerti, İl Genel ve Belediye Meclis Üye adayları ile birlikte Birinci Nakliye ve İkinci nakliye Caddesindeki esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
DSP Akhisar Belediye Başkan Adayı Ciğeroğlu; Akhisar'ın Büyük caddelerinden Birinci ve İkinci Nakliye caddelerindeki bulunan tüm esnafımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik ve benimle birlikte çalışacak arkadaşlarımızı tanıttık. Esnafımızın sıkıntılarını yerinde dinledik, ve yapacağımız çalışmaları anlattık dedi.
Akhisar'ın kaybedecek zamanı olmadığını söyleyen Ciğeroğlu, kaydettiğimiz her zaman bizim aleyhimizedir. Belediyenin başına gelmesi gereken başkanın cebinde projeleri ve finans kaynakları olması gerekir. İşte oda bizde mevcuttur. Kendime güveniyorum. Akhisar halkı için buradayım diye konuştu.