Akhisar (Kenan MOLLA)
Memur-Sen Konfederasyonu Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Manisa ili temsilcileri Akhisar' da bir araya geldi. Basına kapalı yapılan toplantı ardından Ulu Cami içerisinde 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla lokma dökümü ve dağıtımı yapıldı.
Diyanet-Sen İlçe Başkanı ve Hergelen Camisi müezzini Sabahattin Umutlu, Diyanet-Sen Başkan Yardımcısı ve Uluca Cami İmamı Osman Demirel yaptıkları ortak basın açıklaması ile Diyanet-Sen ilçe teşkilatı olarak Şehitler Haftası ve 18 Mart Çanakkale Savaşının yıldönümü münasebetiyle şehitlerimize ithafen bu etkinliği düzenlemiş bulunuyoruz. Yönetim olarak bu etkinliği geleneksel hale getirip daha geniş kitlelere taşımak amaçlarımızdan birisidir. Bu etkinlik vesilesi ile şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını minnetle anmayı bir borç biliyoruz diye konuştu.
Ayrıca etkinliğe Diyanet-Sen Genel Sekreter Mehmet Bayrakutar, Genel Teşkilatı Sekreteri Hacıbey Özkan, Genel Mali Sekreteri Remzi Sarıoğlu ve Geneş Arş. Ve Dış İlş. Sekreteri Mehmet Yaman katıldı.