• BIST 9613.56
  • Altın 3695.862
  • Dolar 38.0068
  • Euro 41.0494
  • Manisa 20 °C
  • İzmir 23 °C
  • Bitki Koruma Ürünlerinin Uygulanması
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi
  • Futbol Hakem Kursu Açılıyor
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi Bursluluk Sınavı
  • Vasıflı Vasıfsız Personel Alınacaktır

Balkan Göçmenleri Derneği Vali Güvenç’i ziyaret etti

Okunma Sayısı: 3017
Balkan Göçmenleri Derneği Vali Güvenç’i ziyaret etti
Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tunay Kocaman ve yönetim kurulu üyesi Rafet Toprak ile birlikte Manisa Valisi Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret etti.
Balkan Göçmenleri Derneği Vali Güvenç'i ziyaret etti
Akhisar:  (Kenan MOLLA)

            Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tunay Kocaman ve yönetim kurulu üyesi Rafet Toprak ile birlikte Manisa Valisi Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret etti.

            Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneğini makamında kabul eden Manisa Valisi Celalettin Güvenç;” Tüm Sivil Toplum kuruluşlarına da olduğu gibi özellikle göçmen vatandaşlarımızın kurdukları derneklere de özel ilgi gösteriyoruz. Göçmen vatandaşlarımız ülkemiz için çok önemli hizmetler sergilemektedirler. Onun için Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği tebrik ediyorum." dedi.

            Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tunay Kocaman;”  Balkan göçmenleri derneği olarak Akhisar için bir şeyler yapmaya çalıştık. Yeni yönetim olarak bundan sonra elimizden gelenin daha iyisini yapmaya çalışacağız. Çalışmalarımızda sizlerinde desteğini bekliyoruz” dedi.

Türkiye İş Kurumu Manisa İl Müdürlüğüne ziyaret

            Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tunay Kocaman ve yönetim kurulu üyesi Rafet Toprak ile birlikte Manisa Valisi Celalettin Güvenç'i ziyaret ettikten sonra Türkiye Manisa İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdür yardımcısı Orhan Çamlıoğlu'nu ziyaret etti.  Dernek başkanı Kocaman;” Amacımız işsiz sosyal güvencesi olmayan vatandaşlarımızın meslek sahibi yapmak ve sosyal hayattaki yerlerini almalarını sağlamaktır.  Bunun için İŞKUR'u ziyaret ettik” dedi.






  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.