• BIST 10862.14
  • Altın 3530.39
  • Dolar 36.6203
  • Euro 39.9902
  • Manisa 18 °C
  • İzmir 18 °C
  • Bitki Koruma Ürünlerinin Uygulanması
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi
  • Futbol Hakem Kursu Açılıyor
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi Bursluluk Sınavı
  • Vasıflı Vasıfsız Personel Alınacaktır

ATSO üyeleri için kredi anlaşmasını yeniledi!

Okunma Sayısı: 3966
ATSO üyeleri için kredi anlaşmasını yeniledi!
Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Fortisbank ile üyeleri için kredi anlaşmasını yenileyerek protokol imzalandı. Fortisbank Bölge Satış Direktörü Mete Toparın ile ATSO yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu karşılıklı olarak yeni kredi anlaşma
ATSO üyeleri için kredi anlaşmasını yeniledi!
Akhisar : (Kenan MOLLA)

            Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Fortisbank ile üyeleri için kredi anlaşmasını yenileyerek protokol imzalandı. Fortisbank Bölge Satış Direktörü Mete Toparın ile ATSO yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu karşılıklı olarak yeni  kredi anlaşması sözleşmesini imzaladılar.

            Fortisbank ile ATSO arasında yapılan yeni kredi anlaşma protokolüne Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası  Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Başkan yardımcıları Erol Boşnak,  ATSO Genel Sekreteri Ali Özkervancı ile Fortisbank Akhisar Şube Müdürü Cemal Öztürk, KOBİ Portföy yönetmeni Özlem Hascan katıldı.

Fortisbank Türkiye Akhisar'da Da KOBİ'lerin yanında

            Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri için kredi anlaşmasında konuşan Fortisbank Bölge Satış Direktörü Mete;” Fortis Bank Türkiye, anlaşmalı meslek kuruluşu üyelerine uygun koşul ve vade seçenekleri ile finansman desteğini sürdürüyor. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile imzalanan kredi anlaşması kapsamında, birlik üyeleri Fortis Bank Türkiye'nin 10.000 TL ila 200.000 TL arasında sunduğu krediden 36 aya varan vade seçenekleriyle faydalanabilecekler. Fortis Bank, Türkiye'nin dört bir yanındaki KOBİ'lere sunduğu desteği yaygınlaştırıyor. Banka'nın anlaşma yaptığı işletmeler arasına Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri de katıldı. Fortis Bank Türkiye Ege Bölgesi Satış Direktörü Mete Toparın ve Akhisar Şube Yöneticisi Cemal Öztürk ile Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu tarafından imzalanan anlaşmayla, oda üyesi işletmeler Fortis Bank Türkiye'nin sunduğu uygun koşul ve vade seçenekleri ile finansman desteği alabilecekler. Anlaşma uyarınca oda üyesi işletmeler, 10.000 TL ila 200.000 TL arasındaki krediden 36 aya kadar vade ve uygun geri ödeme seçenekleri ile yararlanabilecekler. İşletmeler, kendileri için Fortis Bank Türkiye tarafından oluşturulacak limit çerçevesinde taahhüt, mal alımı ve bayilik konularında garanti vermek üzere lehlerine düzenlenmiş, teminat mektuplarını da temin edebilecekler.Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası üyeliği ile birlikte, Türkiye çapında toplam 100'den fazla meslek kuruluşuna mensup KOBİ'ler, Fortis Bank Türkiye'nin avantajlı kredi seçeneklerinden yararlanabiliyor” dedi.

            Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu;” Üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda Fortisbank ile üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda ucuz kredi kullanabilmek için Fortisbank ile var olan protokolü yeniledik. Fortisbank Bölge Satış Direktörü Mete Toparın, Fortisbank Akhisar Şube Müdürü Cemal Öztürk, KOBİ Portföy yönetmeni Özlem Hascan'a teşekkür ediyorum” dedi.








  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.