Atatürk İlköğretim Okulundan Başkan Hızlı'ya Teşekkür
Akhisar (kenan MOLLA)
Akhisar' da uzun yıllar eğitim ve öğretim veren Akhisar Atatürk İlköğretim Okulu bahçesine yeni yapılan çok amaçlı spor salonu ardından okul ile birliği ve okul idaresi katkılarından dolayı Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı' yı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.
Akhisar' daki eğitim kurumlarına bütçenin elverdiği şekilde desteklerini sürdürdüklerini belirten Hızlı bugüne kadar belediye olarak bir çok eğitim kurumumuza her türlü desteği sağladık ve sağlamaya devam ediyoruz. Yarınımız çocuklarımızın daha iyi bir eğitim ve öğretim dönemi yaşamaları için her türlü etkinlik, faaliyet ve yardımlarla destek sağlamaktayız dedi.
Atatürk İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Erdinç öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda sanat, kültür ve spor alanındaki faaliyetlerde kullanacağı çok amaçlı spor salonun yapımında büyük emeği geçen Akhisar Belediyesine teşekkür ederek; okulumuz uzun yıllar eğitim ve öğretim verirken binlerce mezun vermiştir. Bundan sonraki öğrencilerimizin daha şanslı olduğunu düşünüyorum. Okulumuz şehrimizde bulunan okullar arasında en büyük alana sahip bir okuldur, bunun da avantajını çocuklarımız için en iyi derece kullanmaktadır. Geçen dönemlerde yine belediyemizin katkıları ile bir çim saha yapımı tamamlanmıştı. Bunun ile birlikte katkılarını hiçbir zaman esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Salih Hızlı olmak üzere tüm milli eğitim camiasına teşekkür ediyoruz dedi.
Okul Müdür Turan Çelik, Müdür Yardımcısı Ali Akdere, Okul aile birliği başkanı Ahmet Erdinç, yönetim kurulu üyeleri Ayşe Peten ve Dilek Yılmaz ile Belediye Başkanı Salih Hızlı' nın annesi Fatma Hızlı Belediye Başkanı Salih Hızlı ile ziyaret sonunda poz verdi.