Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Proje Ekibi İtalyadan Döndü!
>>>>>Kenan MOLLA
Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Proje Ekibi Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Arif Çivi, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Süleyman Mermer ve Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Abdullah Aşıcı, 5 gün önce gittikleri İtalya ziyaretinden dün akşam Akhisara döndüler.
İtalya' daki izlenimlerini anlatanAkhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Proje Ekibi sorumlusu Arif Çivi "Milanoya bağlı Monzada proje ortağı olan, Halk Eğitimi Merkezi türü bir okulda proje ile ilgili toplantılara katıldık, diğer ortaklarla fikir alışverişinde bulunarak Projede gelinen nokta ve bundan sonra yapılacaklar hakkında görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Proje Ekibi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Mermer ile birlikte Milano Başkonsolosu Nihal Çeviki ziyaret ederek, Başkonsolosa ziyaret anısına Akhisardan getirdiğimiz hediyeleri verdik. Daha sonra Milano merkezdeki diğer ortaklarının okuluna izlenimler yaparak fikir alışverişleri yaptık. Proje ekibiyle birlikte Milano şehir merkezi gezerek Milanonun tarihi dokusuna hayran kaldığımızı belirtmek istiyorum. Milanoya bağlı Pavia kentini de gezerek güzel izlenimlerle ayrıldık. Milanonun gerekse Monza gerekse Pavia kentlerinde çok güzel ağırlandık ve gösterilen ilgiden son derece memnun kaldık. Geliştirdiğimiz proje kapsamında izlenimlerimizi analiz yapıp değerlendirmelerde bulunacağız dedi.Bundan sonraki toplantının Mayıs ayında Akhisarda yapılacağını belirten proje ekibi, konuklarını ağırlamak için şimdiden hazırlıklarına başladı.
Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Proje Ekibi İtalyadan Döndü!

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Proje Ekibi Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Arif Çivi, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Süleyman Mermer ve Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Abdullah Aşıcı, 5 gün önce gittikleri İtalya ziyaretinden dün akşam Akhis
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.