• BIST 9321.64
  • Altın 4200.39
  • Dolar 38.1829
  • Euro 44.0081
  • Manisa 19 °C
  • İzmir 20 °C
  • Bitki Koruma Ürünlerinin Uygulanması
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi
  • Futbol Hakem Kursu Açılıyor
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi Bursluluk Sınavı
  • Vasıflı Vasıfsız Personel Alınacaktır

Akhisar' da Filistin' e Destek Yürüyüşü Yapılıyor

Okunma Sayısı: 2788
Akhisar da Filistin e Destek Yürüyüşü Yapılıyor
İsrail'in Filistin'in Gazze kentine gerçekleştirdiği katliamı kınamak, insanlık dramına tepki vermek ve Özgür Filistin için Filistin halkının yanında olunduğunu göstermek için Akhisar'da da kitlesel bir yürüyüş gerçekleştiriliyor.

Akhisar' da Filistin' e Destek Yürüyüşü Yapılıyor
Akhisar (Kenan MOLLA)           

İsrail'in Filistin'in Gazze kentine gerçekleştirdiği katliamı kınamak, insanlık dramına tepki vermek ve Özgür Filistin için Filistin halkının yanında olunduğunu göstermek için Akhisar'da da kitlesel bir yürüyüş gerçekleştiriliyor. “İsrail İşgaline Son! Filistin'e Özgürlük!” adıyla gerçekleştirilecek yürüyüş; 11 Ocak 2009 Pazar günü saat 13.00'de Belediye önünde toplanılarak, buradan Milli Egemenlik Meydanı'na (Eski Garaj önü) yürünecektir. 

Yürüyüşü düzenleyici kuruluşlar adına bugün saat 14.00'de CHP İlçe Örgütü'nde; düzenleyici kuruluşların başkan ya da temsilcilerinin katılımıyla Akhisarlılara yürüyüşe katılarak, İsrail'in katliamını protesto etmeye çağrı yapıldı. 

Kuruluşlar adına ortak açıklamayı CHP İlçe başkan vekili Av. Özde Demirel tarafından okundu. Halka yapılan çağrıda şu görüşlere yer verildi: 

“Filistin toprakları yıllardır İsrail işgali altında. Siyonist İsrail, kardeş Filistin halkı üzerinde zulüm ve katliam gerçekleştiriyor. 

Siyonist İsrail'in Filistin topraklarını işgal etmesini, kardeş Filistin halkı üzerinde gerçekleştirdiği katliamı kınamak ve Filistin'in özgürlüğüne destek vererek, Filistin halkının yanında olduğumuzu göstermek için; ilçemizde 11 Ocak Pazar günü “İsrail İşgaline Son! Filistin'e Özgürlük!” yürüyüşünü gerçekleştiriyoruz. 

11 Ocak Pazar günü, belediye önünden saat 13.00'da başlayacak yürüyüşümüze; tüm siyasi parti, sendika, kurum ve kuruluşlar ile halkımızı katılmaya davet ediyoruz.” 

Tüm Akhisarlıların katılımının beklendiği yürüyüş, EMEP, CHP, DSP, SHP, ADD ve Tek Gıda-İş tarafından ortak gerçekleştirilirken çok sayıda parti, sendika, dernek ve kuruluş tarafından destek veriliyor.











  • Yorumlar 9
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.