Akhisar (Kenan MOLLA)
Tarihinde ilk kez Bank Asya Birinci Liginde mücadele etme hakkı kazanan Akhisar Belediyespor deplasmanda karşılaşacağı ve TRT 3' ün naklen canlı vereceği karşılaşma öncesi taraftarlar Gölet alanında buluşuyor.
Cumartesi Günü Akhisar Gölet' de Buluşuyor
Akhisar Belediyesi tarafından Gölet Konser alanında hazırlanan sinevizyonda Cumartesi akşamı saat 21.00 de başlayacak canlı yayına tüm taraftarlar davet ediliyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi tarihimizde ilk kez yer aldığımız Bank Asya Birinci Liginde ilk maçımızı tüm taraftarların bir arada olacağı bir platforma taşımak istedik. Bu amaç ile Gölet konser alanında büyük bir sinevizyon kurduk ve TRT 3'den canlı verilecek olan Samsunspor ile Akhisarspor karşılaşmasını buradan yayına vereceğiz. Tüm Akhisarlı taraftarları Cumartesi günü saat 21.00 de Gölet alanına bekliyoruz. Maçın bitiminin ardından ise yine aynı platformda İbrahim Sadri ve Yücel Arzen sahne alacaktır. Tüm halkımızı formaları ve bayrakları ile Cumartesi günü omuz omuza maç izlemeye davet ediyoruz dedi.
Yücel Arzen Kimdir;
her tarzda müzik yapabilen ender sanatcilardan biri mükemmel yaziyor inanılmaz bi ruh duygusu var cok yetenekli...
Hüseyin Turan ve Alisandan duydugumuz Ah Le Yar adli o güzel parcayi yazan sanatci...
İlk olarak Murat Yıldızdan duydugum Hazan Oldu adlı parcayi yazan sanatci
İlahi tarzi yapan sanatci Esref Ziyanın Ben Askı Satın Aldım adli parcaya müzik yapan sanatci(ayni bu albümde daha parcalari vardır)
İbrahim Sadri ile birlikte güzel eserler orataya cıkaran sanatcı
Funda Arar, Haluk Levent, Nilgün vs gibi sanatcilarda eserleri bulunan bestekar
Unuttugum seyler olmustur mutlaka af ola....
Sevdigim eserleri; Ah Tamara,Gelinim,Unutulmuyor,Belki,Kimseler Bilmez Habeş,Düşün Üstüme,Küskün,İllede Yar,Ates Olsan,Alacagın Olsun İstanbul,Yagmur,Sabah Uykusu,Hayat Beni Gözlerimden Öptü ve daha bi cok parcasi
İbrahim Sadri (1963 - ), Türk şair, tiyatrocu
İstanbul'da doğan İbrahim Sadri, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. İstanbul Üniversitesi işletme Fakültesi'nde okuduktan sonra, yedi yıl tiyatroyla uğraştı. Turnelere çıkarak, Anadolu'yu yakından tanıma imkanı buldu. Çeşitli gazete ve dergilerde yazı ve şiirleri yayımlandı. Radyo ve televizyonlarda programcılık ve sunuculuk yaptı. Halen bir özel televizyonda program yapmaktadır. Şiir ve tiyatro kasetleri de bulunan şairin, şiir kitaplari da mevcuttur.
"Adam Gibi" İbrahim Sadri'nin 1988'den beri devam ettirdiği şiir-kaset serüveninin altıncısı ve kendinden en çok söz ettireni oldu. Aslında kendini bir şair gibi görmediğini ama şiirlerinin olduğunu ve bu şiirlerini yıllardır okuduğu söylüyor. Kendisinin iyi bir şiir okuyucusu olduğunu belirtiyor. Eski kasetlerinde de bulunan 'fondaki müzik', 'Adam Gibi'de oldukça fonksiyonel olarak yer alıyor.
İbrahim Sadri'nin şiirlerinin belli bir dönemin ruh yapısını yansıttığı belirtiliyor. Şiirlerinde, Türkiye'de 60'lı yıllarda doğan ve 70'li, 80'li yılların kargaşa ile sükun arasında aykırı yaşam biçimlerini idrak eden gençlerin bakış açılarını, yaşadıklarını ve geçirdikleri süreçleri ifade ediyor. İbrahim Sadri bu dönemin kuşağına ve yaşadıklarına tanıklık etmek istediğini sık sık belirtmiştir.
İbrahim Sadri her ne kadar tiyatro, şiir, mizah ve televizyon alanlarında çalışmış ve çalışıyor olmasına rağmen kendisini "tiyatrocu" olarak gördüğünü ifade etmekle beraber, tiyatroyu bırakmasını tiyatronun kurumsallaşmamış olmasına ve ekmek kapısı olarak yeterli olmamasına bağlıyor.
Yücel ARZEN/Devrim GÜRENÇ-Eyvallah