Akhisar Belediye Meclisinden Aynur Aldemir Adına Yemek Düzenlendi
Akhisar (Kenan MOLLA)
Akhisar Belediyesi Ak Parti grubunda son iki dönemdir meclis üyeliği görevinde bulunan ve geçen ay istifa eden Aynur Aldemir' a meclis üyeleri tarafından Hünkar Restaurant da yemek düzenlendi. Görevi gereği yurtdışına çıkması ile birlikte meclis üyeliği görevinden istifa eden Aldemir son 6 yıldır görev yaptığı meclisteki arkadaşlarının düzenlediği yemek için teşekkür ederek duygulu anlar yaşadı.
Meclis Üyesi İsmail Öktem tüm meclis üyelerine adına meclis üyesi Aynur Aldemir' a çiçek takdim etti. Ak Parti Belediye Meclis Üyeliği görevinden yurtdışı görevi nedeniyle istifa eden Aldemir ayrıca yerine geçen yeni meclis üyesi Ali Harput' a da görevinde başarılar diledi.
Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı da yaptığı açıklamada eski meclis üyesi Aynur Aldemir' a iş hayatında başarılarak dileyerek son 6 yıldır mecliste beraber görev yaptığımız arkadaşımız yurtdışı görevinden dolayı aramızdan ayrılmak zorunda kaldı. Bugüne kadar bizlere verdiği desteklerden dolayı kendisine meclisimiz adına teşekkür ediyorum dedi.
Eski meclis üyesi Aldemir ise mecliste acısıyla tatlısıyla 6 yıllık görevimin ardından istifa etmek zorunda kaldı. Yurtdışı görevimden dolayı ayrı kalacağım meclisteki arkadaşlarımın bu yemeği düzenlediği için hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görevlerinde herkese başarılar diliyorum dedi.