• BIST 9541.3
  • Altın 4011.287
  • Dolar 38.687
  • Euro 43.4253
  • Manisa 20 °C
  • İzmir 20 °C
  • Bitki Koruma Ürünlerinin Uygulanması
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi
  • Futbol Hakem Kursu Açılıyor
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi Bursluluk Sınavı
  • Vasıflı Vasıfsız Personel Alınacaktır

Akhisar AK Parti ilçe teşkilatından iftar yemeğine Bin 500 Kişi Katıldı

Okunma Sayısı: 4655
Akhisar AK Parti ilçe teşkilatından iftar yemeğine Bin 500 Kişi Katıldı
AK Parti Akhisar İlçe teşkilatı Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Alanı büyük salonda düzenlediği iftar yemeğine en az bin 200 kişi üzerinde katılım gerçekleşti. İftar yemeğine katılan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, konuşmas

Akhisar AK Parti ilçe teşkilatından iftar yemeğine Bin 500 Kişi Katıldı
Akhisar (Kenan MOLLA)

AK Parti Akhisar İlçe teşkilatı Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Alanı büyük salonda düzenlediği iftar yemeğine en az bin 200 kişi üzerinde katılım gerçekleşti. İftar yemeğine katılan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, konuşmasında Akhisar'ımız artık Ege'de parlayan bir yıldız olduğu ilerde il olmaya aday bir ilçedir” dedi.

Milletvekili Bebber, ilk olarak Akhisar'da Referandum çalışmalarına Sanayi sitesi esnaf ziyareti ile başlarken, iftar yemeği ardından Seyitahmet mahallesi kahve ziyaretinde bulundu.

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber;” Akhisar'ımız artık Ege'de parlayan bir yıldız ilerde il olmaya aday bir ilçedir. Her yönüyle aktif bir ilçemiz bugün örgendim gölette her akşam ayrı bir etkinlik varmış. Bu etkinliği üç büyük ilimizden sonra bu etkinliği gerçekleştiren ilçemizdir. Akhisarlı hemşerilerimiz bunların çok daha iyilerine layık. Hepimiz biliyoruz ki artık Türkiye'nin gündemi 12 Eylül tarihinde halk oylamasıyla Gerçekleştirecek olan anayasa maddesidir.  Herkes artık yaklaşan referanduma kararını verme aşamasında ben burada inanıyorum ki burada bulunan hemşerilerimiz kararlarını çoktan verdiler. Türkiye'nin önünü açacak olan projede bizler olan milletvekilleri Ankara'da olan görevimizi yaptık ve 335 milletvekili kararı ile sizlerin önüne sunduk şimdi karar sizin, ne zaman Ankara'da bir sıkıntı olsa kararı millete bırakırsak milletimiz her zaman sağduyusuyla Türkiye'nin önünü açmıştır. Bundan üç sene önce Ankara'da bir Cumhur Başkanlığı seçimi yaşandı daha önce Süleyman Demir zamanında 367 oy aranmazken bunda aranır oldu. Cumhurbaşkanı seçtirmemek için bir sürü yollara başvuruldu. Fakat biz AK Parti olarak Sayın Başbakanımız ve ekibi olarak böyle sorunun millet geçtiğini inandığımız için o tarihte bir daha Cumhurbaşkanlığı seçimi yaşanmayacak şekilde sandığı o zamanda halkın önüne getirmiştik. Halkımızın üçte ikisi halk seçsin demişti. Ankara'daki sıkışan durumu halkımız aştıysa önümüzde yirmi altı maddeden oluşan anayasa değişikliğini de aşacağından eminim. Biz gittiğimiz her yerde bu değişikliğin ne getirdiği ne götürdüğünü anlatıyoruz bu değişikliğinin ne kadar Türkiye'nin yararına olduğunu anlatıyoruz, Türkiye'deki hukuk stantlarının bireysel özgürlükleri hak arama yollarını nasıl genişleteceğini anlatıyoruz. Ama birileri bunlarla hiç ilgilenmiyor takım tutar gibi fanatik bir taraftar gibi bunları Ak parti getirdi ya bunlara evet demeyeceğiz. Değerli hemşerilerim sevgili kardeşlerim böyle bir anlayışla Türkiye hiçbir yere varamaz toplumumuzun birçoğu sağ duyuşla bu anlatılanları değerlendiriyor ve çözüme katkıda bulunuyor. Sağduyulu vatandaşlarımız kadar Türkiye'de siyaset yapan bir takım çevreler katkı sağlasaydı belki bugün referanduma bile gerek kalmayacaktı. Ankara'da 367 milletvekili kararı ile halledilebilirdi. Bizde görüyoruz ki Her şey milletin gözüne ceyran ediyor eskide olduğu gibi kol kırılır yel içinde kalır hesabı örtülemiyor medya çeşitlemiş vaziyette medyanın bir kanadı bunları görmek istemese bile  bir kısmı bunları toplumun önüne seriyor bilgi sahibi ediyor. Ne kadar bilgi sahibi olursak ne kadar bilinçli olursak Türkiye'nin sorunlarına o kadar çözüm oluruz. Önümüzde on gün bir süre kaldı bu süre zarfında herkesin sağduyulu olmasını ve yapılacak olan referandumunda Türkiyesizin daha demokratik olması dileğiyle hepinize hayırlı akşamlar ve şimdiden gelecek olan bayramınızı kutluyorum” dedi.

AK parti ilçe teşkilatının verdiği yemeğe Manisa AK parti Milletvekili Recai Berber, Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Başkanı Uğur Aydemir yönetim kurulu üyeleri ve partili üyeler katıldı.


































  • Yorumlar 11
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.