• BIST 9141.31
  • Altın 4307.441
  • Dolar 39.5727
  • Euro 45.8315
  • Manisa 30 °C
  • İzmir 30 °C
  • Bitki Koruma Ürünlerinin Uygulanması
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi
  • Futbol Hakem Kursu Açılıyor
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi Bursluluk Sınavı
  • Vasıflı Vasıfsız Personel Alınacaktır

AKGİAD Seçim Sonuçlarını değerlendirdi

Okunma Sayısı: 2600
AKGİAD Seçim Sonuçlarını değerlendirdi
29 Mart yerel seçimleri ardından seçimler öncesi tüm siyasi parti belediye başkanlarını ziyaret eden Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) ilk basın toplantısını dernek lokalinde yaptı.

AKGİAD Seçim Sonuçlarını değerlendirdi
Akhisar (Kenan MOLLA)

29 Mart yerel seçimleri ardından seçimler öncesi tüm siyasi parti belediye başkanlarını ziyaret eden Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) ilk basın toplantısını dernek lokalinde yaptı. Belediye seçimlerinin barış içinde geçtiğine vurgu yapan AKGİAD yönetim kurulu başkanı Yılmaz Çatalcalı Belediye Başkanının artık usta olduğunu ve hizmetlerin geleceğine inandığını kaydetti.

Manisa' da MHP' nin kazanması ardından Akhisar' a daha fazla yatırım yapılacağına inandığını kaydeden AKGİAD yönetim kurulu başkanı Yılmaz Çatalcalı “29 Mart yerel seçimleri öncesi her partiye yapmış olduğumuz olduğumuz ziyaretlerde her partiye ayrı ayrı dosya taktim ettik. Her partiden çeşitli cevaplar aldık biliyorsunuz ki verdiğimiz dosyada sadece Akhisarlı olan sorunlar vardı.

Bütün Belediye Başkan Adaylarından cevap aldık

Akhisarlı Konuları Tartıştık ve bizim yaptığımız dernek olarak bir ilkti  güzel bir ortamda geçti, her partiye eşit mesafede davrandık kendilerinde gerekli cevapları aldık önemli olan Akhisar'dı Belediye Başkan Adaylarımızla yapmış olduğumuz toplantı da gerek sigara fabrikası organize sanayi bölgesini en önemli noktada tuttuk çoğu belediye başkanımızda organize sanayi bölgesine sıcak tepkiler verdi.

Barış içinde bir seçim oldu

En Önemlisi olan seçimi güzel bir şekilde atlattık barış içerisinde bir seçim oldu. Hepsi birbirinden değerli arkadaşımızdı sonuçta bir seçim biri kazanacaktı ve eski Belediye Başkanımız Salih Hızlı Kazandı kendisini burada tebrik ediyorum hayırlı olsun diliyorum. Akhisar için çok iyi oldu çünkü Manisa merkezde MHP'nin kazanması nedeniyle Akhisar'a biraz daha fazla yatırım olacağını düşünüyorum. Salih başkanımızın da bundan sonra bizler için, sivil toplum örgütleri için yapacakları çok önemli şeyler var. Kendilerinden bir söz almıştık ikinci bir beş yıl için sivil toplum örgütlerine gerçekten değer vereceğini ve bizim arkamızda olacağını ve bizlerde onun arkasında olacağımızı söyledik. Bunlar neticesinde, bizim arz ettiğimiz organize sanayi bölgesi kendilerinden bir dahaki sene daha iyi şeyler olmasını istiyoruz Akhisar genç iş adamları derneği olarak,hakikatten Akhisar'ın şu an  önü açık gibi gözüküyor öylede olması gerekiyor biz şanslıyız Akhisarlı olarak. Öbür partili arkadaşlarımızda güzel bir kapışma oldu güzel bir koşturmaca oldu hepsi için buradan da Salih başkanıma teşekkür ediyorum.

Başkanımız şimdi usta olmuştur

Bu beş yılda kendisine çok görev düşüyor çünkü ilk beş yılda çırak ve kalfayım dedi, kendisini şimdi ustalığa geçti ustalıkta gerçekten bir şeyler yapması gerekiyor, bizde kendisinden çevre yolunu alt yapısını organize sanayini yapmasını bekliyoruz. En önemlisi Akhisar'ın ekonomisini düzelmesini kendisinden bekliyoruz hepinize saygılar sunuyorum teşekkür ediyorum” dedi.

Basın toplantısına AKGİAD yönetim kurulu üyeleri Özkan Kalın, Coşkun İştip, Hakan Barutçuoğlu, Hüsnü Erer, Sadullah Yanık, Kamuran Yamaç, Volkan Tatar ve Serkan Tatlıdil katıldı.









  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.