AK-SEK Vakfı Kadınlar Komisyonu Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifine Ziyareti
>>>>>Kenan MOLLA
Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Hasan Genli yi makamında ziyaret edip Bir Nefeste Sen Ver projesine destek arayan Akhisar Sağlık Eğitim Ve Kültür Vakfı (AK-SEK) Kadınlar komisyonu üyeleri bilgilendirme toplantısı yaptılar. Hasan Genli; Akhisarın ve Akhisarda yaşayanların daha huzurlu ekonomik yönden de daha rahat hayatlarını sürdürebilmeleri için bize görev verilirse canımızla başımızla her türlü göreve varız . Akhisar da ihtiyaçlı ailelerin artması yaşlıların sahipsiz kalması ve bunun bundan sonraki yıllarda da şayet belli ekonomik ve eğitimsel faaliyetler yapılmazsa artacaktır. Siz kadınlar komisyonu üyeleri olarak bu görevi üstlenmişsiniz. Sizleri kutluyorum. Bizler bu kurumun sorumluları olarak manevi anlamda her zaman yanınızdayız dedi.
Kadınlar Komisyonu Projesini Vakıf Genel Sekreteri Sabahat Uzun anlatarak genel bir bilgi verdi. Komisyon Başkanı Yardımcısı Şaheser Gider yaklaşık bir yıllık çalışma sürecini anlattı. Birçok ailelerin ve kişinin sosyal hakların olmasına rağmen bilinçsiz olduklarını söyledi. Bu ailelerden 23 aileye gıda giysi verildiği; Sosyal hakların verilmesi için yol gösterildiği aş evinden de yemek bağlandığı, bu ailelerin büyük çoğunluğunun aileleri tarafından bakılmadığı yada maddi gelirinin olmadığının gözlenmesi ile ilgili bilgi sunuldu. Toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi. Toplantıda Kadınlar Komisyonu Üyeleri Necla Atabey, Gülten Süslü, Şükran Sağlam, Beşire Sunay Genç de hazır bulundular.
AK-SEK Vakfı Kadınlar Komisyonu Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifine Ziyareti

Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Hasan Genli yi makamında ziyaret edip Bir Nefeste Sen Ver projesine destek arayan Akhisar Sağlık Eğitim Ve Kültür Vakfı (AK-SEK) Kadınlar komisyonu üyeleri bilgilendirme toplantısı yaptılar. Hasan Ge
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.