Ak Partili kadınlardan müftülüğe ve miniklere ziyaret
Akhisar (Kenan MOLLA)
Adalet ve Kalkınma Partisi Akhisar İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri Camiler ve Din görevlileri haftası dolayısıyla Akhisar ilçe müftülüğü ve Dünya Çocuk Günü dolayısıyla Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Anaokulu öğrencilerini ziyaret etti.
İlk olarak Akçalı mescidinde bulunan Akhisar İlçe Müftüsü Mikail Polat' ı ziyaret eden Ak Parti Akhisar İlçe teşkilatı kadın kolları yönetim kurulu üyeleri Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen programlar için teşekkürlerini ilettiler. Ziyarette konuşan Ak Parti Akhisar Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle güzel bir program tertip edildi. Camilerimizin dini olarak maneviyatımızı arttıran yerler olarak önemli bir yer teşkil etmesinin yanında din görevlilerimizin fonksiyonları da bunun değerini arttırmaktadırlar dedi.
İkinci ziyaret olarak her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi günü kutlanan Dünya Çocuk Günü dolayısıyla Misak-ı Milli Ali Şefik Anaokulu öğrencilerini ziyaret ettiler. Burada bir açıklama yapan Ak Parti Akhisar Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur Her millet kendi çocuğuna geleceği olarak bakar. Çocuk çiçektir. Sevildikçe mutlu olur. Onların beslenme barınma ve eğitimi her toplum için çok önemlidir. Her çocuğun eğitimi sınırları içerisinde yaşadığı devlet tarafından sağlanır. Maddi gücü zayıf Ailelerin çocukları, devlet imkânı ile yatılı okullarda okutulurlar. Ülkemizde bu çalışmalar kalıcı ve sürekli yapılmaktadır. Çocuk hastaneleri, çocuk ıslah evleri Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu ve yetiştirme yurtları bunlara örnek gösterebilir. Dünyanın neresinde bulunursa bulunsun bütün çocukların mutlu ve Sağlıklı olmaları tün ulusların ortak isteği olmalıdır. Geleceğin büyüğü olan çocuklarımıza gereken özeni gösterelim, sevelim, koruyup eğitelim. Sağlıklı toplumlar ancak bu çalışmalar ile oluşacaktır. Geleceğimizin garantili olması için çocuklarımıza biraz daha özen gösterelim dedi.