• BIST 9317.24
  • Altın 4074.566
  • Dolar 37.9464
  • Euro 43.137
  • Manisa 23 °C
  • İzmir 24 °C
  • Bitki Koruma Ürünlerinin Uygulanması
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi
  • Futbol Hakem Kursu Açılıyor
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi Bursluluk Sınavı
  • Vasıflı Vasıfsız Personel Alınacaktır

20. Vergi Haftası Kutlamaları Başladı!

Okunma Sayısı: 2561
20. Vergi Haftası Kutlamaları Başladı!
20.Vergi haftası kutlamaları sabah saat 09:00'da Milli Egemenlik Meydanında Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas'ın Atatürk anıtına çelenk koymasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra saat 10:00'da Akhisar Kaymakamı Musta

20.Vergi Haftası Kutlamaları Başladı!
Akhisar: (Kenan MOLLA)

            20.Vergi haftası kutlamaları sabah saat 09:00'da Milli Egemenlik Meydanında Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas'ın Atatürk anıtına çelenk koymasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra saat 10:00'da  Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek'i ziyaret ettiler.
            Akhisar kaymakamı Mustafa Çek; "Vergi Devletin yürümesi için temel kaynağıdır. Akhisar'ın geliri, giderinden fazla,bu da bizleri memnun ediyor. Bu nedenle Vergi haftası önemlidir, vergi haftanız kutlu olsun. Bir hafta sürecek etkinliklerde sizlere başarılar diliyorum” dedi.
            Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas, Müdür yardımcıları Zahrettin Karhama, Ramazan Aydın, Gelir Uzmanı Ramiz Özer, Veri Hazırlama Kontrol işletmeni Filiz Dürü ile Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek'i ziyaret ettiler.  Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas  Kaymakam Mustafa Çek'e 20. Vergi Haftası ile bilgiler vererek bir hafta içinde yapacakları etkinliklerin bilgisini verdi. Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas saat 11:00'de Akhisar basınına 20.Vergi Haftası Kutlamaları ile bilgi verdi.

            Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas;” Her yıl geleneksel olarak kutlamakta olduğumuz “ Vergi Hafta “sının Yirmincisini bu yıl 23 Şubat- 0l Mart tarihleri arasında kutlamaktayız. Vergi Haftasının amacı, kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarının artırılmasıdır. Mükellef odaklı olarak hizmetini sürdürmekte olan idaremiz, mükellef haklarını gözeterek yüksek kalitede hizmet sunmak suretiyle mükelleflerimizin yükümlülüklerini kolayca yerine getirebilmeleri için tedbirleri alarak saydamlık, hesap verebilirlilik, katılımcılık, verimlilik, etkililik ve mükellef odaklılık temel ilkelerine göre hizmet sunmaya devam edecektir. Dairemizce bu kapsamda çeşitli etkinlikler yapılacaktır. Bu etkinliklerin bazıları ilköğretim ve lise öğrencilerine yönelik, bazıları ise vergi mükelleflerine yönelik olacaktır. Hafta münasebetiyle ilçemizde mevcut bulunan ilköğretim okullarından birer sınıf vergi dairemize davet edilerek vergi birimleri tanıtılacak ve verilen hizmetler yerinde gösterilerek verginin önemi ve yapılan iş ve işlemler hakkında öğrenciler bilgilendirilecektir. Meslek odaları ve sivil toplum örgütlerine verginin önemi hakkında bilgilendirme ziyareti yapılacaktır. Bu vesileyle vatandaşımızın ve tüm personelimizin vergi haftasını en içten dileklerimle kutlar Vergi Haftasının tüm çalışanlarımıza ve mükelleflerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

            Akhisar yerel Gazeteciler TRT ve DHA Akhisar Muhabiri Haldun Akyüz, AA ve Yeni Asır Gazetesi, Akhisarhaber.com Muhabiri Kenan Molla, İHA ve Akhisarhaber.com Barış Gezici, Metronomhaber.com Emrah Düztaş, Yeni Gözde gazetesi sahibi Akif Özalp, Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas'ı saat 11:00'de ziyaret etti.
            Akhisar Vergi Dairesi müdürü Hasan Anamas'ı Akhisar Ticaret ve sanası odası Meclis Başkanı Mehmet Ulusoy ve yönetim kurulu başkan yardımcısı Erol Boşnak, Akhisar Ticaret Borsası  Meclis Başkanı Fettah Gürmen ve Yönetim Kurulu üyeleri, S.S. Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Marangozlar odası Başkanı Hasan Genli, Kahveciler Odası başkanı Erkin Güney, Tuhafiyeciler  ve Manifaturacılar Odası Başkanı Ruşen Üren, Lokantacılar Odası Başkanı Adem Durmaz, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Terziler Odası başkanı Mehmet Kulaksız, Esnaf odaları başkanı Şaban Gökgözoğlu, ziyaret ettiler.









































  • Yorumlar 2
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.