• BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • Manisa 21 °C
  • İzmir 21 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Vural: Gelin hep beraber takımımıza sahip çıkalım

Okunma Sayısı: 5229
Vural: Gelin hep beraber takımımıza sahip çıkalım
TFF 1. Ligde Hatayspor’u deplasmanda mağlup ederek 7 hafta sonra galibiyetle tanışan Akhisarspor’da teknik direk Yılmaz Vural, önemli açıklamalarda bulundu.

Vural: Gelin hep beraber takımımıza sahip çıkalım
Akhisar Haber Ajansı-AHA

TFF 1. Ligde Hatayspor’u deplasmanda mağlup ederek 7 hafta sonra galibiyetle tanışan Akhisarspor’da teknik direk Yılmaz Vural, önemli açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Atabarut tesislerinde düzenlenen basın toplantısında Hatayspor galibiyetinin önemine değinen Vural, bu hafta oynanacak olan Karagümrük maçına taraftarları davet ederek “Gelin Akhisarlılar hep beraber takımımıza sahip çıkalım” dedi.

TAKIM ÜSTÜNDEKİ NEGATİF HAVAYI ATTI

Yılmaz Vural; “ Bu hafta tabi kazanmanın ötesinde farklı şeyler kazandık. Yalnız 3 puan değil, 3 puandan daha fazlasını kazandık. Altınordu maçı derken, evimizde oynadığımız Menemen maçı derken Hatay maçı ve takımın hep kademe kademe Altınordu maçında da izlediniz 9’a 8 gol pozisyonu sayısı diğer maçta 16 bu maçta 7’ye 4. Yani her maçta hemen hemen 20 küsur tane pozisyon bulmuş bir takım izledik. Ama diğer maçlarda özellikle Altınordu maçında kırılma noktası bir gol atabilmiş olsak maç başka olacak da işte gelişmeler çok alevlice sonuçlandı. Ve biz uyumsal anlamda da çok memnun kaldığımızı, takımın üstüne koyabileceğini söyledik. Ve akabinde geldiğimiz Menemen maçında da oyun 2-0’ken çok farklı konuma gelebilirdi ama maçın son kısımlarında yediğimiz golle hatta 95’te de bir gol yedik. 1 puan gitti 2 puan gitti derken hepsinden olabileceğimiz enteresan bir maç oldu. Hatay maçında da oyuncularımızın gelişmesini görüyoruz, izliyoruz ve oyuncularımızın gelişmesini görüyoruz. Takım üstündeki negatif havayı attı. Kasım 2018’den beri sahasında yenilmemiş Galatasaray ve Başakşehir’i elemiş kendi sahasında iki beraberliği olan ve dört gol yemiş bir takımı net bir skorla yenerek evimize dönmüş olduk. Bu 3 puanı alarak yarışın içinde kalmayı kolaylaştırdık.

GELİN HEP BERABER TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM

Hataya gelen kardeşlerimiz için çok teşekkür ederim. Sağolsunlar susmadılar sürekli bizi desteklediler.   Taraftarlarımızın yeniden bu takıma destek vermesi bizi çok mutlu etti. İki maçı da puansız kapatabilirsek bizde artık play-off’dan mı birincimi, ikincimi hesaplarını yapmış olacağız. Bu hafta verebileceğim en önemli mesaj gelin Akhisarlılar hep beraber takımımıza sahip çıkalım. 

SÜREKLİ BASKI YAPAN BİR TAKIM OLDUK

Bizim bir oyun stilimiz var artık bu takım artık sürekli gol atmak isteyen rakip kalede olmak isteyen bir takım, rakibe sürekli baskı yapan bir takım olduk. Oyuncularımızda bu oyuna alıştılar beni memnun eden şey bu. O açıdan da ben oyuncularıma teşekkür ederim. Kadromuzda üç tane değerli oyuncumuz cezalıydı ama yedekten gelenler de hiç onları aratmadı. 28 tane oyuncu hazırlıyoruz kime sıra gelirse o oynayacak. Takımda artık bir takım olduklarını farkındalar. Tatlı bir rekabet var aralarında o yüzden kim oynarsa başarılı oluyor.

UZUN ZAMANDIR OYNAMAYAN OYUNCULAR İYİ PERFORMANS GÖSTERDİ

Geldiğimiz zamandan beri takımda itirazdan bir kişi sarı kart gördü. Onun dışında bütün sarı kartlar oyuna ait. Hatta geçen hafta çift sarı karttan atılan Alperen bile itirazdan görmedi. Oyuncularımı beni dinledikleri için teşekkür ederim. Şuan için 3 tane 3 sarı kartla oynayan oyuncumuz var. Gökhan, Musa, Erhan ve Rotman’nın çift sarı kartları var. kart konusunda daha dikkatli olmaları lazım. Hemen hemen oynatmadığımız oyuncu kalmadı. İşte oynamayan Bertuğ, Eray onları da kadroya aldım 3 maçta hemen hemen bütün takım oynadı diyebiliriz. Sakat oyuncularımız var oynamayan onun dışında da oynamayıp ama kadroya giren Bertuğ ve Eray var. Görüyorsunuz uzun zamandır oynamayıp oynayanlar güzel performans sergilediler. Ergin’in, Onur’un, Rotman’nın, Elmar’ın, Tolga’nın yani bir sürü oyuncunun görev verildiği zaman bu tatlı rekabet içerisin de bizi öyle zor duruma getirecekler ki ilk 11 oluştururken çok zorlanacağız. Ama yeter ki biz zorluk çekelim ki onlar iyi olsunlar. 

SPONSOR ARAYIŞI İÇERİSİNDEYİM

Takımımız kaybedilen güveni kazandı, kaybeden hırsı kazandı ve yönetimle ile sorunlar da bir nefes alındı. Yönetimimize de çok teşekkür ederim. Yönetimimiz hep yanımızda bizde bu galibiyeti onlara hediye ettik.  Yönetimimiz maddi anlamda bir sıkıntı yaşamamak için ellerinden geleni yapıyorlar çok çalışıyorlar. Bende kendi çevremde kulübümüzü maddi anlamda rahatlaması için sponsor arayışı içerisindeyim. Umarım bu konuda da birkaç hamlemiz olacak. Onu da başarabilirsek hem ekonomik anlamda takımın geleceği için daha mümkün olacak.

HEDEFİM 12’DE 12 YAPMAK

 Bizim daha 12 tane maçımız var dolayısıyla 12 tane maçı kazanırsak 36 puanı cebimize koymuş oluruz. Yani 36 puanı hedefleyip oynamalıyız. Teori olarak bunu yapmak mümkün. Benim hedefim 12 de 12 yapmak. Olur mu bilmiyorum ama hedefim bu. Ona göre çalışacağız. Taraftarımızda bu konuda bize destek verecek. Biz bu galibiyetle taraftarlarında kafasında karışıklığı çözdüğümüze inanıyorum. Türkiye’nin her yerinden mesaj aldım aradılar Yılmaz biz süper ligde böyle oyun görmedik izlerken inanılmaz keyif aldık bunlar bizi morallendirdi. Ben kısa dönemde çok sempati duydum bu takıma yeniden  hak ettiği yere dönmesi adına umudumuz çok artmış. Bu galibiyet yalnızca futbol takımı ile değil bütün camiasıyla hareket edersek yeniden bir canlanma olacaktır” dedi.

Öte yandan takımın sağlık durumu hakkında bilgiler veren Fizyoterapist Emrah Urtekin; “ İrfan’nın geçen haftadan kalan bir sakatlığı vardı onun tedavisini tamamladık. Elmar’ın maç sırasında bir krampı girdi adelesinde onunda tedavisi bitti. Taha takımlara çalışmalara devam edecek. Hasan Ali’de takımdan ayrı kondisyoner eşliğinde çalışmalara devam edecek. Onun dışında başka sakatlığımız yok şeklinde konuştu.

kmo_6587.jpgkmo_6592.jpgkmo_6604.jpgkmo_6605.jpgkmo_6608.jpgkmo_6613.jpg

  • Yorumlar 9
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.