• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Manisa 18 °C
  • İzmir 19 °C
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Vural: Arzumuz Süper Lig!

Okunma Sayısı: 5774
Vural: Arzumuz Süper Lig!
TFF 1. Lig’de 57 puanla son haftaya giren Akhisarspor’da teknik direktör Yılmaz Vural, arzumuz geldiğimiz yere dönmek dedi.

Vural: Arzumuz Süper Lig!
Akhisar Haber Ajansı-AHA

TFF 1. Lig’de 57 puanla son haftaya giren Akhisarspor’da teknik direktör Yılmaz Vural, arzumuz geldiğimiz yere dönmek dedi.

Bugün saat 16.30’da Yılmaz Atabarut tesislerinde gazetecilere açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam ekonomik açıdan sıkıntılı bir süreçte olduklarını ifade ederek kulübe kimsenin destek vermediğini belirtti.

PLAY-OFF’U GARANTİLEDİK

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural: “Play off  çıkmayı garantiledik. Ufak da olsa bir şansımız var. Rakiplerimizden birisinden bir puan birisinden iki puan gerideyiz. Eğer Erzurumspor bu hafta kayıp ederse, Demirspor evinde berabere kalırsa biz de kazanırsak o küçük ihtimalde gerçekleşmiş olur ama tabi ki son maçlarda gerçekleşir mi bilmiyoruz. Biz en azından Keçiören takımına karşı başarılı olmak istiyoruz. Bursaspor da Hatay ile oynuyor, Karagümrük evinde Adanaspor ile oynuyor kazanırsa Bursaspor ile Karagümrük yer değiştirir. Dolayısıyla biz şu anda kendimize rakip olarak gördüğümüz Bursaspor ama eğer istediği sonuçları alamazsa beşinci ve altıncı takımlarla yer değiştirebilir.  Sonuç olarak üçüncü ve dördüncü ilk maçı dışarıda ikinci maçı evinde oynuyor.

ALLAH NASİP EDERSE KAZANACAĞIZ

Büyük ihtimal ile play off maçları ayın 22’sinde, 26’sında ve 30’unda oynanacak. Bursaspor ile eşleşirsek eğer bu şartlarda aynı sırada bitirirsek önce Bursa’ya gideceğiz sonra evimizde oynayacağız. Biz kazanırsak Bursa’da kaybetmezse her halükarda bize Bursaspor gelecek. Altay maçı bizim için çok önemliydi kaybetmeden dönseydik bizimde bir üst lige çıkmamız mümkün olurdu. 60 puanın üstü bir üst lige çıkar. 55 puanın üstü play off oynar. Biz tabi bu hesaplamalar içerisinde de becerebilmiş olsaydık 61 puanımız olacaktı ama biz Altay’a karşı kaybettik, kazanmış olsak bugün çıkan takımlardan bir tanesi bizdik. Büyük bir şansızlık yaşadık bizim o hafta Altay maçına giderken 6 tane eksik ile gittik. Burhan, Ergin, Avdija işte beni de eksik olarak düşünürseniz bu korona olayı ile ilgili maalesef olmadı ve 3 de sakatımız vardı Muhammet Reis, Alperen ve Hasan Ali vardı yani altı eksik ile gittik. Sonrasında Ümraniye maçında bu eksik daha da çok arttı. Cocolic cezalandı 3 tane hasta oyuncumuz devam etti sakat olanların tedavisi devam etti. İstanbulspor maçında da Rotman ve Musa cezalıydı 3 sakat oyuncumuzun da sakatlığı devam etti. En son Balıkesir maçında da orada da 4 tane eksiğimiz vardı. Şimdi Keçiören maçında da Hasan ve Alperen sakat ve Onur ve Elmar da cezalı durumda.  Görüldüğü üzere bayağı eksiğimiz var ama bir gün olsun ağzımı açıp eyvah takım tam değil ne yapacağız ne edeceğiz demedik. Bununda en büyük nedeni hazırlık dönemin de hakikaten takımımızdaki bütün oyuncularla inanılmaz bir çalışma yaptık dolayısıyla her oyuncu birbirine yakınlaştı kim oynarsa oynasın oynamayanın yerini aratmadı. Son 5 maçın birini kaybettik dördünü de kazandık. Şimdi de son beşinci maçı oynayacağız onu da Allah nasip ederse kazanacağız.

ALİ KAAN ÇOK ÖNEMLİ BİR DEĞER

Görüldüğü üzere kadro yapımız bu. Tabi bu ara takımımız bir genç oyuncu kazandı Ali Kaan.  Çok önemli bir değer hatta çok ciddi takımların bir kaçı beni aradı onunla ilgili bilgi istediler. Hem maddi hem manevi önemli bir değer. Bunun arkasında Halil ve Doğukan diye bugün alıp oynatabileceğimiz kapasitede 2 tane daha genç kardeşimiz var.

AKHİSARSPOR ALTYAPISINA YÖNELMELİ

Arzumuz geldiğimiz yere geri dönmek. Döndüğümüzde de kuralların değişmesi mümkün hale geldi. Yabancı sayısı daha farklı bir boyuta geleceği fakat kulüplerin buna tekrar itiraz ettiği gerçeği ortada. Kaan en azından altyapıya bir hareket getirecek. Artık Akhisarspor kendi altyapısına yönelmeli ve onunla ilgili çalışmalar yapmalı. Başlaması gerektiğinde farkında olmalı. Geçen gün sağ olsunlar. Belediye başkanımız Besim Dutlulu’ya gittik. Takımımızın şuan da ekonomisi görüldüğü üzere sıkıntı içerisinde ve ondan rica ettik sağ olsun bu zor dönemde destek oldu.  Bir göğüs reklamı geldi. En azından oyuncularımız prim ödemelerini kendi üstüne almış oldu. Buradan çok teşekkür ediyorum Besim beye. Hatta tekrar görüştüğümüzde alt yapı ile bir çalışmalar yapmak istediğini de söyledi. En azından belediye bize bir alan gösterip  orada altyapı için çalışmalar yapabiliriz. Hatta kaymakamlığımızla ve milli eğitim müdürümüzle de bir araya gelip okullarda da hareketlenme olsun.  26 bin okula giden çocuklarımız var bu 26 binin yarısı erkek yarısı kız olsa bu 13 bin çocuktan altyapıya oyuncu kazandırabilir miyiz kafamıza buna yorabiliriz.

EKONOMİK AÇIDAN SIKINTILIYIZ

Bu gördüğünüz tesise kadar her şey Akhisar belediyesinin malı Akhisarspor’un kendine ait bir şeyi yok. Bizim burada söylediğimiz şey var Akhisar’ı temsil eden yöneticilerimizin, yerel yönetimin bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini. Akhisar denince akla gelen Akhisarspor geliyor. Biz bugün varız yarın olmayabiliriz ama Akhisarspor daima olacak. Dolayısıyla birlikte çalışıp yeniden bu işleri projelendirme herkes bizi belediyeye ait bir takım sanıyor. Gönül istiyor ki belediye halka olan hizmeti yapsın ama maalesef profesyonel takımlara da elinden geldiği kadar destek vermeye çalışıyor. Diğer siyasi görüşlerden Salih bey, Uğur bey ve Ömer ve Süleyman İşçi kardeşler onlarda kulübümüze geçen ziyarete geldiler.  Onlarla da nasıl bir destek verecekleri konusunda konuşmalar yaptık ve ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Şuan maalesef ekonomi açısından çok sıkıntıları olan kulübümüze kimse destek veremiyor. Bu kulübe biraz destek olunması gerekiyor. Yönetim kurulumuz çok ciddi bir mücadele veriyorlar bizde onlara elimizden geldikçe yardım ediyoruz. Zorlanıyoruz ama çok karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. Hep beraber anlayış içerisindeyiz. İnşallah sonuna kadar da devam edeceğiz. ama taktir ederseniz bu konuda ekonomik bir destek acil bir şekilde gerekiyor.

 HAK ETTİĞİMİZ YERE ÇIKACAĞIZ

Görüldüğü üzere 27 kişilik bir kadroya sahibiz ve 27 kişiden 14 maçlık sürede 25 kişiye şans verdik. Tek oynamayan Halil kardeşim bide Doğukan kardeşim. Bunun dışında 25 kişi takımda çok büyük görevler yaptılar. Ben tüm takımıma çok teşekkür ediyorum. Biz hepimiz inanıyoruz bu takımın hak ettiğimiz yere çıkacağız.  Hakikaten çok iyi çalıştık pandemi sürecini iyi değerlendirdik. Bugüne kadar bu ligde şaibeli bir şey olmadı umarım sın maçlar da takımlar sağ duyulu bir şekilde mücadele ederler” dedi.

KABAKÇIOĞLU: COCALİC’İN SIKINTISI BULUNMUYOR

Akhisarspor Kulüp Doktoru Atalay Kabakçıoğlu; “Alperen’in sağ omzundaki sakatlığı neredeyse tamamen geçti ancak kolunda güç kaybı olduğu için çok çekingen olacağını düşündüğümüzden hocamıza teslim edemiyoruz. Hedefimiz yeni sezonda Alperen’i takıma sağ sağlım kazandırmak. Hasan Ali’de gücünü topladı oldukça iyi durumda onun da hedefi zaten yeni sezondu o da hazır yeni sezon için. Cocolic’in bir krampı oldu onunla ilgili kontrollerimizi yaptık. Şuan her hangi bir sıkıntısı görünmüyor” dedi.


kmo_0213.jpgkmo_0221.jpgkmo_0228.jpgkmo_0230.jpgkmo_0235.jpgkmo_0236.jpgkmo_0237.jpg

  • Yorumlar 8
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.