• BIST 8039.18
  • Altın 1680.799
  • Dolar 27.1863
  • Euro 28.9472
  • Manisa 17 °C
  • İzmir 22 °C
  • Manisa ASKF, Alt yerel ligler açıklaması
  • Argon Kaynak Ustası, Torna Ustası ve Üretim Personeli aranıyor
  • Kalite Mühendisi Aranıyor
  • Grafik Tasarım Personeli Aranıyor
  • Bay-Bayan Garson Aranıyor
  • Sosyal medya hesaplarımız
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Vergi Dairesi  ve Mal Müdürlüğü Personeli Kızılay’a Kan Bağışında Bulundu!

Okunma Sayısı: 3555
Vergi Dairesi  ve Mal Müdürlüğü Personeli Kızılay’a Kan Bağışında Bulundu!
Manisa Kızılay kan merkezi Başkanı Dr. İsmet Nardal  ve Hemşireler vergi dairesinin ikinci katında gün boyu Mal Müdürlüğü ve Vergi Dairesi personelinden kan bağışı aldılar. Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas ve Akhisar Mal Müdürü Tahsi

Akhisar Vergi Dairesi  ve Mal Müdürlüğü Personeli Kızılay’a Kan Bağışında Bulundu!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Manisa Kızılay kan merkezi Başkanı Dr. İsmet Nardal  ve Hemşireler vergi dairesinin ikinci katında gün boyu Mal Müdürlüğü ve Vergi Dairesi personelinden kan bağışı aldılar. Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas ve Akhisar Mal Müdürü Tahsin Ersoy ilk kan vererek kampanyayı başlattılar.

Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamaz “ülkemiz doğal afetlerin ve en fazla yaşadığı bir bölgede bulunmaktadır. Bu nedenle vatandaş olarak kan verme konusunda çok duyarlı olmalıdır. Her an için kendimizin de kana ihtiyaç olacağını düşünerek kan vermeye çok duyarlı olmalıyız. Bu gün burada mal müdürlüğü ve Vergi Dairesi personeli olarak ortaklaşa kan vermeyi başlattık” dedi.

Manisa Kızılay Kan Merkezi Başkan Dr. İsmet Nardal “Ülkemizin kan ihtiyacı 3.5 milyon ünitedir. %20'si gönüllü olarak kan vermektedir. Buda %1 in altında. Manisa’nın kan ihtiyacı 22 bin civarındadır.Bunun %50’sini Kızılay karşılıyor. Kızılay’ın hedefi bunun hepsini karşılamak Kızılay da çok büyük değişiklikler var. Kanın artık hücrelerini ayırıyoruz. Yani 1 kandan 3 kişi istifade edebiliyor. Hastaneler bunu dahi yapamıyor. Eskiden 1 kan alınıyor sağlama ve hastaya veriliyordu .Şimdi Kızılay ilmi olarak, teknik olarak kanı 3’e ayırıyor. Bir kan 3 kişiye nasip oluyor. Hastanelerle protokolümüz var. Vatandaşla para işini kaldırdık. Faturayı bin kurumlarına yapıyoruz. Hastanelerin istediği kanı biz getiriyoruz. Bize kan verecek olanların 10 kişiyi bulması halinde biz ayaklarına kadar gidip kan alıyoruz.Manisa kan merkezi olarak  aracımızı geliştirdik. Ekibimiz ile Manisa’nın kan ihtiyacını sağlamak programı yaptık. Vatandaşın ayağına giderek eğitim yaparak bu işi çözmeye çalışıyoruz. Kızılay kan hizmetini yapacaktır. Kan vermek şart değil çağırsınlar eğitim yapalım Biz bunu periyodik olarak 3 ayda 1 yapacağız. Akhisar’da devam eden kan bağışına Akhisar oldukça ilgi gösteriyor” dedi.







  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.