• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • Manisa 29 °C
  • İzmir 29 °C
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • A1 İngilizce Kursu Açılacak
  • A2 İngilizce Kursu Açılacak
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

TÜRFAD'ın Organize ettiği gecede Akhisarlı efsaneler bir araya geldi

Okunma Sayısı: 3951
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecede Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar Şubesi ve Akhisar Belediyesinin katkılarıyla Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen "Akhisar Efsaneleriyle Buluşuyor" Akhisarspor'un dünü, bugünü, yarını Akhisarspor'u sevenleri bir araya getirdi.

TÜRFAD'ın Organize ettiği gecede Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
Akhisar: (Kenan MOLLA)

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar Şubesi ve Akhisar Belediyesinin katkılarıyla Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen "Akhisar Efsaneleriyle Buluşuyor" Akhisarspor'un dünü, bugünü, yarını Akhisarspor'u sevenleri bir araya getirdi.

Moderatörlüğünü Engin Akyüz'ün gerçekleştirdiği, "Akhisar Efsaneleriyle Buluşuyor" Akhisarspor'un dünü, bugünü, yarını programında zaman, zaman duygulu anlar yaşandı. Yaklaşık 3 saat süren gecenin açılış konuşmasını TÜRFAD Akhisar Şube başkanı Nurullah zağlı yaptı.

Nurullah Zağlı;" Değerli arkadaşlar Akhisarspor’un dünü, bugünü ve yarını Akhisar efsaneleriyle buluşuyor” konulu panel ve ödül törenine hoş geldiniz. Bu anlamlı gecede bizleri onurlandığınız için şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim.

Akhisarsporumuzun kuruluşundan bugüne kadar futbol oynamış, gerek yöneticilik yapmış gerekse de belediye başkanı olarak görev yapmış değerlere hak ettiği değeri vermek ve onları unutmadığımızı göstermek adına yeni nesillere tanıtmak için Akhisarsporumuzun bu zor gününde yanında olduğumuzu göstermek adına, gelecekte Akhisarspor’u temsil edecek, alt yapı takımlarını sizlerle buluşturmak adına bu geceyi düzenledik. Bundan 30-40 yıl öncesi Akhisrspor’umuz da futbol oynamış arkadaşlarımı, büyüklerimi gecemizde davet ettiğimizde birçoğu İstanbul ve daha uzak illerde ikamet etmesine rağmen orası bizim evimiz diyerek seve seve geliriz dediler. Yuvanıza ve ailenize hoş geldiniz efsaneler. Akhisar sizleri unutmadı, Satır Mustafalar, Baba Ceyhanlar, Kelle İlhamlar, Taksi Zekiler, Taka Mustafalar, Titrek Refikler, Yılmaz hocalar, Armağanlar, kaptan Eminler, Laz Tufanlar, Tarigolar, komanda Aliler, Sarı Yılmazlar, sizleri hiç unutmayacağız. Çünkü efsaneler unutulmaz. Şairimizindi dediği gibi; Bir gün herkes anlar sevdiğinin kıymetini, ama gidince, ama bitince, ama ölünce, kısacası iş işten geçinde, biz TÜRFAD ailesi olarak iş iten geçmeden insanlara değer verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Nitekim bu gece buraya davet ettiğimiz, ödüllendirmeyi düşündüğümüz Akhisar’ın en eski futbolcusu Sağlamcı Bahattin’i, Akhisarspor’da yıllarca futbol oynamış Titrek Mehmet’i, amatör olarak Akhisar futboluna hizmet etmiş Poput Hasan’ı geçen haftalarda kaybettik. Bazen bir gün, bir saat çok önem kazanıyor. Bu yüzden değerlerimizin yaşarken kıymetini bilmeli, yaşarken anmayı bilmeliyiz. Akhisar’ımızda sporun bilinen tarihi M.S 50 yıllarına dayanır. Net bir ifadeyle Akhisar coğrafyasında yaklaşık 2 bin yıldır spor yapılıyor. Bu bulguya Thyateira antik kentinde bulunan antik sikkelerden ulaşıyoruz. Roma İmparatorluğundan kalma paralarda spor müsabakalarının tasviri göze çarpmaktadır. Akhisarlıların sporcu kişiliklerinin tohumlarının burada atıldığı rivayet edilir. Spora böylesine yatkın bir kentte çocuklarımıza, gençlerimize güvenmeli, onlara daha fazla şans vermeliyiz. Halit Ziya Uşaklıgil’in yeğeni Işıltan Uşaklıgil’in bestelediği “Akhisar, Akhisar gururla yaşa, Sana geliyoruz hep koşa, koşa, Temiz sporunla saygınlığınla, Bir gün geçeceksin inan en başa, Yaşa çok yaşa Akhisarspor, Şampiyonluklar hep seni bekliyor, Muhteşem şutların umut veriyor, Seninle el ele çağdaş halkımız, Başarılarınla mutlu gülüyor” Ne mutlu hatırlananlara, ne mutlu hatırlayanlara diyerek sözlerini tamamladı.

50 YILLIK AKHİSAR SPOR SEVDALISIYIM

Gecede konuşan Akhisarspor'un 1 numaralı üyesi ve kurucu başkanı Mimar Yılmaz Atabarut;"  Bu toplantının kulübümüzün sosyalleşmesi yolunda adım olarak değerlendiriyor TÜRFAD Başkan ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Bu toplantıyı ayrıca bu kulübe hizmet verenlerin özlem gidermesine vesile oluşu nedeniyle de ayrıca kutluyorum. Kendimi tanıtarak başlamak istiyorum 5 gün sonra 85 yaşıma gireceğim, bitmeyen eksilmeyen 50 yıllık Akhisar spor sevdalısıyım 56 gün sonra 50 yaşına girecek kulübümüzün ilk günlerinden bu güne gelişini moderatörümüz Engin Akyüz'ün anlatılacaklar. 1970 yılında 34 yaşımda göreve başladım bitmeyen bir sevgi ve aşkla görev yapmağa çalıştım 4,5 yıllık başkanlığımın döneminde 10 yıl hariç her türlü görev verildiğinde elimden geldiğini yapmağa çalıştım. Bu görevleri severek isteyerek ben değil biz zihniyeti ile yaptım bu düşünce ile yaparsanız başarıda gelecektir. Dünyada hiç kimse vazgeçilmez değildir. Benden başka bunu yapacak kimse yok diyor her şeyi ben biliyorum dediğinizde hiçbir şey bilmediğinizi öğrenirsiniz.

Halen bana başkanım deyip saygı gösterenler var ise zor günümüzde benden destek ve yardım isteyenler varsa bu benim için kıvanç ve övünçtür. Huzurlarınızda Akhisarsporumuzun 50 yılında bu güne kadar hizmet verenlere teşekkür ediyorum" dedi.

AKHİSARSPOR'UN 1 NOLU KURUCU ÜYESİ VE İLK BAŞKANIYIM

Atabarut;" Kulüpte başkanlık yapmış yöneticilik yapmış olan eski üyelerin genel kurul hazurun listesinde olmamasıyla üzüldüğüm kınadığım katıldığım son genel kurulda (davetsiz gittim) ifade ettiğim gerçekleşmesini beklediğim en az 1000 üyesi olan stat da 10.000 seyircisi olan süper lig'de eski sevgiye sahip tüm Akhisar’ın benim dediği ayakta alkışlanan bir kulüp’e sahip olmak istiyorum. Bu kulüp sevgisini tekrar kazanmak zorundayız. Sosyalleşmeyi gerçekleştirmek ana göreviniz sayın başkan, sportif başarı değerli hocamız Yılmaz Vural ile mutlaka gelecektir. Hatayspor maçında hocamıza ve sporcularımıza başarılar diliyorum. 50. yılımızı bir süper lig takımı olarak kutlamak isterdik Profesyonelliği hayal eden kulüpten üç kupalı Avrupa’da oynayan kulüp seviyesine geldi" dedi.

BÖYLE BİR GURURU TAŞIYABİLECEK MİYİZ

Atabarut;" Sevilla maçına kaç kişi geldik stadımızı doldurarak, bir daha böyle bir gururu taşıyabilecek miyiz spor severlere olan kınamam kulübümüzün lokal ve sporcuları yatıracak tesisi yoktu çeşitli yerleri kiralayarak zor şartlarla devam eden durum Başkan ve yöneticiler Kulübümüz masraflarını karşılanamayacak duruma gelince Belediye Başkanımız Ahmet Dutlulu zamanında yapılan genel kurulda (Ben gene divan Başkanı idim) belediye spor adını aldı ve belediyenin yadsınamayacak katkıları ile bu günlere geldi. Sayın Ahmet Dutlulu tarafından başlatılan Belediye başkanı Erdoğan Kanburoğlu tarafından bitirilen sonrada Yılmaz Atabarut tesisleri adını alan tesisin yapımını gerçekleştirenleri şükranla anıyorum. Ben başkanlık görevini yapan başkanlara ve yöneticilerime bir kere daha teşekkür ediyorum. Ama Farklı olarak amatöre düşen takımı aynı yıl tekrar 3.lig ‘e çıkaran başkan Halil İbrahim Doğan ve arkadaşlarını bir kere daha kutluyorum. Belediyespor unvanı ile Salih Hızlı, Ömer İşçi ile başlayıp, Hüseyin Eryüksel'le devam eden konuya Akhisar Belediyespor bölümünden söz etmeyeceğim. (Salih Hızlı Belediye Başkanlığı zamanında belediyece yapılan tesislere meclis ve valilik onayı ile Yılmaz Atabarut tesisleri adının verilmesi için müteşekkirim, bırakacağım en büyük mirastır" dedi.

Gecede konuşan Bülent Alacalı;" Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Akhisarspor’un kurulduğu zaman ben daha 14 yaşındaydım.  Allah bize öyle abiler nasip etti ki bizden 10 yaş 15 yaş büyüklerdi bizleri çocukları gibi kolladılar. Hepsini çok seviyorum. Ölenlere rahmet diliyorum. Büyüklerimin ellerinden diğerlerinin de yanaklarından öpüyorum. En büyük Akhisarspor” dedi.

Gecede konuşan Tuğrul Başarır; " Akhisarspor’umuz 1970 yılında  sayın Yılmaz Atabarut tarafından yürütülmüş ve bizde topçularıydık. İlk yıl namağlup şampiyon olduk. Ben o sene orta saha elemanıydım.   Faik, Hilmi ve ben ve gol kralı oldum. Ali Yüksel Bedirel abimiz aradı Tuğrul gel sana 19 mayısta altın saat verilecek dendi. Ben dedim abi ben Akhisarlıyım bu işi de Akhisar’da kazandım. Benim dedim burada kaymakamım var ona göndersinler o bana versin dedim. Ben Manisa’da değil Akhisar’da almak istiyorum dedim. Neticesiyle altın saati benden 2 gol az atan kişiye vermişler. Helali hoş olsun. Bide şu var ben 22 yaşındaydım Akhisarspor kurulduğu sene maç yapıyoruz ben takım kaptanıyım rakip Salihli’ydi geldi bir çocuk yanıma yaşı 17 veya 18 abi ya bu arkadaş bana arkadan tekme atıyor dedi. Baktım gerçekten vuruyor yönetime şikayet ettim.  Lütfen dedim bu arkadaşı alın. Hayatımda bir kişiye en ufacık bile tekme atmadım. 15 yıl futbol oynadım. Bununla da gurur duyuyorum” dedi.

Gecede konuşan Kadir Aydemir; “Böyle bir gecede buraya katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederim. İzmir Karşıyaka'da oturuyorum ama ben Akhisarlıyım, Akhisarsporluyum bundan da zevk alıyorum” dedi.

Gecede konuşan Eski TFF Üst Klasman hakemi Engin Kurt “Ben İzmir futbol adamları yönetim kurulu üyesi olarak burada bulunuyorum. Bu gece  düzenleyenler için çok teşekkür ederim. Yaklaşık 8 yıl Manisa'da gıda kontrolü Müdürü olarak çalıştım Manisa mısın 17 ilçesine  gururla görev yaptım. Yılmaz Hoca ile bizim eskiye dayalı bir arkadaşlığımız var Kendisi Türk futbolu adına çok önemli bir insan. Beraber maçlarda bulunduk. Yılmaz hoca bizim camiamız da sempati duyulan teknik direktörlerdendir” dedi. 

Gecede konuşan Turan Poyraz;" Kurucu başkanımız yılmaz Atabarut’un dediği gibi Akhisarsporlu olmak, Akhisarlı olmak ve Akhisar’a hizmet etmek Akhisarlıların görevi olması lazım. 1973 yılında Bursa  eğitim fakültesini kazandığım zaman merinosta bana herşeyi teklif ettiler. Ama ben 3 yıl Akhisar’a geldim her hafta geldim gittim maçımı oynadım kazandık veya kazanmadık ama Akhisar’a bu hizmeti en iyi şekilde verdim. Bunun bedellerini gördüm en basit örneği Akhisar lisesinin müdürlüğüne beni tahin ettiler. Ben her kişiye aynı şekilde hizmet verdim. Biz hiçbir zaman Manisalı olmadık hep Akhisarlı olduk. Bununla gurur duyuyorum. Akhisarspor’a 10 yıl hizmet ettim. 1976-1980 arası bu takımın kaptanlığını yaptım. Karşılığında da hiçbir maddi katkı almadım” dedi .

Gecede konuşan Tayfun Sezer ; “ 1979-1980 yılları arası dönemin başkanı Ali Kuloğlu ve Karşıyaka spor kulübü teknik direktörü Ahmet Çelinay tarafından Karşıyaka kulübünden 17 yaşında Akhisarspor’a geldim. 1 sezon Akhisarspor’da futbol oynadım ve ardından bugünkü adıyla 1.lig olan Ödemişspor'a profesyonel futbol hayatıma başladım. 10 yıl oynadıktan sonra futbolun bana bir gelecek getirmeyecek kantatına vararak İzmir takımlarındaki profesyonel top oynayarak 37 yıllık havacılık sektörüne başladım. Ve İzmir Adnan menderes havaalanında işletme müdürü olarak görev yapıyorum. Sevginin olmadığı yerde sağlıkta olmaz varlık da olmaz. Ben Türkiye’de profesyonellik futbol hayatımda  gezmediğim yer kalmadı ama sonradan tanıştığım bir abimizden bahsetmek istiyorum. Her zaman gülebilen, insanların yanında yer alabilen, futbol takımlarının en zor anında bile onlara destek olabilen ve herkese sevgiyi aşılayan ve bu sezon da Akhisarspor’a gelerek Akhisarspor’un başarısı için ter döken Yılmaz abimize alkış gelsin” dedi.

Gecede konuşan Sebahattin Arap ;" O zaman yıllarda tabii işler çırak usta ilişkisi ile gidiyordu Çok kısa olsa da bu formayı  giymekten Çok gurur duydum. Bir Demirci maçı oynuyoruz stad ful Bir pozisyon oldu Ben de Manisaspor'dan gelmişim takımın en genciyim Bir pozisyon oldu sağ bekleri Topla çıkıyor müdahale etmedi baktım takım kaptanımız Oturuyor Armağan abi bir  ışınla üzerime geldi Sen bu yaşta koşmayacaksın da ne zaman  koşacaksın dedi. Hafif bir tokat vurdu  enseme. Ondan sonra maç bitti Ben koşmaya devam ettim. Ondan sonra herkes futbolcu olduğu gibi kötü gün iyi gün oldu ama kimse kötü koştun diyemedi bana ondan sonra. 65 Yaşındayım Hala koşuyorum. Akhisarspor + 50 yaş üstü futbol takımımız var halen şu anda kaptanlığını yapıyorum ve futbol oynuyorum. Ben Futbol hayatımda o tokatı  hep hatırladım öyle motive oluyorum” dedi.

Gecede konuşan Kaleci Enver Yolver;" O kadar maç oynadım heyecanlanma dım Ama şu an çok heyecanlıyım Hepinizi çok seviyorum Hepiniz hoş geldiniz. Vallahi bu gece az olan herkese çok teşekkür ederim En büyük Akhisarspor. Birtan Taşkınlar'la bir anımı anlatayım , Birtan hiç kafa topuna çıkmazdı, saçları bozulmasın diye” dedi.

Gecede konuşan Baba Ceyhan kaptan;" Biz de burada olmaktan çok mutluyuz Akhisarspor da 3 sene oynadım Akhisarlılar beni çok sevdi  ben de onları çok sevdim. Sizlere Hizmet etmekten gurur duydum bu gece içinde tüm düzenleyen arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.

Gecede konuşan Emin Kökçü;" Çok heyecanlıyım bu tapuyu karşında görünce çok heyecanlandım binlerce kişinin top oynadım ama bu tabloyu görünce çok duygulanıyorum. Spor bir şehrin itibar  abidesidir. Bu Arma için mücadele etmiş Çok Zor günlerde Siz değerli kardeşlerimle  bugüne şükrediyorum. Karşınızda olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Akhisarspor'un minnettarım Çünkü sizin gibi değerli dostlarımı  tanıma fırsatı verdi. Bana paha biçilemez bir kimlik kazandırdı en büyük Akhisarspor“ dedi.

Gecede konuşan Nevzat Ünsal;" Nurullah arkadaşım beni aradığında böyle bir program var Gelir misin diye sorduğunda  ne demek ya dedim biz oranın çocuğuyuz Biz orada büyüdük dedim. Akademi'de okurken biz rahmetli Emin arkadaşımla buraya top oynamaya  gelirdik. Ben bu şehrin takımının oyuncusu olmaktan çok gurur duydum. Yaşım 62 kırk yıldır beden öğretmenliği yapıyorum Hala da top oynuyorum. “ dedi

Gecede konuşan Bülent Alacalı; “ Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Akhisarspor’un kurulduğu zaman ben daha 14 yaşındaydım.  Allah bize öyle abiler nasip etti ki bizden 10 yaş 15 yaş büyüklerdi bizleri çocukları gibi kolladılar. Hepsini çok seviyorum. Ölenlere rahmet diliyorum. Büyüklerimin ellerinden diğerlerinin de yanaklarından öpüyorum. En büyük Akhisarspor” dedi.

Gecede konuşan Emin Kökçü ; “ Çok heyecanlıyım bu tapuyu karşında görünce çok heyecanlandım binlerce kişinin top oynadım ama bu tabloyu görünce çok duygulanıyorum. Spor bir şehrin itibar  abidesidir. Bu Arma için mücadele etmiş Çok Zor günlerde Siz değerli kardeşlerimle  bugüne şükrediyorum. Karşınızda olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Akhisarspor'un minnettarım Çünkü sizin gibi değerli dostlarımı  tanıma fırsatı verdi. Bana paha biçilemez bir kimlik kazandırdı en büyük Akhisarspor“ dedi.

Gecede konuşan Nevzat Ünsal; “ Nurullah arkadaşım beni aradığında böyle bir program var Gelir misin diye sorduğunda  ne demek ya dedim biz oranın çocuğuyuz Biz orada büyüdük dedim. Akademi'de okurken biz rahmetli Emin arkadaşımla buraya top oynamaya  gelirdik. Ben bu şehrin takımının oyuncusu olmaktan çok gurur duydum. Yaşım 62 kırk yıldır beden öğretmenliği yapıyorum Hala da top oynuyorum “ dedi

Gecede konuşan Golcü Osman; “Ben 10 sene profil top oynadım en güzel yıllarım Akhisarspor'da geçti. Akhisarlı Osman dediğinde herkes tanır. Ben Akhisar’ı çok seviyorum Akhisar'da biri çok seviyor.  “ dedi.

Gecede konuşan TÜRFAD Akhisar şube başkanı Nurullah Zağlı; “ O kadar çok anılar biriktirmişiz ki o kadar çok Dostlar yapmışız ki bu gece anlata anlata bitmez. 82 yılında ben de Manisa bölgesinde namağlup şampiyon oldum. O dönem Cihan arkadaşlarımla Nevzat arkadaşlarımla Emin arkadaşlarımla beraber Futbol oynadık. O dönem Salihli spor ile aynı puanda bitirdik  Ligi Bunun üzerine Manisa'da final maçı Oynaması kararlaştırıldı Manisa'da 2 maç üzerinde bir final müsabakası yaptık İlk maç 0-0 berabere bitti ikinci maç 0-0 berabere Gidiyor maç uzatmalara gitti sol bek imiz satır Mustafa Hiç unutmam sol bek ten bana bağırıyor Nurullah at golü yoksa 25 bin lira gidiyor amaç için 25 bin lira prim koymuşlardı Ama sonunda  25 bini de aldık şampiyonluğu da aldık.“ dedi.

 Gecede konuşan eski Teknik direktör Memiş Büyük ; “ Akhisarspor dan daha evvel Top oynayan Puşkas Ergün'ü eski Trabzonsporlu Kaptan Alize abiyi Onlara da buradan Akhisar sporlar adına selam gönderiyorum. Bugün burada Akhisarspor'un dünü,  bugünü ve  yarına konuşuluyor. Benim sizden tek isteğim Akhisarspor'un yarınlarına hazırlıklı olmamız gerekiyor. Salonda bulunan genç miniklerimizi  alkışlamanızı istiyorum. Akhisarspor bu zor günlerde lütfen yalnız bırakmayalım. Yılmaz hocam başarılar diliyorum yönetim kuruluna başarılar diliyorum. “ dedi.

Gecede konuşan Ogün Kundil; “ Sayın Nurullah Hocama yönetim kuruluna böyle bir geceyi yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum. 1994 yılındaki şampiyonluğumuza değinmek istiyorum. Bursa'da oynadığımız 8 maçın  hepsini kazanmamız gereken bir platformda oynadık. Bir maçı kaybettiğimiz zaman her şeyin bir ortamdı Bana göre Akhisarspor'un mirasıdır aynı sene de tekrar çıkmak. Bize çok şey kazandırdı bugünlere gelmemizi sağladı inşallah daha da güzel olur her şey “ dedi.

Gecede konuşan eski başkan Halil İbrahim Doğan; “ Akhisarspor deyince benim evim odam çocuğum hepsi Akhisarspor. Benim başkanlık yaptığım dönemde Yönetimimize çok büyük destek verenlere Teşekkür ediyorum. Köfteci Ramizlerden çok büyük destekler gördüm. Ayrıca Akhisarspor buralarda top oynuyorsa ben bu takımı amatörden Çıkartan futbolcu kardeşlerimi buraya davet etmek istiyorum. Ben başkanlık yaptım Dönemlerde futbolcu kardeşlerime Başkanlık yapmadım abilik yaptım. Hepinize saygılar sunarım en büyük Akhisarspor” dedi.

Gecede konuşan (Taksi) Zeki Çelik; “ Taksi demelerinin sebebi  4 vitesli arabalar varken Niye 5 lemiyorsun demiyorsun diyorlardı bana. O gazla yürüdü gitti adımız taksi kaldı. Bu güzel geceyi düzenleyen Herkese çok teşekkür ederim. Akhisarspor'un Biz de çok ayrı bir yeri var. Akhisarspor’a aşığız. Takımın şu anki durumuna üzülüyoruz. İnşallah hak ettiğimiz yere çıkarız“ dedi.

Gecede konuşan eski belediye başkanı Ahmet Dutlulu; “ Öncelikle 1993 yılında Başkan adayı olduğum zaman Akhisarspor küme düşmüştü. Bu takımı seçimlerde tekrar 3 lige çıkartmak için Güzel bir  kadro kurdu. Ve Bursa'da yapılan maçlar sonucunda Tekrar 3 Lige çıktık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Maddi sıkıntılar içerisinde olan Akhisarspor'u 1997 yılında Akhisar Belediyespor olarak Değiştirdik.  uzun yıllar Akhisar imza hizmet etti. Güzel başarılar elde ettik“ dedi.

Gecede konuşan eski başkan Ömer İşçi;"  Baba Ceyhanları, Kayhan abileri, Cengiz abileri izleyerek renklerine aşık olduğumuz kulübümüze Bir 6 yıl boyunca başkanlık yaptım. Kulübümüzün  profesyonel liglerdeki ilk şampiyonluğunu  Bu döneme rast geldi. Bu başarı  Akhisar'ın spor kültürünü Üzerine inşa edilmiş olduğunu her zaman söyledik. Benim ölene kadar Onur'la taşıyacağım bir görev yaptım Akhisarspor'da. Çocukluğumuzdan itibaren bizim en değerli Eserlerimizden bir tanesiydi.  “dedi.

Gecede konuşan Akhisarspor başkanı Fatih Karabulut ;" Düşmüş bir takımı Süper Lig'e çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Yılmaz Hoca da getirdik İnşallah Onunla beraber hak ettiğimiz yer olan Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Biz buna İnandık futbolcularımız da inanıyor onlara da buradan teşekkür etmek istiyorum. Önümüzde zor bir süreç var 13 maçımız kaldı bu hafta Hatay'a Gidiyoruz inşallah oradan 3 puan ile döneceğiz. “ dedi. 

Gecede konuşan Akhisarspor teknik Direktörü Yılmaz Vural; " 35 senedir futbol içindeyim hiç böyle bir toplantı görmedim  düzenleyen herkesin eline sağlık çok teşekkür ederim. Geçmişine sahip olmayan bir takım  camia olamaz. Akhisar çok güzel bir takım Türkiye'nin Ender takımlarından bir tanesidir.  Bize de nasip oldu burada olmak. Çok  bizim deneyimli bir grubumuz var Biz bilmiyoruz futbolcu kardeşlerimle beraber hak ettiğimiz yer olan Süper Lig'e çıkacağız. Ben bu gece daha da çok motive oldum Böyle bir camianın parçası olmaktan gurur duydum.  “dedi.

Gecede konuşan Teknik Direktör Cihat Arslan; “ 89 90 arası bu takımda top  koşturdum.  o yıllar için Çok zorlu şartlarda ayakta kalma ya çalışan bir kulüp Aynı zamanda da yarışan bir kulüp olmalıydı. Ben de o zamanlar 19 yaşında takımın en genciyim Sonrasında da zaten Karşıyaka'ya giderek Yılmaz Vural hocamın talebesi oldum. Ama hiçbir zaman  futbolculuk zamanımda Ali Kuloğlu’nu Unutamadım, Ufuk abi Unutamadım Bir de bizim efsanevi başkanımız Halil İbrahim Doğan Unutamadım. Çok büyük zorluklar da çok büyüklük aldılar o takımın ayakta durması için. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Sonra teknik direktör olarak geldim Bir hayalim vardı ilk senemde Bir ilçe takımı olarak bir Avrupa olabilir mi dedik acaba. Çok şükür birliktelikle mütevazılıkla bir iyice takıma Avrupa'da boy gösterdi. Bir kere Başaran her zaman başarabilir inişler olur çıkışta zor ama Akhisarspor'un gücü hep aynıdır  Akhisarspor'un hak ettiği yer Süper Ligdir. “dedi.

Gecede konuşan Süleyman Şakrak; “İyi akşamlar diliyorum. Türkiye Futbol adamları derneği Akhisar şubesi  kurucu üyesi olarak hepinize Hoş geldin diyorum. Hepiniz sporcu olarak  terleriniz döktünüz,  yönetici olarak da zamanınızdan ve paranızdan mahrum kaldınız. Hepiniz haklarınızı helal edin.  “ dedi.

Gecede konuşan Birtan Taşkınlar;" Akhisarspor bizim için aşk aşktan da öte bir tutku. Bu takımda futbol oynadım hukuk tahsilim  nedeniyle gidip geldim. Her gidip geldim de bir başka hoca başka bir ekip vardı ama Forma aynıydı renk aynıydı. Manisa 1. amatör maçları Şu an için 1. Lig gibiydi maçlara en az 5000 kişi gelirdi.  Akhisarspor Salih'le maçında Kavak ağaçlarına Seyirci olurdu 10.000  kişi  gelirdi. Bir maçta maalesef bir seyirci açık tribünden düşüp hayatını kaybetti uzun yıllar boyunca Akhisarspor Alaşehir maçları Manisa'da seyircisiz oynandı. O ceza kalktıktan sonra 1983 yılı Alaşehir'e normal lig maçı gidiyoruz ve şampiyonluğa oynuyoruz. Biz  Alaşehir'e  gittik müsabaka maçı saat 15'te söylenmişti. Meğer bölge Hakemler maçtan sonra geç kalabilirler diye maçı 13e almış. Allah gani gani rahmet eylesin başkanımız İsmail Göldelioğlu Park kulüpte okey oynarken telgraf müdürü geliyor Müsabakamız 15'ten 13'e alınmıştır diye haber  veriyor. Başkanımızda cebine koyuyor ve unutuluyor.  biz Pazar maça gittiğimizde Bütün Alaşehir seyircisi uzaktan çıkıyorlardı ve 3, 3 diye bağırıyorlardı. Maç 3-0 hükmen olmuş. Sonra bölgeye itirazlar yapıldı ve maç sahada kazanılır dedik. Ve maçın yakın bir zamanda çarşamba günü oynanmasına karar verildi. Osman ve Ceyhan kardeşim Akhisar'a gelmiş en büyük santrforlardır. Alaşehir maçını da 3-2 kazanıp o sene şampiyon olduk “ dedi.

GECEYE KATILANLARA PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Gecede Besim Dutlulu, Yılmaz Atabarut, Ahmet Dutlulu, H.İbrahim Doğan, Ömer İşçi, Salih Hızlı, Atilla Özcan, Yılmaz Poçal, Sait Poçal, Yılmaz Hızal, Memiş Büyük, Süleyman Özkahraman, Cihat Arslan, Birtan Taşkınlar, Hüseyin Sultan, Bülent Açıkgöz, Baba Ceyhan, Nevzat Ünsal, Bülent Sevgi, Komando Ali, Ferhat Ferhatlar, Armağan Özeş, Kaptan Faik, Sebahattin Arap, Bayram Ali Kaya, Tayfun Sezer, Tuğrul Başarır, Hakan Yalçın, Aygün Taşkın, Ahmet Dağ, Hasip Ertürk, Bülent Alacaoğlu, Bayram Mercan, Emin Kökçü, Müfit Balkan, Rahmi Gökçam, Şerafettin Gökçam, Çetin Üren, Fahrettin Genç, Sedat Erdemir, Enver Yolver, Turhan Poyraz, Taksi Zeki, Şentürk Karabatak, Eşref Erkekoğlu, Engin Erşahin, Fahri Eren, Kadir Aydemir, Adnan İber, Kayhan Aydın, Doğan Şahin, Ahmet Yararlı, Hayrullah Özden, Selim Mayda, Serol Emlek, Şenol Meriç, Bektaş Gedik, Ümit Enoğlu, Hüseyin Açan, Yusuf Güryaprak, Kani Üçerler, Ogün Kundil, Hüseyin Gürlüoğlu, Tahsin İskeçe, Ercan Soylu, Ercan Akkan plaketlerini aldılar.

 

TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi
TÜRFAD'ın Organize ettiği gecesinde Akhisarlı efsaneler bir araya geldi

  • Yorumlar 13
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.