• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Manisa 18 °C
  • İzmir 17 °C
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • A1 İngilizce Kursu Açılacak
  • A2 İngilizce Kursu Açılacak
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Trabzonspor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

Okunma Sayısı: 3021
Trabzonspor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından
Trabzonspor - Akhisar Belediyespor maçının ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Arveladze Geri düştük ama yine de takım karakterini gösterdi Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan 3-2 yenilsek kahrolurdum Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze

Trabzonspor Teknik Direktörü Arveladze Geri düştük ama yine de takım karakterini gösterdi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan 3-2 yenilsek kahrolurdum

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, maça iyi başladıklarını belirterek, İlk 15 dakika istediğimiz gibi oldu. Çalıştığımız pozisyonları bulduk. Ama acele ediyoruz. Niye böyle oynuyoruz bilmiyorum. Güven meselesi olabilir. Bazen en son noktaya gelen oyuncu geri dönüyor. Biz kaleye gitmelerini tercih ediyoruz. 15'inci dakikadan sonra oyunu karıştırdık. İyi bir gol bulduk. Devre arasında da aynısını söyledim; 'bu oyun ve skor bu maç için yeterli değil. Top bizde kalsın ve pozisyon bulalım' dedim. Sonra 1-1 oldu, 2-1 olma şansını değerlendiremedik. Geri düştük ama yine de takım karakterini gösterdi. Risk aldık, ekstra santrfor soktuk. Maçtan önce 3 puan istedik. Oyunun gidişatı da öyleydi. Ama öyle döndü ki oyun 1 puan bile altın puan gibi oldu. Biraz güven lazım bize. O güveni bulacağız dedi.

Kontratak takımı olmadıklarının altını çizen Şota Arveladze sözlerini şöyle sürdürdü

Biz kontratak takımı değiliz. Top bizde kalsın diye uğraşan bir takımız. Top bizde kalınca topu daha çabuk çevirmemiz gerekir. Ama bugün sonuçta 10 kişi topun arkasındaydı Akhisar. Bu tarz maçlarda fazla alan kalmıyor geride. Daha çabuk oynayıp top çevirmemiz lazım. İlk attığımız golde öyleydi. Bunu daha fala yapacağız. 25 kere değil 125 kere yapacağız.

Şota Arveladze, 7 puanla lige başladığınız için mutlu musunuz şeklindeki soruyu yanıtlarken de şu ifadeleri kullandı

Gördüğüm oyun mutlu ediyorsa beni, futbolcuların oyunu, birbirlerine davranışı, yedeklerin davranışı, oynadığımız stil mutlu ediyorsa beni, mutluyum. Lige başlamadan, sorsaydınız belki, 9 puan çok iyi ama 7 de olabilir' diyecektik. Bugün ceza nedeniyle hiç gelmeyen taraftar geldi. İnşallah birleşip gelecek maçlarda daha heyecanlı atmosfer yaratacaklar.

ARSLAN 3-2 YENİLSEK KAHROLURDUM

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, tüm Türk milletinin Zafer Bayramını kutladığını, şehitlerimize rahmet dilediğini belirterek başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı

Güzel bir atmosferde oynandı. Trabzon güzel bir deplasman. Maç öncesi zorlu geçeceğini tahmin ediyorduk. Trabzon iyi takım kurdu. Çok daha iyi yerlere gelecektir. Dik oynayarak galip gelmeyi hayal ettik. Oyunun belli bölümünde bunu tutturduk. Ama yediğimiz ikinci gol profesyonel takımın yememesi gereken bir goldü. Maç öncesi bir puana razıydım. 'Trabzon'dan bir puanla döneceksin' deseler mutlu olurdum. Ama ikinci golden dolayı üzgünüm. Son dakikalarda yediğimiz baskı sonucu üçüncü golü kalemizde görebilirdik. Buradan 3-2 mağlubiyetle dönsek kahrolurdum. Kendi oyuncularımı kutluyorum. Takım olma yolunda büyük mücadele veriyorlar. Canlarını dişlerine takıp oynuyorlar. Bu takıma karşı puan almak önemliydi. Mücadele güzeldi. Elimize gelen galibiyeti kaçırdığımız için üzülüyoruz.

YENİ ASIR KÖŞE YAZARI'NIN YORUMU HALİL KİRAZ

Akigo hakeme rağmen
Bu Alper Ulusoy, eğer Akhisar Belediyespor, puan veya puanları hakettiği halde Trabzonspor'a yenilseydi yatağında rahat uyuyabilecek miydi ? Türk Futboluna bu hakemlerle yazık oluyor. Futbolcuların alın terleri çalınıyor. Büyük takımların kayırılmasının sonu ne zaman gelecek, futbolumuz o zaman güzelleşecek. Alper Ulusoy dün Trabzonspor'un kazanmasını bordo-mavili futbolculardan fazla istiyordu. Alakası olmayan komik bir penaltı verdi, Trabzonsporlu futbolcuların kendilerini yere her her atışını faulle cezalandırdı. Ev sahibi eakibin kazanmasıhı istediği her hareketinden belli oluyordu. Maçı 6 dakikada uzatması da tuzu biberiydi. Ama Süper Ligin namağlup takımı Akhisar Belediyespor, Trabzon deplasmanında dimdik ayakta kaldı, bu sezon ligde çok takımın başını yakacağının olumlu sinyallerini verdi. Akhisar'da tüm futbolcular olağanüstü mücadele verdi. Bir penaltı kurtaran ve güzel kurtarışlar yapan Sırp kaleci Lukac başta, Merter, Douglao ve tüm futbolcuular takdire değer bir futbol sergilediler. Akhisar maça çok iyi başladı. Akigolar'ın hedefi, Beşiktaş galibiyetinin moraliyle saldıracağı belli Trabzonspor'un hızını kesmek, maça tampo vermesini engellemekti. Bunu da topa daha çok sahip olarak ve isabetli paslarla top dolaştırarak 42.dakikaya kadar başardılar. Lualua'nın düzenlediği ataklarla ve tehlikeli şutlarla Onur'un kalesini hayli tehdit ettiler. İlk 45'te Akhisar'ın 5, Trabzonspor'u 4 şutu vardı. Trabzonspor'un ilk tehlikeli şutunun gol olması Akhisar'ın şanssızlığıydı. Son maçlarda sert şutlarıyla ünlenen Erkan Zengin'e vurdurmayacaklardı, Lukac'ın çeldiği topa Yusuf'un gole giden şutu ne kadar güzelse, Orhan İbiş'in müdahale edemememesi de hatasıydı. Akhisar ikinci yarıya golle girdi. 46'da Güray dömivole şut atmak yerine topa bassa golle buluşabilirdi ama ardından Ahmet Cebe'nin ceza alanında düşürülmesi açık penaltıydı. Kabze topu tavana astı, denkliği sağladı. Daha sonra Hasan Kabze'nin kornerine mükemmel yükselen Hugo kafayla takımını öne geçirdi, bu maçı da golsüz geçmedi. Daha sonra hakemin Trabzonspor'a puan kazandırma çabalarını gözlemledik ama N'Diaye'nin penaltısını Lukac'ın kurtarması adaletin tecellisiydi. Cardozo'nun golü Trabzon'a ancak tek puan getirdi. Akhisar iyi yolda, gurur duyuyoruz. 

puan-035.jpg

  • Yorumlar 3
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.