• BIST 9674.91
  • Altın 2504.937
  • Dolar 32.5855
  • Euro 34.8435
  • Manisa 22 °C
  • İzmir 22 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Tanrıverdi Saruhanlı’ya Doğalgaz Sözü Verdi

Okunma Sayısı: 3071
Tanrıverdi Saruhanlı’ya Doğalgaz Sözü Verdi
AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, “Biliyorsunuz Manisa’ya doğal gazı biz getirdik.

Tanrıverdi Saruhanlı’ya Doğalgaz Sözü Verdi
Haber Merkezi

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, “Biliyorsunuz Manisa’ya doğal gazı biz getirdik. Hüseyin kardeşimle bizi, bizi de Ankara ile el ele tutuşturduğunuzda Saruhanlımıza doğal gazı yine biz getireceğiz.” diyerek Saruhanlı’ya doğal gaz sözü verdi.

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, partisinin Saruhanlı İlçe Teşkilatının Üzüm Otelde düzenlediği kahvaltıda köy ve mahalle muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve partililer ile bir araya geldi. Kahvaltıya Tanrıverdi’nin yanısıra Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Arslan, İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Salatacı ve Mehmet Baltacı, Belde Belediye Başkanları ile partililer katıldı. 

“SARUHANLI’YI UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ”

Kahvaltıdan sonra bir konuşma yapan AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, 12 yılık milletvekilliği dönemimde Saruhanlı’ya sıkça geldiğini ve Saruhanlı’yı hiçbir zaman unutmadığını söyledi. Tanrıverdi, “ Saruhanlıyı hiçbir zaman unutmadık Allah’ın izni sizlerin de desteğiyle büyükşehir belediye başkanı seçildiğimde de unutmayacağız. Büyükşehir demek büyük imkan demektir. Aynı dili konuştuğumuz Hüseyin Yaralı kardeşimle bizi el ele tutuşturduğunuzda, bizi de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Ankara ile el ele tutuşturduğunuzda Saruhanlı ve Manisa daha büyük imkânlara kavuşacaktır. İlçe Belediye başkanımız ve Belde Belediye Başkanlarımız kıt imkânlarla Ak Belediyeciliğin büyük hizmetlerini yaptı. Bilgimizle birikimimizle ve büyük ustu Recep Tayip Erdoğan’la yerel yönetimler güçlenmişse bu tamamen Ak Partinin hizmetidir. Demokrasinin güçlenmesi yerel yönetimlerin güçlenmesiyle olur. Nasıl ki Manisa’yı biz büyükşehir yaptıysak büyük hizmetleride yine biz yaparız.”diye konuştu.

TANRIVERDİ ÖZEL VE ERGÜNE YÜKLENDİ

Tanrıverdi!nin kahvaltıya katılan muhtarlara “Büyükşehir yasasına karşı çıkanların kimler olduğunu biliyorsunuz değilmi?” diye sorması üzerine  muhtarlar, ” CHP ve MHP  nin karşı çıktığını biliyoruz.”şeklinde cevap verdi. Bunun üzerine Tanrıverdi muhtarlara teşekkür ederek konuşmasına şöyle devam etti. “Büyükşehir yasasına CHP ve MHP karşı çıkmış köylerin ve beldelerin kapanacağını dolayısıyla hizmetin gitmeyeceğini söylemişlerdi. Karşı çıkmaklada kalmayıp yasanın iptali için Anayasa Mahkemesine dava açtılar. Ama şimdi görüyorum ki o gün karşı çıkanlar bugün yasanın faziletlerini anlatıyorlar. Buraya geldilermi bilmem ama geldiklerinde lütfen yasaya neden karşı çıktıklarını kendilerine sormalarınızı istiyorum. Siz sormasına sararsınız ama CHP’li Özgür Özel’in kimin çırağı olduğunu biliyorsunuz. O çarkçı Kemal’in çırağı. Siz kendisini böyle bir soru sorduğunuzda hayır biz karşı çıkmadık deyip çark edecektir.Çarkçı Kemal’in çırağı sadece konuşuyor üstelikte boş konuşuyor. Büyükşehir Yasasına karşı çıktı şimdi de aday oluyor. Onların dediği gibi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı kral olmuyor kral. Tam aksine milletimizin hizmetkârı oluyor. Bunlar aslında bu yasanın çıktığı güne kadar köylerimizin ve mahallelerimizin yollarını bile bilmiyorlardı. Bunlar daha düne kadargedizden bu tarafa, Akpınar tesislerinden Çobanisa’ya bile geçmediler. Mevcut Belediye Başkanı da bir kere olsun Saruhanlı’ya gelmedi, Çobanisa’ya gitmedi. Akşam olsa da mesai bitse de İzmir’e gitsem diyor. Biz de Sabuncubeli tünelini yapıyoruz biran önce İzmir’e gitse de Manisa hizmet alsa diyoruz. Biz Manisa’nın hiçbir ilçesini köyünü ve beldesini ihmal etmedik. Hep sizinle beraber olduk olmaya da devam edeceğiz.”

MANİSAYA DOĞALGAZI GETİRDİĞİMİZ GİBİ SARUHALI’YA DA YİNE BİZ GETİRECEĞİZ

Saruhanlı’ya doğal gaz sözü veren Tanrıverdi konuşmasını şöyle tamamladı; “Biliyorsunuz Manisa’ya doğal gazı biz getirdik. Alah’ın izni ile Saruhanlı’ya da doğal gazı biz getireceğiz. Manisa’da doğal gaz kulanım oranı çok az. Şimdiye kadar bu oran %90’ları geçmesi gerekirdi ama geçmedi. Neden çünkü mevcut belediye gerekli olan desteği vermedi.”

Kahvaltıdan sonra Tanrıverdi ve beraberindekiler Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’nın ilçeye kazandırdığı Saruhan Bey heykelinin açılışını gerçekleştirdi. Tanrıverdi daha sonra ilçe esnafını ve pazarcı esnafını ziyaret etti. 

 

 






  • Yorumlar 6
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.