• BIST 9693.46
  • Altın 2509.616
  • Dolar 32.5735
  • Euro 34.7645
  • Manisa 19 °C
  • İzmir 20 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur
» »

T.M. Akhisarspor A. Konyaspor maçı ardından

T.M. Akhisarspor A. Konyaspor maçı ardından
Spor Toto Süper Lig’in 23’üncü haftasında Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunda, rakibi Atiker Konyaspor’u 3-0 mağlup eden Teleset Mobilya Akhisarspor üst üste 3’üncü galibiyetini aldı. Maçın ardından iki takımında teknik direktörü maçı değerlendirdi.

T.M. Akhisarspor, Atiker Konyaspor maçı ardından
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Spor Toto Süper Lig’in 23’üncü haftasında Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunda, rakibi Atiker Konyaspor’u 3-0 mağlup eden Teleset Mobilya Akhisarspor üst üste 3’üncü galibiyetini aldı. Maçın ardından iki takımında teknik direktörü maçı değerlendirdi.

Oyunu doğru oynadıklarını ifade eden Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, “Bizim için önemli bir maçtı, son 2 hafta kazanan bir takım olarak üçüncü haftayı da doğru bir şekilde kendi sahamızda kazanarak geçip kendimizi ilk 10’un içine atmaya çalışıyoruz. Bu bizim için olumlu, maçın başında erken golü bulduk. Oyunun devamında da oyunu çok doğru oynadık, yani maçın birinci dakikasından bitiş düdüğüne kadar takımımız inanılmaz şekilde mücadele etti. Özellikle son bölümde belki son yarım saatte de oyuna çok fazla ağırlığımızı koyduk. Hem pas olarak hem topa sahip olarak hem de topu rakipten geri kazanmak olarak hem de doğru geçişlerle rakip kaleye gittik. Burada net bir galibiyet aldık, Konyaspor gerçekten çok iyi bir takım bu ligin iyi takımlarından biri ve onlara da bundan sonraki haftalarda başarılar diliyorum. Ama bizim için dediğim gibi önemli bir galibiyetti, bundan sonra hedefimiz üstteki grubu yakalamak. Bu hedefi koyuyoruz, tabiki zorlu haftalar başlıyor kupada da önemli bir karşılaşmamız var. Arkasından da zorlu maçlar bizi bekliyor. Özellikle oyuncularıma ve bugün bizi burada desteklemeye gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yani oyuncularımız sahada ne kadar çalıştıysa mücadele ettiyse tribünde de aynı coşkuyu gördük. Özellikle onlara teşekkür etmek istiyorum. Bugün bizim için önemli bir galibiyet oldu” dedi.

Kupada final heyecanı yaşamak istiyoruz.

Salı günü evinde konuk edeceği Galatasaray maçını değerlendiren Buruk, “hep şunu söyledik kupada Akhisar’a final heyecanı yaşatmak çok isteriz. Yani yarı final heyecanı ve coşkusunu burada taraftarımızla Salı günü yine dolu taraftara oynayarak göstermek istiyoruz. Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız, tabiki rakibimizin kadrosu, kadro genişliği çok kaliteli bir kadro var ve ligde iyi durumdalar bugün baktığımızda lider olan bir takım. Ama biz kendi sahamızda aynı coşkuyu aynı isteği aynı bütünlüğü gösterirsek kupada da finale aday olma yolunda bir isteğimiz var. Tabiki zorlu karşılaşmaların olacağını biliyoruz iki maçın da  ama ilk maçta avantaj yakalamak istiyoruz. İnşallah bunu da şehrimize yaşatırız” dedi.

Akhisar’a gelirken farklı düşüncelerle geldiklerini ifade ederek sözlerine başlayan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “bugün farklı düşüncelerle geldik ama bunu uygulayacak maalesef performansı saha içerisinde gösteremedik. Aslında oyuna da iyi başladık, Yahoviç ile girdiğimiz pozisyon gol olsaydı oyunun gidişatı farklı olabilirdi. Rakip ilk atağında golü buldu, 6 kişiye 1 kişi golü yedik, o da enteresan ondan sonra oyuna bir türlü müdahil olamadık. Dolayısıyla rakip bizden daha fazla istedi, daha fazla arzuluydu. Haklı bir galibiyet aldılar, onları tebrik ediyorum. Biz tabiki kendi karakterimizin dışında bir gece yaşadık, biz kolay teslimiyetçi ruha sahip olan bir takım değiliz. Saha içerisinde çok mücadele eden bir takımız, ama bugün maalesef bunu sahada destekleyemedik. Zaman zaman takımlar bu tür sorunları var, büyük maçların akabinde maalesef konsantrasyon eksikliği, ciddiyetsizlik bazen sıkıntı yaratabiliyor. Biz de bu akşam bu sıkıntıyı çok yaşadık. Dolayısıyla evet zorlu bir müsabaka kaybettik. Ama kafamızı kaldıracağız çünkü önümüzde belki önümüzdeki hafta çok daha önemli bir müsabaka oynayacağız. Bütün yoğunluğumuzu ona vereceğiz, rakibi tebrik ediyorum. Biz de bu geceden bir ders çıkaracağız muhakkak ki” dedi.

(BG-KM-ED-HŞ)

İzlenme: 1722
  • Yorumlar 0
    Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Kategoriler
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.