• BIST 9079.97
  • Altın 2323.68
  • Dolar 32.3605
  • Euro 34.9265
  • Manisa 12 °C
  • İzmir 14 °C
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Solıdworks Bilen Eleman Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Gece Bekçisi Aranıyor
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • Kayalı Akaryakıta Bay ve Bayan Ön Saha Personeli Aranıyor
  • Muhasebe Departmanı Aranıyor
  • Gıda Mühendisi Ön Muhasebe ve İşçi Aranıyor
  • Beden İşçisi Aranıyor
  • Fabrikanın Üretim Bölümünde Çalışacak Personel Aranıyor
  • Kasiyer Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Setre Giyim Tulum Modelleri İle Her Sezon Şık Olmak Elinizde

Okunma Sayısı: 1253
Setre Giyim Tulum Modelleri İle Her Sezon Şık Olmak Elinizde
Setre Giyim Tulum Modelleri İle Her Sezon Şık Olmak Elinizde

Setre Giyim Tulum Modelleri İle Her Sezon Şık Olmak Elinizde

 

 

Tek parça rahatlığı ve şıklığı bir arada sunarken her kadına kendi tarzını yansıtma imkanını da veren  tulum modelleri her mevsim gardroplarda yer almaya ve kadınların kurtarıcısı olmaya devam ediyor. Son zamanların en favori parçalarından olan tulum modelleri yaz mevsiminde ve sıcak havalarda daha sık tercih ediliyor gibi görünse de deri ceket ve mont gibi kıyafetlerle kombinlendiğinde kış ayları için de en şık tercihlerden biri haline gelebiliyor. Yağmurlu günlerde botlarla ve çizmelerle sıcak günlerde ise sandaletlerle ve açık burunlu topuklu ayakkabılarla kombinlenebilen tulumlar hem günlük giyimde hem iş hayatında hem de özel davetlerde tek parça ile şıklığı yakalamanın yolunu açıyor. Tulum kombinlerinde seçilen parçaların tulum ile olduğu kadar giysinin kullanılacağı ortam ile de uyumlu olması gerekiyor.

 

Setre Giyim, tulum modellerini tasarlarken giysinin kullanılacak olduğu mevsim koşullarının yanı sıra model ile en uyumlu olacak renkteki ve desenlerdeki kumaşları tercih ediyor. Böylece tulumlar her yaştan kadının her ortamda tercih edebileceği parçalar olarak ön plana çıkıyor. Tulumlar aynı zamanda düğmeler, fermuarlar, pililer, kemerler, kuşaklar, cepler ve kapüşonlar gibi detaylarla da zenginleştirilebiliyor. Tulumların tarzını belirlemede önemli rol oynayan bu detaylar kadar seçilen tulumun vücut tizine uygun olup olmadığının göz önünde bulundurulması da kadınların şık bir görünüm elde etmesinde etkili oluyor.

 

Setre Giyim’in farklı tarzlarda ve renklerde üretilen birbirinden şık tulum modelleri markanın setre.com adresindeki online mağazası sayesinde artık yalnızca bir tık uzağınızda bulunuyor.  setre.com ayrıcalığı ile siz de beğendiğiniz ürünleri inceleyebilir, markanın geniş kreasyonu arasından kendinize en uygun modelleri seçebilir; aynı zamanda uygun fiyat ve hızlı kargo avantajlarından da yararlanabilirsiniz. Kalitenin, şıklığın ve rahatlığın muhteşem bir bileşimi olan Setre Giyim’in tulum modelleri aynı zamanda uygun fiyatları ile de göz dolduruyor.

2020-10-13_14-15-39.png

 

Gardropların Modası Geçmeyen Yıldızları: İkili Takımlar

 

Her gün yepyeni bir kombin hazırlamaktan sıkılan kadınların kurtarıcısı olan ikili takımlar her mevsimin en çok tercih edilen parçaları arasında yer alıyor. Setre Giyim’in özel olarak tasarlanan ve en son moda trendlerine uygun ikili takım modelleri uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlerle şıklığı yakalamak isteyen kadınların ilk tercihi oluyor. İş hayatında rahatlıkla kullanılabilecek olan ikili takım modellerin üretiminde Setre Giyim kolay yıpranmayan ve renkleri solmayan kumaşları seçerek göz alıcı tasarımlarının ilk günkü kalitesi ve görünümü ile uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanılabilmesini sağlıyor. Modadaki son trendlerin yanı sıra her zaman gardroplardaki yeri garanti olan klasik parçaların da yer aldığı Setre Giyim ikili takım modelleri birlikte kullanıldığı aksesuarlar ile her kadının kendi tarzını yansıtmasına da imkan veriyor. Pantolon ceket ikili takımlar eskiden erkek modası ile özdeşleşmiş parçalar olsa da son dönemlerde göz alıcı pantolon ceket ikili takımları ile kadınlar son derece feminen bir görünüm elde edebiliyorlar. Pantolon ceketten oluşan ikili takımlar ilk anda maskülen bir görüntü çiziyor olsa da tek bir stiletto dokunuşu ile feminen bir şıklık yakalanabiliyor. V yaka bir bluz ve yüksek topuklu stilettolar ile kombinlenen siyah takım elbiseler kokteyllerde, davetlerde ve iş hayatında kadınların bir yıldız gibi ışıldamasını sağlayabiliyor. Klasik tarzın dışına çıkmak isteyenler ikili takımlardaki pötikare trendini de tercih edebiliyorlar. Kumaşlarındaki desenler ile apayrı bir ruha bürünen ikili takımlar farklı tarzları ile sokak modasında da kendilerine özel bir yer elde etmeyi başarmış görünüyor. Bu tarz ikili takımlarda, modelin kendisi yeterince hareketli olduğundan kombinin beyaz basic tişört ya da benzeri bir parça ile kombinlenmesi şık bir görünüm elde edilmesini sağlıyor.

 

İkili takımlar fit bir görünüm sergilemek isteyen kadınların da en büyük destekçisi haline gelebiliyor. Hem etek ceket hem pantolon ceket modelleri hatları vurgulamasının yanı sıra aynı zamanda koyu renk modelleri ile de hiçbir vücut tipine sahip kadını yarı yolda bırakmıyor. Boyuna çizgilerin yer aldığı çizgili takım elbiselerin yarattığı illüzyon sayesinde upuzun ve incecik bir görünüm elde edilebiliyor. Beyaz gömlek, klasik bir çanta ve topuklu ayakkabılar ile tamamlanan kombin kadınları şıklığın zirvesine taşımak konusundaki iddiası ile dikkat çekiyor.

 

Setre Giyim İle Modanın En Yakın Takipçisi Olun

 

Setre Giyim 50 yıllık deneyimi, kalitesi, uygun fiyatları ve modayı yakından izleyen ürün çeşitliliği ile sektörün öncü isimlerinden olmanın haklı gururunu yaşıyor. Markanın sürekli olarak yenilenen kreasyonları şıklığından taviz vermek istemeyen her yaştan kadının gardroplarında kendine vazgeçilmez bir yer ediniyor. Ülke genelinde büyük ilgi gören ürünlerinin yanı sıra Setre Giyim dünya genelinde pek çok ülkeye de ihracat yapmaya devam ediyor. Siz de setregiyim.com adresinden ve markanın mağazalarından Setre Giyim’in trendlere yön veren kaliteli ürünlerine ulaşabilir ve tarzınıza en uygun ürünleri en uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.