• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Manisa 16 °C
  • İzmir 19 °C
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Sami Ekerbiçer güven tazeledi

Okunma Sayısı: 2452
Sami Ekerbiçer güven tazeledi
Akhisar Terziler-Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkârları Esnaf Odası Olağan Genel Kurul Kongresinde Sami Ekerbiçer tüm oyları hanesine yazdırarak güven tazeledi.

Sami Ekerbiçer güven tazeledi
Haber Merkezi

Akhisar Terziler-Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkârları Esnaf Odası Olağan Genel Kurul Kongresinde Sami Ekerbiçer tüm oyları hanesine yazdırarak güven tazeledi.

Akhisar Terziler-Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkârları Esnaf Odası’nın 17 Şubat 2022 Perşembe günü saat 13.00’te Şehit Necdi Şentürk Park İçi Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Kongresinde mevcut başkan Sami Ekerbiçer beyaz liste ile tek aday oldu.

Ekerbiçer tarafından 2022 Olağan Genel Kurul Kongresi’nin açılış konuşması gerçekleştirilmesinin ardından Divan Kurulu oylandı. Divan Başkanlığına Akhisar Bakkallar vb. Odası Başkanı Zafer Kara, Başkan Vekilliğine Yapı Sanatları Odası Başkanı Tahir Memişler, Katip Üyeliklere ise İlknur Öztürk, Sevil Gerçek ve Kadriye Durukan oy çokluğu ile seçildi.

Divan Başkanı Kara’nın gerçekleştirdiği açılış konuşmasının akabinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile Olağan Genel Kurul Kongresi başlatıldı. Akhisar Terziler-Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkârları Esnaf Odası Genel Sekreteri Nilgün Arslanoğlu tarafından Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetim Kurulu Raporu, Gelir-Gider Bilançosu okundu.

Ekerbiçer seçim öncesi gerçekleştirdiği konuşmada Elektrikçiler Odası Genel Sekreteri Pelin Tezgören ve Madeni Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Cemile Kurtkaya’ya teşekkürlerini sunarak şunları kaydetti; “Sayın Divan, çok değerli oda başkanlarım, çok değerli misafirler; bu soğuk kış gününde işinizi gücünüzü buraya gelerek, bizleri yalnız bırakmayarak çok büyük bir emek sarf ettiniz, hepinize çok teşekkür ediyorum. Malum bu geçtiğimiz 4 yıl içerisinde hala da uğraşmakta olduğumuz Covıd-19 problemi var. Bununla alakalı gerek kamu kurum ve kuruluşlarıyla gerek odamıza gelerek gerek diğer kuruluşlardan fayda sağlayarak ve bunlarla alakalı devletimizin tüm kurumlarına ben buradan teşekkür etmek istiyorum. İyisiyle kötüsüyle 4 yılı geride bıraktık. İsteyerek ve ya istemeyerek birbirimize hakkımız geçmiş olabilir. Naçizane düşüncem. Buradan size şunu ifade etmek istiyorum, istemeyerek de olsa herhangi birinizin kalbinizi kırdıysam benden ötürü hakkım helal olsun. Varsa sizlerde bana hakkınızı helal edin arkadaşlar. Ben burada şunu dile getirmek istiyorum; burada geçtiğimiz dönem belki sizlerde bilirsiniz ama oda başkanlarım daha iyi bilir, İlçe Seçim Kurulu’nda görevli abimiz vardı, Adem Demir abimiz, Allah rahmet eylesin, yine burada Akhisar’da bir çok odamızın seçiminde divan başkanlığı yapmış olan eski Lokantacılar Odası Başkanımız Adem Duman abimiz vardı. Allah rahmet eylesin. Bu süreçte gerek odamızın gerekse üyelerimizin yakınlarından da covıd-19 belasıyla birlikte büyük kayıplar yaşandı. Ben buradan her birini baş sağlığı diliyorum. Kederli ailelerine Allah sabırlar versin. Genel Kurullarda biz hep başkanları söyleriz, üyeleri söyleriz ama şunu yıllarca bir türlü söylemedik. Genel Sekreterlerimizin hepsinden Allah razı olsun. Bu işlerin hakikaten de mimarı onlar diyebilirim. Bugün burada sabahın saat 9’undan akşam saat 18.00’e kadar emekleri geçecek. Ben buradan sizler adına teşekkür ediyorum. Konuşmamı noktalamadan önce sizden bir ricam daha olacak. Genel Sekreterimiz Nilgün Aslanoğlu’nun raporlu olduğu 6 aylık bir dönem vardı. Buna hepiniz şahit oldunuz.

PELİN TEZGÖREN VE CEMİLE KURTKAYA’YA PLAKET TAKDİMİ

Bu süre zarfı içerisinde oda çalışmalarımızın sekteye uğramaması için bize yardımcı olan çok değerli 2 Genel Sekreterimiz var. Ben buradan onlara plaket vermek istiyorum. Elektrikçiler Odası Genel Sekreterimiz Pelin Tezgören ve Madeni Sanatkarlar Odası Genel Sekreterimiz Cemile Kurtkaya’ya kocaman bir alkış istiyorum. Odamıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. 6 aylık süreçte ne para, pul ne de bir beklenti içerisine girdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yeni dönemimiz hayırlara vesile olsun.”

Akabinde Divan Başkanlığının yönlendirmesi ile İlçe Seçim Kurulu gözetiminde gizli oy açık sayıma geçildi. Olağan Genel Kurul’da 228 üyeli Akhisar Terziler-Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkârları Esnaf Odası’nın başkanlığına katılımcıların hepsinin oyunu alarak mevcut Başkan Sami Ekerbiçer seçildi.

Olağan Genel Kurula katılım gösteren protokol üyeleri arasında; Akhisar Bakkallar vb. Odası Başkanı Zafer Kara, Elektrikçiler Odası Başkanı Üzeyir Aslan, Marangozlar Odası Başkanı Hüseyin Güleç, Yapı Sanatları Odası Başkanı Tahir Memişler, Terziler Odası eski Başkanı Mehmet Kulaksız, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Emin Akarsu, Şoförler Odası Başkan Vekili Ali Aslan, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar, Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney ve Berberler Odası Başkanı Durmuş Özçelik yer aldı.

SAMİ EKERBİÇER YÖNETİM VE DENETİM KURULU

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Göksel Yıldırım, Fikri Coşkun, Erol Usta, Ozan Karavul, İbrahim Sarıyar, Ömer Ceyhan

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Barış İnce, Sevda Özalp, Nur Kevser Özdemir, Yusuf Künel, Osman Adak, Hatice Ercengiz, Hüseyin Karadeniz

Denetim Kurulu Asil Üyeler; Oğuzhan Kalemler, Dilek Durmuş Özdemir, Fatih Alım

Denetim Kurulu Yedek Üyeler; Merve Arslantaş, Selman Pekçetin, Ekrem Okkalıoğlu

image00001-007.jpgimage00002-006.jpgimage00003-004.jpgimage00004-005.jpgimage00005-004.jpgimage00006-006.jpgimage00007-002.jpgimage00008-003.jpgimage00009-001.jpgimage00010-001.jpgimage00011-002.jpgimage00012.jpgimage00013.jpg

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.