• BIST 9092.9
  • Altın 2325.324
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0246
  • Manisa 24 °C
  • İzmir 25 °C
  • Genel Seçimlerde Nüfus Müdürlüğü Açık Bulunacak
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Solıdworks Bilen Eleman Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Gece Bekçisi Aranıyor
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • Kayalı Akaryakıta Bay ve Bayan Ön Saha Personeli Aranıyor
  • Muhasebe Departmanı Aranıyor
  • Gıda Mühendisi Ön Muhasebe ve İşçi Aranıyor
  • Beden İşçisi Aranıyor
  • Fabrikanın Üretim Bölümünde Çalışacak Personel Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Saadet Partisi Manisa'da Adaylarını Tanıttı

Okunma Sayısı: 3586
Saadet Partisi Manisa'da Adaylarını Tanıttı
Manisa Öğretmenevinde düzenlenen programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Hasan Bitmez, İl başkanı İbrahim Mayda, il sorumlusu Mesut Dağ ve birçok partili katıldı.

Saadet Partisi Manisa'da Adaylarını Tanıttı
Haber Merkezi

Manisa Öğretmenevinde düzenlenen programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Hasan Bitmez, İl başkanı İbrahim Mayda, il sorumlusu Mesut Dağ ve birçok partili katıldı.

Divan toplantısında Akhisar, Soma, Turgutlu ve Alaşehir ilçelerinin belediye başkan adayları tanıtıldı. Akhisar’dan aday olan İsmail Hakkı Kuzum’u ilçe başkanı Fikret Aysu ve yönetim kurulu üyeleri de destekledi.

Toplantıda söz alan Manisa İl başkanı İbrahim Mayda; “Bir Millette islam ahlakı ve islam hukuku olmadan kendi kendi içerisinde nekadar mücadele verirse versin, batılla nekadar yan yana çalışırsa çalışsın ister ismez onlara hizmet etmek zorunda kalır. Hocamız ne diyordu “Hakka hizmet ettiklerini sanıyorlar ama, aslında batıla hizmet ediyorlar” o hizada yaptıkları çalışmada sonucun böyle olduğu ortaya çıkıyor. Nekadar çabalarsalar çabalasınlarda olmuyor, yaptıkları çalışmaların nekadar eksik ve manasız olduğu ortaya çıkıyor. İslam aleminin düştüğü durumu hep birlikte görmekteyiz. Bu Hükümetin izlemiş olduğu ve çıkarmış olduğu politikadan kaynaklanıyor ve dahada kötüye gidiyor, bakın “İslamsız Saadet Olmaz” Saadet Partisinin temel sırrıdır bu. Çünkü biz İslamı değer aldığımız için Beşeri sistemin haricindeki İslami sistemi düşündüğümüz için ve buna göre kendimizi hazırlayıp çalıştığımızdan dolayı, İslam medeniyetinin ve İslami düşüncenin yer yüzüne muhakkak hakim olacağını bildiğimizden dolayı bu uğurda çalışıp mücadele etmekteyiz. Saadet PartisininKapatılma sebepleri şeriatı istemesidir. Defalarca bu sebepten dolayı kapatılmalarımızla Hak dava uğruna Allahın Kanunları uğruna çalıştığımız tescillenmiştir. Bu partinin hak bir dava şeriat istemesinden dolayı kapatılmalarıyla tescillemiş bir partidir.

İnşaallah bundan sonraki süreçte tüm teşkilatlarımızla birlikte tüm gücümüzleçalışacağız, bizim teşkilatlarımızın yıllardan beri söylediği “La ilahe illallah Muhammeden Resulullah” bu sözün anlamını bilmek bizim teşkilatlarımızın gücüdür. Bu sözü herkes söyleyemez bu söz çok ağırdır, bu sözü söyleyerek ticarette olsun, siyasette olsun, uluslar arası ilişkilerde olsun zordur, bu sözü söyledikten sonra bunu hayata işlemek herkese nasip olmaz ve çok ağırdır, bu sözü söyleyemediklerinden dolayı şuanki iktidarın en büyük sıkıntısında bu vardır bu sözü ancak milli görüşcüler söyler.

Hocamız ne derdi “Allah bize yardım eder” Biz Milli Görüşcülerin yaptığı çalışmaların temelinde bu vardır iktidar olduğumuz yıllarda memleketin her kesimine birdaha rüyalarında bile göremeyecekleri kadar zamlar yaparak ülkeyi feraha kavuşturduk bizim dönemimizde birtek müslüman kanı akmamıştır. Bunu herkes en az bizim kadar iyi bilir. Bizim yaptığımız tüm çalışmalarda sadece Allahın rızasını kazanmak vardır bu sebepledirki bizim Aldığımız belediyelerde bizim iktidar olduğumuz dönemlerde birtek yolsuzluk ve vurgun olmamıştır. Biz bir belediyeyi aldığımızda ilkolarak koltuğa oturmadan önce belediyemizin girişine “Rüşvet Alan’da Veren’de Mel-undur” tabelasını asmarak giriş yaparız ve ilk andan itibaren tepkimizi ve anlayışımızı ortaya koyarız. İnşaallah Türkiyenin Birçok ilinde olduğu gibi Manisamız Başta olmak üzere tüm ilçelerimizde Milli görüş belediyeciliğini bu değerli halkımıza
yaşatacağız. Herşey 1 Oyla Başlar terel yönetimde nasıl yönetilmek istediğini sen seç ya Milli Görüş Belediyeciliğine oy vererek Hakkın olan hizmeti ücretsiz al Yada diğerlerine vererek hakkın olan hizmeti paranla al oy senin seçim hakkı senin Bir oyla çok şey değişir oda senin oyun Elinde birçok imkan varken manisaya çivi çakmayanlar bu dönemde size ne verebilir iyi düşünün diyorum ve Sen varsan bizde varız nasıl yönetilmek istediğini sen bir tek oy’unla belirleyeceksin” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Hasan Bitmez; “Aralık ayı Manisa İl Divanımızın Saadet Partimizin Başta Manisa Merkezde ve İlçelerinde İyi sonuçlarını nasip etsin inşallah. Ülkemizde de en hayırlıyla Saadet Partisi kadrolarına nasip etsin inşallah.

Muhterem İl Başkanım, İlçe Başkanlarımız, Kadın kollarımızın değerli yöneticileri ve temsilcileri, Geçenlik kollarımızın genç çalışkan üyeleri İnşallah yapılacak olan Mart ayındaki belediye seçimlerinde Türkiye Genelinde Saadet Partimizin yerel yönetimlerdeki yeniden şahlanışı temin edecek sonuçlarını yapacağımız güzel çalışmalarla Cenabı Hakkın bizlere göstermesini nasip etsin.” Dedi.

Toplantı sonunda Akhisar HAS Parti’den Hüseyin Çelik, Kırkağaç İlyaslar eski AKP Belde Başkanı Mehmet Karadağlı ve Akhisar’dan Mehmet Gük, İlhan Çoklar, Musa Ceylan, Behlül Şen ve Merkezden Onlarca kişi Saadet Partisine geçerek rozetlerini taktılar. Manisa Öğretmenler evinde şölen havasında geçen İl Divan toplantısında Akhisar Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Kuzum, Alaşehir Belediye Başkan Adayı Nurin Özcan, Soma Belediye Başkan Adayı Avukat Egemen Bülent Türkmen, Turgutlu Belediye Başkanı Doktor Mehmet Ali Korkusuz tanıtıldı.

Tanıtımlar esnasında coşku doruğa çıkarken saadet partisi eskisiyle yenisiyle tek yürek olmanın gururunu yaşadıklarını belirttiler.






























  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.