• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Manisa 19 °C
  • İzmir 16 °C
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • A1 İngilizce Kursu Açılacak
  • A2 İngilizce Kursu Açılacak
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Saadet Partisi Genel Başkanı Akhisar'da

Okunma Sayısı: 3831
Saadet Partisi Genel Başkanı Akhisar'da
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Akhisar teşkilatını ziyaret ederek gündeme ilişkin bilgiler verdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Akhisar'da
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Akhisar teşkilatını ziyaret ederek gündeme ilişkin bilgiler verdi. Saadet Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayını da tanıtan Kamalak gündemde bulunan yolsuzluklar ile ilgili de açıklamalarda bulundu. İlk olarak konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Fikret Aysu ikinci kez Akhisar’ı ziyaret eden Genel Başkanlarına Akhisar’a verdikleri değerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Projelerini de açıklayan Akhisar Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Kuzum yaptığı açıklamada "bizler tüm İslam alemimin özlediği bir genel başkana sahibiz, bundan dolayı şükürler olsun. 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi beni başkan adayı olarak gördüler ve bunun üzerine çalışmalarımıza hemen başladık. İki aydır tüm teşkilat olarak var gücümüz ile çalışıyoruz. Öncelikle çalışmalarımıza köylerden başladık. Daha sonra merkeze daralarak devam edeceğiz. Belediyeye sahip olduğumuz zaman tüm belediye kapıları açılacak ve tüyü bitmemiş herkesin hakkını koruyacağız. İnşallah Belediyeyi alıp en başta en büyük projemiz olan bu hakkı koruyacağımızı herkese anlatıyoruz" dedi.

Ülke gündemine ilişkin soruları da yanıtlayan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak “Türkiye’nin 971 ilçesi var, 383 beldesi, 81 ili var. Buraya ikinci gelişimiz, bütün Anadolu’yu dolaşıyoruz.

Derdimiz sizin derdinizdir. Derdimiz İslam aleminin derdidir. Derdimiz mazlumların derdidir. Derdimiz tüm insanlığın derdidir. Bizim büyüklerimiz, önderlerimiz var liderlerimiz var. Bunlardan biride Hz. Ömer’dir. "Kenar-ı Diclede bir kurt kapsa koyunu, Gelir de adl-i ilâhi Ömer'den sorar onu!" diyordu. Tüm insanlığın derdi bizim derdimiz. Zulm ile bir damla kan dökse biri, o bir damla kan umman olur gelir boğar bizi. İşte derdimiz mazlumların derdidir.  

Şöyle bir bakın, dünya’nın neresinden bir Feryad-ı figan yükseliyorsa o Feryad-ı figanlar kardeşlerimizin feryadlarıdır. Tecavüze uğrayan, Ayşelerin, Fatmaların, Zeyneplerin feryatlarıdır. Bugün nereden gökyüzüne doğru dumanlar yükseliyorsa orası emin olun bir İslam diyarıdır. Filistin’dir, Gazze’dir, Mali’dir, Somali’dir, Iraktır, Mısırdır, Libya’dır Suriye’dir, Afganistan’dır. Kardeşlerimizdir. Onlar İçin yollardayız. Şu Türkiye’mizin haline bir bakın, ne hale geldik. Polislerimiz, emniyet mensuplarımız son zamanlarda ki uygulamaya bir bakın Allah aşkına. Çete üyesi midir, devletin polisi mi ? Çete üyesi midir, devletin savcısı mı ? Hakimler bizim hakimlerimiz mi ? Yoksa bir çete üyesi mensubumu? Çıkıyor baş danışman, milli orduya kumpas kuruldu diyor. Yani verilen kararlar geçersiz anlamına geliyor. Şu Ergenekon olayları vardı ya, balyoz davaları, bu kararlar geçersiz diyor adam. Ondan o mana çıkar. Bakıyoruz bir gezi olayı patlak veriyor. Uluslar arası komplo deniyor. Ama içerde benim sekiz vatandaşım ölüyor. Altısı sivil, ikisi polis. 17 aralık olayı, bakıyorsun sıradan olaylar. Kumpas deniyor. Türkiye’ye tuzak kuruluyor deniyor. Belki öyle ama ben diyorum ki elbette düşmanın görevini yapacak. Fakat bu oyunları bozmak mümkün değimliydi. Gezi olayıyla ilgili olarak ben başbakan olsaydım, o gençlere şöyle seslenirdim; “ Gençler sizler ne güzel insanlarsınız, Allah sizden razı olsun sizin derdiniz ağaç mı? Ben tüm yetkililere emir veriyorum. Sizde ne kadar genç varsa toplanın şu İstanbul’un etrafına fidan dikelim” demiş olsaydı acaba bu altı gencimiz ölür, iki polisimiz şehit olur, o ailelerin ocağına yangın düşer miydi. Biz baş kestiren sözden yana değil, savaş durduran sözden yanayız.

17 aralık olayı, ortada bir yolsuzluk olayı iddiası. Var veya yok onu bilmem. Ben naçizane  bir hukukçuyum. Hukukumuzda beraat-ı zimmet asıldır. Anayasanın 15. maddesinin son cümlesinde ve 38. maddesine göre haklarında kesinleşmiş yargı kararı bulunmadıkça hiç kimse suçlu sayılamaz. Ama mevcut iktidarın çıkarmış olduğu kanuna göre 5271 ceza muhakemesi kanunu 100. maddesine göre Belirli fiilleri işlediği iddia eden kişiler tutuklanır. Haklarında ciddi şüphe var demektir. Kumpas oldu diyeceğimize deseydik ki değerli bakanlarım bir kısmımızla ilgili olarak, ciddi iddialar var ben bunlara ihtimal vermiyorum ama böyle bir iddia var. Bu iddialar açıklığa kavuşuncaya kadar lütfen siz istirahat edin derim. Öbür taraftan çete üyesi diye suçlanan Cumhuriyet Savcısına, savcılara, emniyet mensuplarına ithafen deseydik ben sizleri tebrik ediyorum. Ortada büyük bir iddia var, bu iddiayı ortaya çıkardığınız için sizleri tebrik ediyorum. İkinci olarak on dört ay takibatta bulunmuşsunuz. Doğrudan bana bağlı olan milli istihbarat bile bunu fark etmemiş ve böylesine ketum davranmışsınız. Bundan dolayı sizi tebrik ediyorum. Üçüncü olarak eğer iddia doğru ise bu pislik, bakanlar kuruluna kadar uzanmış. Neredeyse bana da bulaşacakmış. Bana bulaşmadan da bunu deşifre ettiğiniz içinde sizleri tebrik ediyorum. Demiş olsaydı eğer iddia edildiği gibi bir komplo var ise Türkiye’ye karşı, bu komplo anında bozulup Türkiye’nin lehine çevrilmiş olmaz mıydı ? Cebinizde ki para durup dururken erir miydi? Dolar aldı başını gidiyor. Euro aldı başını gidiyor. Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı. Patates karaborsa oldu, geçen sene 1 lira olan patates şimdi 4,5 lira olmuş. Değerli arkadaşlar bizi il, ilçe dolaştıran şey bu. Bu milletin insanca yaşamaya hakkı var. Ben sizlerin huzurunda her bir teşkilat mensubumuza yürekten hürmetlerimi sunuyorum. Gazetelerden okumuşsunuzdur. 3 parti 10 gün önce hazineden, alışmış olduğunuz rakamlarla tam 315 Trilyon yedi yüz milyar lira hazine yardımı aldılar. Peki saadet partisi ne aldı? Hiç, bir kuruş bile değil. Peki bu toplantıları nasıl yapıyor Saadet Partisi? Allah mensuplarından razı olsun. Çocuklarının okul harçlıklarından kesinti yaparak, mutfağın masraflarından kısıntı yaparak bu toplantıları gerçekleştiriyor. Bu insanlar saygıya değer insanlar.

Siz temiz toplum, temiz siyaset, temiz yönetim istiyor musunuz? Evetse, adres belli Saadet Partisi.  Oğlunuza, kızınıza, torununuza iş mi arıyorsunuz? Saadet Partisi. Üretim yapmayan, fabrikalar kurmayan bir ülkenin, fakirliği ve işsizliği yenmesi mümkün mü?

2009 seçimlerinden bu yana Türkiye’de 1522 belediye başkanı hakkında yolsuzluktan, rüşvetten, adam kayırmadan dava açılmış durumdadır. Bunlardan 600’ü Ak Partili belediyedir. 454’ü CHP’li belediye başkanıdır. 232si MHP’li belediye başkanıdır. 96sı da Barış ve Demokrasi Partisi mensubudur. Biz 44 yıllık bir milletin temsilcisiyiz. 4 sefer partimiz kapatıldı. Yolsuzluk yaptığımız ve rüşvet aldığımız için değil sizin inancınızı savunduğumuz için kapatıldı. Milli nizam İslami olduğu için kapatıldı. Ne var İslami düzende? Yalan söylememek, haram yememek, ziyan etmemek, kem gözle bakmamak . Bunun neresi kötü ?

Bütün engellemelere rağmen bu davanın fedakar insanları refah partisini kurdu. Kendileri zindandayken 12 eylül darbesiyle içeri kapatılmış, idamla yargılanırken dışarıda ki insanlara talimat veriyor. Bu dava milletin davasıdır, bu dava ümmetin davasıdır, bu dava insanlık davasıdır. Derhal birleşerek yola devam etmemiz lazım. 3. partimiz kuruluyor. Aziz milletimiz 1994 seçimlerinde başta Ankara ve İstanbul olmak üzere 29 ile mahalli yönetimleri milli görüş erlerine teslim ediyor. Halka hizmet, hakka ibadettir anlayışıyla kolları sıvayıp işe koyuluyor. Belediyelerin kapıları tüm halka açılıyor. Ucuz ekmek fabrikaları kuruluyor. Her vatandaşımız konut sahibi olsun diye kaliteli fakat ucuz konut projeleri gerçekleştiriyor. Halkımız bu gelişme karşısında 1995 genel seçimlerde Refah partisini birinci parti yapıyor. Ama belirli çevreler harekete geçiyor. Dışarıda işbirlikçilerle el ele vermek suretiyle bunlar daha fazla iktidarda kalırlarsa bunlar önümüzdeki seçimlerde tek başlarına iktidar olacak şekilde iş başına gelirler diyorlar ve o zaman İslam birliğine giden yol açılır buna imkan verilmemeli diye harekete geçiyorlardı. Koalisyon hükümetini kurar kurmaz işçiye mrmura emekliye yüzde 50 zam diyorlar. Aklı erenlere soruyorum 90 yılın cumhuriyet tarihinde hangi hükümet ilk çırpıda yüzde 50 zam vermiştir? Tarihte böyle bir şey yoktur. Şundan emin olun bizim icra ettiğimiz, uygulamaya koyduğumuz projeleri anlamak için milli görüş şuurunda olmayanların hayali bile yetişemez.
















































Saadet Partisi Genel Başkanı Akhisar paylaşan: akhisarhaber


  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.