• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Manisa 18 °C
  • İzmir 15 °C
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • A1 İngilizce Kursu Açılacak
  • A2 İngilizce Kursu Açılacak
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Kuzum

Okunma Sayısı: 4844
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Kuzum
Saadet Partisi Akhisar ilçe teşkilatı 30 Mart yerel seçimleri için Belediye başkan adayını Köfteci Merde’de düzenlenen yemekli toplantıda Saadet Partisi ilçe Yönetim Kurulu üyesi olan İsmail Hakkı Kuzum, Belediye başkan adaylığını açıkladı.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Kuzum
Akhisar Haber Ajansı –AHA

Saadet Partisi Akhisar ilçe teşkilatı 30 Mart yerel seçimleri için Belediye başkan adayını Köfteci Merde’de düzenlenen yemekli toplantıda Saadet Partisi ilçe Yönetim Kurulu üyesi olan İsmail Hakkı Kuzum, Belediye başkan adaylığını açıkladı.

Saadet Partisi Gençlik kolları başkanı Yavuz Kızıldağ’ın sunuculuğunu yaptığı programda ilk konuşmacı ilçe başkanı Fikret Aysu oldu. Fikret Aysu;”Saadet Partimizin belediye başkan adayını tanıtma programına hoş geldiniz. Sevginin, şevkatin, dürüstlüğün, doğruluğun abidesi olan yönetim kurulu üyemiz İsmail Hakkı Kuzum, Saadet Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı belediye başkan adayı olarak sizlere açıklıyorum. Bu Ateşten gömleği giyen İsmail Hakkı Kuzum kardeşime şahsım ve teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Allah kendisinden razı olsun. Sizlerden İsmail hakkı kuzum kardeşim için bu davada onun yanında olmanızı istiyorum, davamız mübarek olsun diyerek sözlerini tamamladı.

Saadet Partisi Manisa il başkanı İbrahim Mayda ve Saadet Partisi Genel Merkez MKYK üyesi Manisa il sorumlusu Mesut Dağ’ın konuşmalarından sonra Saadet Partisi Belediye başkan adayı İsmail Hakkı Kuzum kürsüye çıktı. Saadet partisi Belediye başkan adaylığını açıklayan İsmail Hakkı Kuzum şunları söyledi. İsmail Hakkı Kuzum;” Saadet partimizin düzenlemiş olduğu programa katılımlarınızdan dolayı, hepinize teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum, ayaklarınıza sağlık hoş geldiniz şerefler verdiniz. Yoğun bir çalışma döneminden sonra birbirinden değerli birçok arkadaşımız içinden bu şerefli görev şahsıma tevdi edildi. Görev istenmez verilir felsefesine inanan biri olarak, biz de bu görevi Cenab-ı Hak’kın yardımıyla ve siz asil dava kardeşlerimizin gayretleri ve duaları ile inşallah en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

İsmail Hakkı Kuzum Biyografisini açıkladı
Akhisar’ımızın eski esnaflarından halıcı merhum İsmail Kuzum’un oğluyum. 27 Haziran 1963’te Hashoca Mahallesinde doğdum.  6 Eylül ilkokulunda başlayan eğitimimi, İzmir Mithatpaşa teknik okulunda; 1983 yılında Denizli’de başlayan vatani görevimi de Erzincan hava alayında tamamladım.1988 yılında evlendim. 25 yıllık evliyim, 3’ü üniversiteli, biri ilkokullu 4 çocuk babasıyım.15 yıl pazaryerlerinde züccaciye sergisi açtıktan sonra, 15 yıldır da Akhisar çarşısında ticaretime devam etmekteyim” dedi.
Bizler temiz siyaset-temiz yönetim-temiz toplum idealini ilke edindik  
İsmail Hakkı Kuzum;”Değerli dava kardeşlerim, sevgili Akhisarlılar, malumunuz 30 Mart 2014’te yerel seçimler yapılacak. Bizler temiz siyaset-temiz yönetim-temiz toplum idealini ilke edindik. İnanıyoruz ki diğer partilerdeki tüm aday adayları ve daha sonra adaylarda bu ilkeleri benimsemektedirler. Ben şimdiden yarışa katılacak olan bütün adayları tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Allah hayırlı hizmetlerde hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.
İstanbul’ a çöp toplamaya gittik             
İsmail Hakkı Kuzum;” Kıymetli misafirlerimiz, konuşmama bugünkü toplantımızın amacına uygun bir örnekle devam etmek istiyorum. Şöyle bir gerçek var ki herhangi bir sorunumuz olduğunda, bunu çözmek için en iyi avukata en iyi doktora en ehil ilgiliye müracaat ediyoruz. Hatta bir tabak yemek yiyeceksek,  en temiz en lezzetli yapanı, uzak dahi olsa tercih ediyoruz. Ama koskoca 160 bin nüfusa sahip Akhisar’a belediye başkanı seçerken bu hassasiyeti korumamak önce sosyal sorumluluğumuza sonra Akhisar’ın vizyonuna, Akhisar’ın geleceğine ve ufkuna set çekmek oluyor.  Bizim belediyecilik anlayışımız bu hassasiyeti korumaya,  beraber halkla birlikte çalışmaya,  tüyü bitmedik yetimin hakkını zayi etmemeye dayanıyor. Yakın geçmişte Refah Partimiz,  İstanbul belediyesini tırnaklarıyla kazıyarak aldığında, kucağında dev bir içme suyu problemi, dev çöp problemi buldu. Türkiye’ deki birçok il ve ilçelerden tabiî ki Akhisar’ımızdan da 1 otobüs inançlı ve azimli milli görüşçü kardeşimizle,  İstanbul’ a çöp toplamaya gittik. Akhisar’ımızda kalan yaşlılarımız büyüklerimizde Akhisar yağışlıyken İstanbul’a yarab, İstanbul’ a yarab diye dua buyurdular.  Bu başarının ardında, tüm milli görüş siyasi kadrolarının ortak çalışma misyonu yatmaktadır. Bizler siyasete, ibadet şuuru ile bakan bir görüşün neferleriyiz. Türkiye’de;  Konya- İstanbul –Ankara ve daha birçok il ve ilçe,  milli görüş belediyeciliği ile tanışmışken, Akhisar’ımız maalesef bu hizmetlere ulaşamadı. Bendeniz 1979 da eğitimimi tamamladığımda 1980 yılında sigara fabrikasının açılacağı bilgisi üzerine sigara fabrikasına girip çalışmayı hedefliyor idim ve yıl 2013 sonu yorum sizin. Bu anlamda, milletimizin önünde çok büyük bir imkân var oda 30 Mart yerel seçimlerinde Akhisar’ ı milli görüş belediyeciliği ile tanıştırmak ve efsane hizmet belediyeciliğinin nasıl yapılacağını,  Akhisarlı halkımıza göstermektir. Milli görüş belediyelerinin hem hayali hem de hedefi büyük olur. Biz Allah’ın izniyle seçimlere her şeyimizle hazırız. Kuvveti değil hakkı üstün tutan görüşün temsilcileri olarak, istihdama yönelik projelerimizi ileride sunacağız. Yandaşlık, particilik yapmadan tek ölçümüz,  tüm halkımıza hizmet etmek Akhisar’ımızın menfaati için çalışmak olacaktır” dedi.
İsraf etmeyeceğiz ettirmeyeceğiz
İsmail Hakkı Kuzum;”Asgari ücretli birini işe almak için, partiye üye olunması gibi onur kırıcı bir teklifi asla ve asla hiçbir kişiye yapmayacağız. Belediyede hizmete başladığımızda ilk iş olarak rüşvet alanda verende melundur tabelalarını en görünür yerlere asacağız. İsraf etmeyeceğiz ettirmeyeceğiz. Tanıtım bütçelerinin yatırım bütçelerinin önüne geçmesine izin vermeyeceğiz. Tüm kardeşlerimizle beraber mahalle sorumlusundan apartman sorumlusuna kadar teşkilatlanıp planlı programlı can hıraş çalışacağız. Bu arada bir anekdot anlatmak istiyorum, 27 Mart 1994 seçimlerinden önce, Süleyman Demirel’e “Refah Partisi, İstanbul belediyesini alabilir” denmiş.  Demirel’in cevabı “İstanbullular aklını peynir ekmekle mi yediler”  olmuş. Seçimler bittiğinde,  bir süre insan içine çıkamamış. Şimdide bu tahminler bizler için yapılıyor ama unutmayınız ki biz hala milli görüşçüyüz biz hala Avrupa birliğine karşıyız. Biz gömleklerimiz terden ıslanmadan çalıştık demeyeceğiz.   Kendimize güveniyoruz.  Biz kararlıyız, Allahın izni ile kazanıp efsane belediyeciliği Akhisar’a yaşatacağız inşallah” dedi.
Bizim tek gayemiz vardır oda milletimize hizmet etmek
İsmail Hakkı Kuzum;” Değerli dava kardeşlerim, kıymetli Akhisarlılar bu ulvi görevde ne olursa olsun,  kararlılığımızı asla yitirmeyeceğiz. Irkı, dili, düşüncesi, mezhebi, meşrebi ne olursa olsun bu toprak üzerinde yaşayan herkes bizim kardeşimizdir. Bizler aynı bahçenin çiçekleri, aynı milletin evlatlarıyız.  Zeybekte bizim,  Horonda bizim, Halayda bizimdir. Çünkü bizim tek gayemiz vardır oda milletimize hizmet etmek ve sonunda cenab- ı Allah’ın rızasını kazanmaktır. Allah ayağımızı kaydırmasın, Allah kalplerimizi iyilikte sabit kılsın. Zafer inanlarındır ve zafer yakındır. Hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum. Allah’a emanet olun diyerek sözlerini tamamladı.

Akhisar Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Açıklaması from akhisarhaber on Vimeo.



























































































  • Yorumlar 5
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.