• BIST 9693.46
  • Altın 2504.678
  • Dolar 32.5828
  • Euro 34.7996
  • Manisa 22 °C
  • İzmir 21 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Perkotek x ray cihazları

Okunma Sayısı: 985
Perkotek x ray cihazları
X ray cihazları elektrikten güç alarak x ışını üretirler ve bu ışın sayesin de kapalı eşyaları tarayarak içerisindeki....

X ray cihazları elektrikten güç alarak x ışını üretirler ve bu ışın sayesin de kapalı eşyaları tarayarak içerisindeki maddeleri cinslerine göre X ray’e bağlı olan monitör ekranına yansıtırlar. X ray cihazlarının en önemli özelliği jeneratör gücüdür. X ray cihazı fiyatları genel itibari ile paketli ürünlerin çanta, koli, bavul vb. kapalı kutuların içeriğinde güvenliği tehdit edebilecek cisimlerin olup olmadığını kontrol etmek ve bu paketlerin içeriğinde neler olduğunun tespit edilmesine yarayan cihazlardır.

SECUDA X ray cihazı ne işe yarar nerelerde kullanılır?

X ray cihazları çanta, bavul gibi kapalı kutu eşyaları açmadan, içerisinde tehlikeli madde olup olmadığını çok hızlı bir şekilde tespitini sağlayan cihazlardır. X ray cihazları kısaca güvenliği sağlayan cihazlardır. X ray cihazları günümüzde oldukça yaygın olarak kullanılmaya başlanmıştır. X ray cihazları güvenliğin sağlanması gereken yerlerde kullanılması gerekmektedir. X ray cihazlarının en çok tercih edildiği yerler hava alanları, terminaller, Alışveriş merkezleri, Askeriyeler, vb. gibi giriş önlemlerinin alınması zorunlu olan alanlarda kullanılmaktadır.

X ray cihazlarının avantajları ve zararları nelerdir?

Özellikle hamilelik dönemlerinde ve bebeği olan kişiler tarafından daha fazla hassasiyet gösterilerek araştırılan konulardan birisi X ray cihazlarının zararlarıdır. İlk kullanmaya başladığı andan itibaren genel bir zararlı olduğu algısı nereden edinildiği bilinmiyor. X ray cihazları çok az miktarda radyasyon üretmektedir ve bu radyasyonun insanlara hiçbir zararı yoktur.  X ray cihazlarından geçirilen eşyalarda ve yiyeceklerde x ışını herhangi bir birikme yapmamakta ve radyasyondan kaynaklı her hangi bir zarar vermemektedir.

X ray cihazlarının avantajları bagaj denetimi sırasında elle aramaya göre çok fazla zaman kazandıran bir cihazdır. Bagajın gizliliği sağlanır ve zararlı cisimlerin tespitinde en etkili yöntemlerden biridir. X ray cihazları alışveriş merkezi, hava alanları, kurumsal alanlar gibi güvenliğin sağlanması gereken bölgelerde iş gücünü minimuma indirmektedir. Güvenliğin sağlanası için içeri alınan insanların temassız ve rahatsız edilmeyecek bir şekilde aranılmasını sağlamaktadır. X ray cihazları sayesinde girişlerdeki yoğunluğu en aza indirgemiş olmaktadır.

AVAX Otopark bariyeri

Son otuz yılda araç sayısının artması ve trafik sorunları, otomatik araç tanıma ve trafik akışı kontrolü sistemlerine duyulan ihtiyacı artırmıştır. Bu yöndeki çalışmalar araçların özel bir noktadan geçerken kontrollü bir şekilde otoparka alınmasını ve denetimini sağlamaya yöneliktir. Bariyer; bir eylem veya nesneyi engelleyen fiziksel bir yapıdır. Dilimizde engel manasıyla ifade edilmektedir. Bariyerler araç giriş ve çıkışlarının izinsiz yapılmamasını istediğimiz alanlarda kullanılmaktadır. Otopark bariyer fiyatları okul, hastane, apartman, iş merkezleri ve site girişleri vb. gibi tüm otopark girişlerinde kullanılmaktadır. Kollu otopark bariyerlerinin kol uzunlukları 3, 5, 6 metre ya da ara ölçülerde olabilir. Otopark kontrol şekillerine göre; uzaktan kumandalı, aç kapa buton kontrolü, OGS/HGS otopark etiketi ile geçişler kontrol altına alınabilir.

Teknolojinin gelişmesi ile geliştirilen programlar sayesinde otopark giriş ve çıkışların kısıtlanarak istenilen her şekilde geçiş kontrolünü sağlayabilir. Bu sistem için otopark bariyeri antenlerini giriş ve çıkışa monte etmek gerekir. Araçların girişlerde ve çıkışlarda takılmamaları ve trafik oluşturmamaları için en çok tercih edilen sistemlerdin bir tanesindir. Otopark bariyeri antenlerin okuması için araçların camlarına kâğıt etiket yapıştırılmalıdır. Bu antenler 50 metrelik alana kadar okuma yapabilmektedirler.

Geliştirilen yazılımlarla birlikte bu sistemi kullanarak otoparkta kısıtlamalar yapılabilmektedir. Bu kısıtlamalar şu şekilde olabilir. Aynı aracın çıkış yapmadan tekrar içeri girmesini önlemek, Bir den fazla aracı olan kişilerin kısıtlanarak sadece belirlenen araç sayısı kadar içeriye girmesine izin verilmesi gibi kısıtlamalar yapılabilir ve otopark içi düzeni ve güvenliği maksimum seviyeye çıkarmış oluruz.

AVAX Akordiyon bariyer

Akordeon bariyer acil durumlarda hızlı bir şekilde ve yol ve geçişleri kapatmak için kullanılan bariyer sistemidir. Mobil yapısı, estetik görünümü ve kolay kullanımı sayesinde en çok tercih edilen ürünlerden birisidir. Birbirine ek yapılabilen bariyerin bir tanesinin uzunluğu 2 metredir. Akordiyon bariyer kullanım alanları; Miting alanları, konserler, otopark girişleri gibi yoğun kalabalıkların belirli noktalara yönlendirilmesinde kullanılır. Akordiyon bariyer kolay kurulum ve taşınabilir olmasından dolayı ani oluşabilecek kalabalıkları kontrol altına almak için kullanılmaktadır.

Daha detaylı bilgi için perkotek.com adresini ziyaret edebilir düşündüğünüz sistemler için fiyat teklifleri isteyebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.