• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Manisa 14 °C
  • İzmir 17 °C
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni

Okunma Sayısı: 2673
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Akhisar Pazarcılar Odası başkanı Mustafa Güral ve yönetim kurulundan kahvaltı ve ödül töreni düzenledi. Sabah saat 10.00'da Akhisar Belediyesi Kayalıoğlu Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programına

Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Akhisar Pazarcılar Odası başkanı Mustafa Güral ve yönetim kurulundan kahvaltı ve ödül töreni düzenledi. Sabah saat 10.00'da Akhisar Belediyesi Kayalıoğlu Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programına CHP Manisa Milletvekili A.Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Ecz. Besim Dutlulu, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Ali Karaca, Akhisar İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Galip Kocaman, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik başkanı Hasan Geriter, Manisa Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Muharrem Özen, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Müdürleri, Muhtarlar, Oda ve Dernek Başkanları ve yerel basın mensupları katıldı.

Kahvaltı programında konuşan Pazarcılar Odası başkanı Mustafa Güral;" 1965 yılında kurulan odamız kurucusu olan rahmetli Refik Bıçakçı başkanımız 5 yıl oda başkanlığı yaparak odamızı kurmuştur. 1970 ve 1998 yılları arasında odamızın 28 yıl başkanlığını yapan merhum İhsan Çelik’in anısına düzenlemiş olduğumuz bu kahvaltı programına ve Cuma pazarında yapacak olduğumuz ödül töreni ve anma günü düzenledik. Burada aramızda uzak yollardan gelen oda başkanlarımız var. İstanbul, Kırıkkale, Söke, Nazilli, Aydın Tire, Eskişehir, Salihli pazarcılar odası başkanlarımız aramızda. Besim başkanımızla çok güzel işler yapıyoruz. Bugüne kadar Akhisar Belediyesinden içeri girip de bir şey almadan çıkmadık. Pazarcı esnafı ve pazara gelen tüketiciler adına Akhisar Belediye başkanımız Besim Dutlulu’dan ne istediysek olumlu baktı. İleride yapacağımız güzel işler ve projeler de var. Onu da önümüzdeki aylarda başkanımız açıklar diyerek sözlerini tamamladı. 

Kahvaltı programında konuşan Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Ali Karaca;"  Eski Pazarcılar Odası başkanlarımız anısına düzenlenen bu günde bizleri kırmayıp teşrif eden bütün oda başkanlarıma teşekkür ediyorum. Akhisar denildiği zaman faaliyetleri açısından gerek çalışmaları gerek federasyonda yönetim kurulu üyemiz olan ayrıca Manisa çevre il ve ilçelerinde başkanlarla yaptığı istişareleriyle güzel çalışmalar yapan Mustafa başkanıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizler de Türkiye Pazarcılar Federasyonu olarak gerçekten birçok kez ziyaret ettiğimiz bir ilçemiz Akhisar. Neredeyse Ankara’yı bırakıp bir Akhisarlı olduk. İnşallah böyle toplantılar her zaman devam eder" dedi.

Kahvaltı programında konuşan Ecz. Besim Dutlulu;" Biz geldiğimizden beri vatandaşımızla iç içe farklı bir belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz. Pazarcılar ve esnaf odaları bizim için ayrı bir yerde. Göreve geldikten kısa bir süre sonra deprem oldu ve pandemi başladı. Özellikle de tüm esnaflarımız sıkıntı yaşadı ama pazarcılarımız çok büyük sıkıntılar yaşadı. O günlerde hemen gerekli önlemleri aldık. Pazarcılardan kapalı oldukları zaman ücretini almadık. Maddi destek yaptık ve pazarcılarımıza ‘Biz görevde olduğumuz 5 sene boyunca pazarcı ücretlerine zam yapılmayacak’ dedik. Bunu da gerçekleştirdik. Birçok belediyeye de örnek oldu. Belediye başkanları pazarcıları çok ciddi gelir kaynağı olarak görüyor bence bu yanlış. Çünkü bunu ancak pazarcı esnafı bilir. Sabahın 5’inde açıp bütün gün orada ayakta ve soğukta bu işi yapmak kolay değil. Bizim tam tersi o pazarcıya destek olmamız lazım. Bizim işçinin, çiftçinin, pazarcının yanında olmamız lazım. Bir sosyal demokrat belediyenin de bu şekilde çalışması gerektiğini düşündük. Biz bunların hepsini uyumlu çalışan bir oda başkanıyla başardık. Bu yüzden Mustafa başkana çok teşekkür ediyorum. Zaman zaman görüş ayrılıklarımız oldu ama amacımız tek. Amacımız Akhisarlı pazarcılara hizmet etmek. Türkiye’de AVM’ler cayır cayır çalışıyorken bir kısım medya tarafından pazarcılar hedef gösterildi. Pazarlarda pandemi oluyor, hastalık bulaşıyor dediler. Ben defalarca açıklama yaptım pazarlar en güvenli yerler dedim. Çünkü açık alan. Biz AVM’lere insan sokup pazarlara sokmuyorsak bu işte bir yanlışlık var dedim. Biz o günden beri hep aynı şeyi savunduk. Biz her zaman sizlerin yanında olacağız. Daha iyisini de hep beraber yapacağız" dedi.

Kahvaltı programında konuşan CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu;" Ben esnaf kökenli bir kardeşinizim. Zor günler geçirdik ve hala geçirmeye devam ediyoruz. Pandemi bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de önce sağlıkta ciddi sıkıntılar verdi. Ayrıca ekonomik olarak da dünyada ağır tahribatlara neden oldu. Ancak bu pandemide ekonomik olarak en çok etkilenen kesim nedir diye sorarsanız ben tek bir cevap veririm o da esnaf kardeşlerimiz. Pandemi döneminde esnaflarımız çok ciddi sorunlar yaşadı. Akhisar’ı, Manisa’yı ve Türkiye’yi dolaşıyoruz. Çarşı geziyoruz, esnaf ve pazar geziyoruz. Gördüğümüz manzaralar hiç iç açıcı değil. Uşak’ta esnaf ziyareti yaparken ileride bir kalabalık gördük nedir diye sorduğumuzda 35 yaşında bir çilingirin intihar ettiğini öğrendik. Pandemi döneminde borçlarından dolayı intihar ettiğine şahit olduk. Akhisar’da Pazar yeri gezerken 1 lira verip patlıcan alan insanlara denk geliyoruz. 1 lira verip 1 baş sarımsak alan insanlarla karşı karşıya geldik. Ben pazarcı esnafının veresiye verdiğini bilmezdim. Pazarcı esnafının veresiye defterlerine beraber baktık. Dün Kayseri’nin İncesu ilçesini ziyaret ettik. Tavuk satan bir esnafı ziyaret ettik. Esnaf bana elektrik faturasını gösterdi 2 bin liraydı. Günde 80-100 lira ciro yaptığını söyledi. Su faturası 500 lira gelmiş. 9 aydır ödemediğini söyledi. Ancak 2 bin lira elektrik parasını ödemezse elektriğinin kesileceğini söyledi. Sabahtan beri aç olduğunu söyledi ve çok üzüldüm. Esnaf, vekilim malı satıyoruz ancak yerine alıp alamayacağımızı bilmiyoruz dedi. Sermayelerimiz düşüyor dedi. Biri de esas sıkıntının 2018 yılında başladığını pandeminin bu işin bahanesi olduğunu söyledi. Problemlerimiz var ama aşılmayacak problemlerimiz yok. Türkiye büyük ve güçlü bir ülke biz bu problemleri aşabilecek güce sahibiz. İnşallah önümüzdeki süreçte bu problemleri de el birliği ile aşacağız. Pazarcı esnafımızın sorunları var onlara hakimiz. Özellikle AVM’ler açıkken pazarcı esnafını kapattılar. Halbuki açık havada en rahat alışveriş yapılabilecek yer olan pazarları kapattılar. AVM’lerin sebze meyve reyonlarında haksız rekabetle karşı karşıyasınız. Yeni bir hal yasası gelecek. Ne yapılması gerekirse hal ve pazarcı esnafını koruyacak ayrıca tüketiciyi de koruyacak bir düzenleme yapmamız gerekli. Bu konuda da sizlerin yanında olacağım" dedi.

Kahvaltı programında konuşan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol: Büyükşehir Belediye başkanımızla birlikte Pazar ve otopark projelerimiz vardı. Bütün alan projeleri bitti. Seçim sürecinde bilboardlardan ilanı yapıldı. Biz geçen hafta Cengiz başkanı ziyaret ettik. Dosyamızı ve bütün çalışmalarımızı kendisine teslim ettik. O da kendi ekibiyle bunu değerlendireceğini söyledi. Oradan müjdeli haberi bekliyoruz. İnşallah bu müjdeli haberi Cengiz Ergün bir sonraki bir araya gelişimizde verir. Gördes’te devam eden birkaç projemiz var. Millet bahçesi, katlı otopark ve galericiler sitesi projemiz var. Her biri 10’ar milyondan 30 milyonluk proje. Pazar yeri de tek başına 30 milyon dolayısıyla bizim tek başımıza bu yükün altından kalkmamız mümkün değil. Yarım olan projelerimizi bitirmeye çalışıyoruz. Bu projeyi de Gördes’e kazandırmak istiyoruz" dedi.

İKİNCİ PROGRAM CUMA PAZARINDA ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Ödül töreni öncesi Akhisar Pazarcılar Odası başkanı Mustafa Güral ve yönetim kurulu ve Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Ali Karaca ile Cuma pazarı pazarcı esnafını gezdi ve hayırlı işler bol kazançlar temennisinde bulundular.

Pazarcılar Odasının düzenlediği kahvaltı programından sonra ikinci program Cuma pazarında yapıldı. Pazarcılar Odacını 1965 yılında ilk kurucu başkanı olan Merhum Refik Bıçakçı ve bir fiil 28 yıl başkanlığını yapan İhsan Çelik adına düzenlenen ödül töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ödül töreni programının açılış konuşmasını Pazarcılar Odası başkanı Mustafa Güral yaptı. Mustafa Güral;" Sayın Belediye Başkanım, kıymetli konuklar değerli Pazarcı esnaflarım pazarcılık insanların toplu olarak yaşamaya başladığı dönemlerden beri var olan dünyanın en eski ve en muteber mesleklerindendir. Peygamberimizin rızkın onda dokuzu ticarettir diye buyurduğu meslek işte tamda bizim mesleğimizdir. Yine peygamberimizin hiçbir kimse kendi elinin emeğinden daha hayırlı bir lokma yememiştir diye ifade eniği meslek işte bizim mesleğimizdir.Pazarcı esnaflarımız sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar pazardaki bütün her şeyini topladığı ana kadar yaz kış demeden yağmur çamur demeden alın teriyle çalışır bu gayreti ile hem kendi rızkını temin eder, hem de her evde ihtiyaç duyulan her şeyi muntazaman ve en taze şekilde insanımıza ulaştırır. Biz pazarcı esnaflarının reklamı olmayabilir, gösterişli binaları, kocaman tabelaları, şatafatlı vitrinleri, özel tasarımlı ambalajları olmayabilir. Ama bizim milletimizin gönlündeki yerimiz inanın bunların hiçbirisiyle mukayese edilemez. Bunun için pazar kültürünü mutlaka yaşatmalıyız.Değerli pazarcı esnaflarım bizim tarihimizde bizim kültürümüzde esnaf ve sanatkar sadece ticaret erbabı değildir. Esnaf ve sanatkar ticaretiyle birlikte toplumu inşaa eden toplumu ayakta tutan kesimdir. Ahi teşkilatı Selçuklunun ve Osmanlının kuruluşunda, yükselişinde gerçekten hayati bir rol oynamıştır. Ahiliğin özü ahlaktır. Bu ahlak ölçerken ve tartarken adaleti yerine getirin emriyle hareket eden bir ümmetin ahlakıdır. Bizler pazarcı esnafları olarak işte bu emre doğrudan muhatabız. Ben her bir esnafımın ölçerken de tartarken de adaleti yerine getirdiğine yürekten inanıyorum.

Esnafın en büyük sermayesi itibardır. Bizim sermayemiz sadece tezgahımızdaki ürünler değil aynı zamanda müşteri karşısındaki duruşumuzdur. Ahi evranı aradan geçen bunca zamana rağmen bu anlayışı en güzel şekilde ifade eniği için her fırsatta yad ediyor, ve anıyoruz. Sözlerime son verirken ahi evranı veli hazretlerini esnaf teşkilatımıza söylemiş olduğu sözle konuşmalarıma son veriyorum hak ile sabır dileyip bize gelen bizdendir; akıl ile ahlak ile çalışıp bizi geçen bizdendir" dedi.

Ödül töreni programında konuşan Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik başkanı Hasan Geriter;" Öncelilikle buradan belediye başkamıza teşekkür etmek istiyorum pazarcı esnafı için yapmış oldukları hizmetleri görmezden gelemeyiz. Pazarcı esnafı kendisine yapılan hiçbir iyiliği unutmaz, besim başkanımızdan önce olan belediye başkanımız Salih Hızlı’ya da teşekkür etmek istiyorum. Yapılan hizmetlerin daha iyisini istememiz lazım, el birliğiyle farkındalık yaratarak ta yolumuza devam etmek isteriz. Bu vesileyle büyüklerimize kızdığımız zamanda tepkimizi göstermek gerekir. Belediye başkanımıza bundan sonra ki çalışmalarında yanında olduğumuzu bilmesini isterim. Federasyon başkanımıza buradan teşekkür ederim her zaman bizlerin yanında olmuştur. Türkiye’yi karış karış dolaşarak pazarcı esnafımızın yanında olmuştur. Özellikle Manisa bölgemizdeki pazarcı esnafımızla iç içe çalışmıştır. Genç olmasına rağmen içimizde olan bizim sorunlarımızı her zaman dinleyen bizlere destek olan Ticaret il müdürümüze de teşekkür ediyorum. Türkiye’nin değişik yerlerinden gelen oda başkanlarıma da buradan Akhisar pazarcı esnafına destek oldukları için teşekkür ediyorum. Davanızın peşinde gittiğiniz için sizleri kutluyorum.  Pazarcıyla iç içe olan sadece pazarda sattığı malı aldığı için değil, onun üreticisine de destek veren Akhisar ilçe tarım il müdürümüze de teşekkür ediyorum. Bunu hep söylüyoruz esnafımız sabahın erken saatinde kalkan yağmur çamur demeden hatta çok uygun olmayan yerlerde ticari hayatını sürdüren pazarcı esnafıdır. Bu çileyi çekerken içlerinden bir şey geliyor büyüklerimizin AVM, Market Gibi yerlerinde karşılarında durduklarını görmek istiyorlar. Pazarcı esnafımdan alınan ürünlerde 1 kg üzerinde vermektedir. Ancak AVM gibi yerlerden alış veriş yaptığınızda 1 Kg gecen her ürün için fazla para ödüyorsunuz bunu vermem diyemiyorsunuz. Buna rağmen yine halkımız pazarcı esnafı değil AVM ve marketleri tercih ediyor. Ben vatandaşımızda rica ediyorum AVM market değil pazarcı esnafından alış veriş yapmanızı rica ediyorum. Bu dönemde bir birimize destek olmamız lazım. Hayatta kala bilmek için pazarcı esnafımıza destek olmaya davet ediyorum. Bu zamanda belediyemiz oda başkanımız bu konularda pazarcı esnafımız yanında olmak lazım" dedi.

 

 

 

 

Ödül töreni programında konuşan Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Ali Karaca;" Kuşların ötmediği günün aydınlanmadı zaman rengarenk Pazar yerlerini açan pazarcı esnafımıza teşekkür ediyorum aranızda olmak onur duyuyorum, bugün odamızın kurucusu ve eski başkanlarımız hayır gününde sizlerle olmaktan gurur duyuyorum. Değerli arkadaşlarım pazarcılık gerçekten çok zor peygamber mesleğidir. Özellikle bugün ülkemizin ekonomik olarak zor şartlarda olduğu bir dönemde halkımızın sofrasına evine götüreceği en ucuz gıda ve ürünlerin satıldığı yer Pazar yerleridir.

Düşünün ülkemizde ki enflasyon değeri ile her gün Pazar fiyatlarından ibaret edilerek biçilmektedir. Bakın 10 yıl önce cadde ve sokak aralarına kadar giren avm ve market zincirleri çağın getirdiği yenilikler bölünerek esnaf sanatkarlarımızı yok etmek için bir tehlike idi.biz bunu yıllar önce dile getirdik. Sokak aralarında marketlere fırsat verildi, cadde aralarına kadar market zincirleri konuldu,  bugün kıymada indirim yaptılar kasapları yok ettiler, bir gün tavukta indirim yaptılar tavukçuları yok ettiler,  bir gün sebze ve meyvede indirim yaptılar manavları ve cadde sokak arasındaki sebze meyve satanları yok ettiler .yok edemedikleri tek cefakar tek dürüst ve halkı için mücadele eden pazarcı esnafı vardı, hepimizin 10 ar milyar, 5 er milyar sermayemiz vardı , sermayemiz yoktu paramız azdı ama böyle market zincirlerine karşı tek ayakta duran biz pazarcı esnafıydık neden çünkü biz bu işi gönülden yapıyorduk.

Biz elemeği ile yapıyorduk elemeği ile yapılan iş yapılan işin elemeği helal bir lokmadır. Bugün pazarcı esnafını yok etmek için birçok öylesine tehlikeler yaratarak gizli gizli sadece pazarların kurulduğu gün marketler indirim yaparak diğer günler vatandaşlarımızı hep kandırmıştır.pazarların kurulduğu gün fiyat indirirler ertesi gün gittiğinizde fiyatları 2 katı 3 katı, bakın biz bunu geçen hal yasasında yine sayın tarım bakanımız ve ticaret bakanımızla dile getirdik yeni çıkacak hal yasasında pazarcı esnafımızın hakları korunması hususunda özellikle bizim için çok önem arz eden 7 ile 11. maddenin değiştirilmesi hususunda yıllarca verdiğimiz mücadeleyi kazandık. inşallah Allah nasip ederse pazarcı esnafımız için büyük bir kambur  olan 7 ile 11. maddeyi değiştirerek hal yasasından meclisten kanun niteliğinde tutması arzumuz oldu ve geçecektir inşallah.

Pazarcı kardeşlerim sizler olmasanız inan ki bu ülkede vatandaş evine sebze,  meyve,  gıda,  zücaciye tabak çanak elbise çorap götüremeyecek bunu açık ve net söylüyorum, neden diyeceksiniz asgari ücretlinin evine götüreceği sebze, meyve Pazar yerinde mevcuttur. Açlık sınırındaki insanların evine götüreceği sebze, meyve Pazar yerindedir. Bugün emeklinin tek alışveriş adresi inan ki Pazar yerleridir, çünkü market zincirlerine giden vatandaşımız demin Manisa birlik başkanımız sayın hasan başkanımızın belirttiği gibi barkord sistemi ile kuruşuna kadar poşet parasına kadar alıyorlar ama bizim gönlümüz zengin 2 tanede fazla atarız3 tanede fazla atarız100 grm, 200 gr da fazla veririz ama helallinden veririz, verdiğimiz malda da gözümüz olmaz  ama market zincirleri ve AVM'ler hep vatandaşın cebine göz dikmiştir , hep onların parasına göz dikmiştir. Bugün parası olmayan pazardan bizden veresiye alabilir,  bugün parası olmayan bir vatandaş pazarcı kardeşimizden ihtiyacı olan borç parayı alabilir. Hadi gitsin marketlerden alsınlar.1  kuruş dahi veresiye kabul edemezler. Bugün cenaze olur pazarcı olur,  bugün düğün olur pazarcı olur, bugün bu belediyenin Akhisar da yaşayan halkın her zaman yanında olan pazarcıdır

Ödül töreni programında konuşan Belediye başkanı Ecz. Besim Dutlulu;" Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, "Hepiniz Akhisar’ın en güzel Pazar yerine hoş geldiniz. Öncelikle buranın yapılmasını sağlayan eski belediye başkanımız Salih Hızlı’yı sevgi ve saygıyla anıyoruz ve kendisine keşke burada olsaydı kendisine söyleyebilseydik. Bir sonraki meclisimizde buranın isminin Akhisar Belediyesi Salih Hızlı Cuma Pazarı olması için önergeyi ben kendim vereceğim. Akhisar için bir şey yapan herkesten Allah razı olsun.

Göreve geldiğimizden buyana pazarcı esnafımızı gelir kapısı olarak görmekten uzak durduk. Göreve geldiğimiz de ilk sözümüz 5 sene boyunca pazarcı esnafımızdan alınan ücretlere zam yapılmayacak oldu. Mecliste grubu bulunan tüm meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum onların da oy birliği ile 2022 yılına da hiçbir ücret zammı olmadan devam edecektir. Pandemi döneminde de pazarcı esnafının yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz" dedi.

ÖDÜL TÖRENİ

Eski Belediye başkanı Ecz. Ahmet Dutlulu'nun plaketini oğlu Belediye başkanı Ecz. Besim Dutlulu'ya Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Ali Karaca verdi. Eski Belediye başkanı Salih Hızlı'nın plaketini AK Parti İlçe başkan yardımcısı Ali Kızıl'a Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik başkanı Hasan Geriter verdi. Pazarcılar Odası Kurucu başkanı Merhum Refik Bıçakçı'nın oğlu Abidin Bıçakçı'ya plaketini Akhisar Belediye başkanı Ecz. Besim Dutlulu verdi.Pazarcılar odasının 28 yıl başkanlığını yapan Merhum İhsan Çelik'in plaketini torunu Erkan Çelik'e plaketini Manisa Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Muharrem Özen verdi. Belediye başkanı Ecz. Besim Dutlulu'ya plaketini  Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Ali Karaca verdi. Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım'a plaketini İstanbul Anadolu yakası pazarcılar Odası başkanı ve Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Genel Başkan yardımcısı Mehmet Emin Yarar verdi. Akhisar Pazarcılar Odası başkanı Mustafa Güral'a, pazarcı esnafı Tülay Altınuç kahve fincanı hediye etti.

Törenin sonunda İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu'nun duasından sonra protokol, pazar yerine gelen vatandaşlara Balıkesir'in meşhur tatlısı olan höşmerim tatlısını dağıttılar.

Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni
Pazarcılar Odasından kahvaltı ve ödül töreni

  • Yorumlar 5
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.