• BIST 8026.27
  • Altın 1923.087
  • Dolar 28.8712
  • Euro 31.4364
  • Manisa 19 °C
  • İzmir 19 °C
  • Eksen Kurs Merkezlerinde KPSS - ALES - DGS kayıtları devam ediyor
  • Dr. Dt. Simge Ayazoğlu Akhisar Ortodonti kliniği açıldı
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Yenileme kayıtları devam ediyor
  • Sosyal medya hesaplarımız
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur
» »

Park etmiş minibüsün içinde ceset çıktı

Park etmiş minibüsün içinde ceset çıktı
Akhisar’da bugün Hürriyet Mahallesi 224 Sokak (Eski Cuma Pazarı Sokağı) üzerinde bulunan bir minibüsün içinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi ölü olarak bulundu.

Akhisar’da 1 Kişi Araç İçinde Ölü Bulundu
Haber Merkezi

Akhisar’da bugün Hürriyet Mahallesi 224 Sokak (Eski Cuma Pazarı Sokağı) üzerinde bulunan bir minibüsün içinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi ölü olarak bulundu.

Alınan bilgiye çevredeki vatandaşlar yaklaşık bir yıldır atıl vaziyette bulunan minibüsten kokular geldiğini fark etti. Minibüsün yanına gittiklerinde bir kişinin cansız bedeninin bulunduğunu gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından cesedin uzun süredir orada olduğu tespit edildi.

Kimliği henüz belirlenemeyen şahısın ölüm sebebi araştırılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (MÖ-ED)

Akhisar’da 1 kişi araç içinde ölü bulundu from akhisarhaber on Vimeo.

İzlenme: 5150
  • Yorumlar 0
    Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Kategoriler
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.