CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Manisa'ya Geliyor
Akhisar Kaymakamlığından Paşa Mahallesinde Kiralık İşyeri İhalesi Duyuru
6 Eylül Akhisar'ın Kurtuluş Günü Programı Açıklandı
Akhisar'da Ramazan Bayramında Emre Altuğ Konseri
ARŞİV


YAZARLAR


Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Roman Dernekleri Akhisar’da iki günde 7 komisyon kurdu!
19 Temmuz 2010 / 15:22
Bu haber 1816 defa okunmuştur.
Türkiye Roman Derneklerinin bir çatı altında toplanması için Akhisar'da yapılan Platform toplantısı için Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen Roman Federasyonu ve Dernekleri ilk toplantılarını Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda yaptı.
Roman Dernekleri Akhisar'da iki günde 7 komisyon kurdu!

Akhisar: (Kenan MOLLA)

            Türkiye Roman Derneklerinin bir çatı altında toplanması için Akhisar'da yapılan Platform toplantısı için Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen Roman Federasyonu ve Dernekleri ilk toplantılarını Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda yaptı. Roman Gençlik Derneği Başkanı Selçuk Karadeniz, Ankara Sivil Toplum Geliştirme Merkezi ve Akhisar çağdaş Romanlar Derneği ve Roman Merkezi Federasyonu Başkanı Erdoğan Şener'in ortaklaşa Akhisar'da düzenledikleri platform'da 6 komisyon kuruldu. Romanların meselelerine çözüm bulmak ve sosyal politikalar üretilmek için Akhisar'da yapılan toplantı iki gün sürdü.

Akhisar'dan iyi izlenimle ayrıldık.

            Roman hakları ve meseleleri hakkında iki gün boyunca Akhisar'da iyi bir çalışma örneğini yaptıklarını söyleyen Akhisar Çağdaş Romanlar Derneği ve Roman Merkezi Federasyonu Başkanı Erdoğan Şener ve  Roman Gençlik Merkezi Başkanı Selçuk Karadeniz;” Çok katılımlı İlk toplantımızı Akhisar'da yaptık. İlk Gün Bülent Ciğeroğlu Kültür salonunda Platform'da kuracağımız Komisyonları belirledik. İkinci gün Pal City Otel Zeytin Bar Toplantı Salonunda komisyonlarımıza seçilen isimleri belirledik. İki günlük toplantının sonunda Yürütme Kurulu Komisyonu, Eğitim Komisyonu, Sekretarya ve Proje Gençlik Komisyonu, Kadınlar Komisyonu, Konut Komisyonu, Müzisyenler Komisyonu ve Denetleme Kurulunu seçtik. Akhisar'dan iyi izlenimlerle ayrılıyoruz “ dedi.

            İki günlük toplantının sonunda Yürütme Kurulu Komisyonu'na Erdoğan Şener, Hasan Bekle, Fahrettin Savcı, Cemal Erkasap, Semih Mataracı, Ergün Taşoğlu, Ali Çalışır, Hüseyin Altıntaş, Ahmet İzgü, Selim Gökçen, Eğitim Komisyonu'na Yücel Tutal, Gökhan Dereli, Ali Osman Demirci, Şenol Karadeniz, Serdar Demirbüken, Özgür Cantekin, Levent Kızıltuncay, Hasan Davulcu seçildi. Sekretarya ve Proje Gençlik Komisyonu Özcan Purcu, Elmas Arus, Selçuk Karadeniz, Erdem Güngüler, Orçun Zalu, Cemal Bekle, Merkez Demir, Konut Komisyonuna İlkay Tekbalıkçı, İbrahim Gönen, Kadir Eke, Nihat Atar, Mustafa Çelik, Musa Doğrulmaz, Niyazi Güneş, Salih Uygun seçildi.   Kadınlar Komisyonuna Yeliz Pala, Sepil Özkasap, Meryem Pirzola ve Kısmet Gümüş, Müzisyenler komitesine Ahmet İzgi seçildi. Denetleme Kuruluna Fehmi Acar, Ali Ortaç, Nihat Atar, Hasan Karateke, Bahri Acar seçildi.

DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
POSTA LİSTESİ