16 Nisan 2024
  • Manisa14°C
  • İzmir18°C

XİAOMİ YENİ AKILLI SAATLERİNİ TANITTI!

Uygun fiyatlı akıllı saatler ve bileklikleri ile de oldukça dikkat çeken marka Xiaomi, yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Bugün Çin‘de düzenlenen etkinlik ile yeni akıllı saatleri Xiaomi Amazfit Smart Watch 2 ve Health Watch tanıtıldı.

Xiaomi yeni akıllı saatlerini tanıttı!

12 Haziran 2019 Çarşamba 10:42

Bu haber toplam 25454 defa okunmuştur

Xiaomi Amazfit Smart Watch 2 ve Health Watch tanıtıldı!
Xiaomi merak edilen Mi Band 4’ü tanıtmasının ardından iki yeni akıllı saat modeli daha tanıttı. Xiaomi Amazfit Smart Watch 2 ve Health Watch ile kullanıcılara iyi bir deneyim sunacak.

Amazfit Smart Watch 2
Amazfit Smart Watch 2, Verge modelinde olduğu gibi yuvarlak, ancak biraz daha büyük. Ayrıca, 454 x 454 piksel çözünürlüğe sahip 1.39 inç OLED ekran bir ekran ile kullanıcılara sunuldu. Cihaz ekranını Gorilla Glass 3 destekleniyor.

Amazfit Smart Watch 2, 512 MB RAM ve 4 GB depolama alanıyla Snapdragon Wear 2500 işlemcisinden destek alıyor. Cihaz, Android 4.4 ve iOS 10 üzeri telefonlarla uyumlu olan Amazfit OS işletim sistemine sahiptir.


Qualcomm işlemcisi, eSIM ve VoLTE ile 4G desteğini de mümkün kıldı. 420 mAh bataryadan beslenen cihaz 4G modunda 28 saat kullanım süresi vaat ediyor. Cihaz üzerinde ayrıca dahili bir mikrofon ve hoparlör de var.

EKG sensörüne sahip cihaz, Apple Watch 4’e benzer bir optik kalp atış hızı sensörüne sahip. Ayrıca saatiniz 60 dakikalık EKG verisini kaydedebilir ve yerel olarak saklayabilecek.

Özel bir kordon ve ön yüklenmiş temasıyla birlikte bir Avengers Limited Edition sürümünden de 5000 adet üretilecek. Bu sürümden satın almak için elinizi biraz hızlı tutmanız gerekecek.

Çerçevesi zirkonyum seramikten yapılan saat 50 metreye kadar suya dayanıklı olarak tasarlanmış. Amazfit Smart Watch 2, standart sürüm için 145 dolar, EKG içeren sürümü 190 dolar ve Avengers Limited Edition 215 dolarlık fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek.

Amazfit Health Watch
Amazfit Health Watch ise 1.28 inç renkli ve 176 x 176 pixel çözünürlüğe sahip kare bir ekranla karşımıza çıktı. Bununla birlikte, 200 mAh bataryadan beslenen cihaz 7 günlük kullanım süresi sunacak.

Buradaki odak EKG sensörü ve optik kalp atış hızı sensörü üzerinde. Smart Watch 2‘de olduğu gibi, her iki sensör Health Watch içerisinde barınacak. İsminden de anlaşıldığı gibi Smart Watch 2’den daha çok sağlık problemlerine odaklı bir ürün.

Ayrıca cihaz 25 gram ağırlığı ile oldukça hafif ve 30 metreye kadar suya dayanıklıdır. Amazfit Health Watch ise 100 dolarlık bir fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek.

Yorumlar