27 Nisan 2024
  • Manisa14°C
  • İzmir16°C

OP. DR. İLKER ELMAS, ÖZEL MUAYENEHANESİNDE HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Yaklaşık 20 yıldır Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde Kulak, Burun ve Boğaz hastalıkları hekimi olarak görev yapan Op. Dr. İlker Elmas, Paşa Mahallesi 19 Sokak (2. Nakliye Caddesi) numara 76. Kat:1'de özel muayenehanesinde hasta kabulüne başla

Op. Dr. İlker Elmas, özel muayenehanesinde hasta kabulüne başladı

07 Ocak 2022 Cuma 12:31

Bu haber toplam 15804 defa okunmuştur

Op. Dr. İlker Elmas, özel muayenehanesinde hasta kabulüne başladı
Haber Merkezi

Yaklaşık 20 yıldır Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde Kulak, Burun  ve Boğaz hastalıkları hekimi olarak görev yapan Op. Dr. İlker Elmas, Paşa Mahallesi 19 Sokak (2. Nakliye Caddesi) numara 76. Kat:1'de özel muayenehanesinde hasta kabulüne başladı.

Op. Dr. İlker Elmas:" 20 yıl Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde hizmet verdikten sonra kamudan emekli olup, diş hekimi olan eşim Berrin Elmas ile aynı binada kendi özel muayenehanemi açarak Akhisar ve çevresine hizmet vermeye devam edeceğim” dedi.

Op. Dr. İlker Elmas: “1992 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. İhtisasımı İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2-KBB kliniğinde 1997 yılında tamamladım. Türk Kulak Burun Boğaz Baş ve Boyun cerrahisi derneği üyesiyim.

Özel ilgi alanlarım olan çocukluk çağı kulak burun boğaz hastalıkları (Pediatrik otorinolarinpoloji) endoskopik sinüs cerrahisi, ses teli hastalıkları, vergito teşhis ve tedavisi ile ilgili birçok ulusal ve uluslararası kongre-sempozyumlara katıldım. Daha önceki çalıştığım yerler Gümüşhane Köse Sağlık Ocağı, Kahramanmaraş Devlet Hastanesi, Denizli Milli Eğitim Dispanseri, Seydişehir SSK Hastanesi, Akhisar SSK Hastanesi ve Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi.


kmo_4232.jpg

Yorumlar