19 Nisan 2024
  • Manisa18°C
  • İzmir18°C

MAVİ HOSPİTAL, HEKİM KADROSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Yaşam için Sağlık ilkesiyle hizmetlerine tüm hızıyla devam eden Mavi Hospital, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr. Ayşegül Çiftçi‘yi bünyesine kattı.

Mavi Hospital, hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

07 Eylül 2021 Salı 10:47

Bu haber toplam 6588 defa okunmuştur

Mavi Hospital, hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor
Haber Merkezi

Yaşam için Sağlık ilkesiyle hizmetlerine tüm hızıyla devam eden Mavi Hospital, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr. Ayşegül Çiftçi‘yi bünyesine kattı.

Mevcut kadrosunda bulunan Çocuk Hastalıkları Uzmanları Uzm.Dr. Mohamed Kasem ve Uzm.Dr. Khayala Aksezgin'in ardından Uzm.Dr. Ayşegül Çiftçi de Mavi Hospital’de meslek hayatına devam edecek.

Uzm. Dr. Ayşegül Çiftçi, 1977 yılında Malatya’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladıktan sonra, İstanbul Tıp Fakültesi’ni kazanarak İstanbul’a yerleşti. Uzmanlık eğitimini İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra Diyarbakır’da 3 yıl mecburi hizmetini yaptı. 2008-2021 yılları arasında Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yaptı.

Uzm.Dr. Ayşegül Çiftçi, yenidoğan izlemi, emzirme eğitimi, ek gıda ve beslenme, büyüme ve gelişme takibi, çocukluk çağı enfeksiyon tedavisi gibi birçok alanda hizmet veriyor.

Yorumlar